woensdag 30 september 2009

maandag 28 september 2009

Twijfel

Ik twijfel weer aan mezelf. Twijfel of wij samen kunnen krijgen waar we naar verlangen. Ik hou ontzettend veel van mijn Meester en mijn Meester houdt heel veel van mij. Omdat we zo veel van elkaar houden en om elkaar geven ben ik bang dat hij me geen pijn meer durft te doen. Dat hij voorzichtiger met me gaat doen waardoor ik misschien niet krijg waar ik zo naar verlang. De laatste paar keer hebben we niet echt gespeeld of heel erg kort. Ik vind het heerlijk om bij hem te zijn, dat hij om me heen is en dat we samen de liefde bedrijven. Ik geniet daar ook heel intens van. Maar ik wil ook zo graag me onderdanig voelen me heel erg klein voelen. Niet voor even maar voor een hele dag/avond lang. Dat we de laatste paar keer niet lang hebben gespeeld lag niet aan hem maar aan mij, omdat ik niet veel kon hebben. Dus ik heb ook helemaal geen rede om te twijfelen maar door de dingen die zijn gezegd ben ik wel bang dat het anders gaat worden. Hij zegt van niet en ik wil hem ook geloven, maar het zit nu eenmaal in mijn hoofd. Ik weet ook wel dat ik niet hoef te twijfelen dat ik daar geen rede toe heb, maar ik doe het toch. Daarom zit ik nu in een dip, maar ik kom er wel weer uit hoor als ik weer bij hem ben.

zaterdag 26 september 2009

Neuk mijn ziel


Wanneer we de liefde bedrijven, draai het niet alleen om lust. Ook niet over het klassieke penis in de vagina ding. Zeker niet om gewoonte en regelmaat.

Het gaat erom dat je mijn ziel neukt door mijn kut heen.

Het gaat over kunnen raken en nogmaals raken, aanvoelen. Verkrachten, delen, pijn, tranen, plagen, improvisatie, liefde, ach zoveel. Ook die kleine details. Het op mijn gemak stellen van mijn diepste ik. Over angsten en stormen in mijn geest.

Het is de totale overweldiging van de ander omdat er geen sprake meer is van jou en mij. Slechts twee personen die verlangen naar een eenwording, ondanks de tegenstellingen.

Grenzeloosheid. Het bereiken van die andere wereld.

donderdag 24 september 2009

De auto stopt


Ik merk dat de auto stopt. Hoor de deur open gaan en weer dichtslaan. Dan gaat de deur aan mijn kant open. Ik word bij mijn haren beet gepakt en wat naar voren getrokken. Ik voel dat er iets om mijn hals wordt gedaan. Even ben ik bang dat mijn keel wordt dichtgeknepen, maar als snel merk ik dat er wat omgedaan is, en het niet te strak zit. Mijn bh bandjes worden omlaag gedaan. Mijn armen worden omhoog getild zodat de bandjes van mijn bh los hangen. De bh wordt van mijn borsten omlaag getrokken. Mijn tepels zijn hard van de opwinding die ik voel. Ik kreun zachtjes als hij zijn vingers stevig om mijn harde tepels voel. Jij zegt: Ik wist wel dat je diep van binnen een kleine, geile slet bent en dat zal ik bewijzen ook!. Hij pakt mijn armen beet en trek mij uit de auto. Ik voel hoe hij mijn string omlaag trekt en mijn benen er één voor één uit tilt.

Ik voel me naakt en onzeker. Ik hoor auto's in de verte, dus ik vermoed dat we een klein stukje van de openbare weg verwijderd zijn. Naakt voor deze onbekende man geeft mij een opwinding die ik alleen uit mijn fantasie ken. Ik word omgedraaid en met mijn bovenlichaam voorover op de achterbank geduwd. Mijn benen staan nog buiten de auto en ik weet dat ik er met mijn gladde kutje en stevige kontje er uitnodigend bijstaat. Ik voel vrijwel direct een vinger tussen mijn vochtige lippen glijden. Ik kreun zachtjes als de vinger mijn clitje beroert. Van mijn clitje glijdt de vinger mijn natte kutje in. Een goedkeurend geluid klinkt uit de mond van de man. De vinger gaat langzaam verder tussen mijn billen. Ik span mijn billen als ik de vinger richting mijn kontje voel gaan. Ik voel zijn vinger in mijn kontje. Ik ontspan een beetje als ik merk dat ik het lekker ga vind.

Mijn armen worden beet gepakt en op mijn rug geduwd. Ik voel de handboeien om mijn polsen sluiten. Mijn hoofd ligt op de achterbank waardoor ik nog verder voorover lig. Ik ben nu vrijwel weerloos en zo voel ik me ook. Weerloos en geil. Ik voel het trillen van een vibrator bij mijn schaamlippen. Een siddering door mijn lichaam als ik de trillingen tegen mijn clitje voel. Tegelijkertijd voel ik een stevige dildo mijn kutje binnen stoten. In één keer diep naar binnen. Mijn gekreun is niet zachtjes meer. Het gaat over tot een heftig gekreun, gehijg, bij iedere diepe, harde stoot. De vibrator wordt steviger tegen mijn clitje gedrukt. Ik bijt in de bank van genot. Ik begin wankel op mijn benen te staan. Ik tril heftig. De dildo lijkt steeds dieper naar binnen te stoten, er weer bijna helemaal uit te gaan en dat steeds sneller. Ik kan het bijna niet meer houden. Het geil druipt mijn zeiknatte kut uit. Dan, net voordat ik het meest heftige orgasme ooit zou krijgen, worden de dildo en vibrator weggehaald. Dan zegt hij: Zie, ik zei al dat ze een flinke geile teef was! Ik hoor dat er door verschillende stemmen wordt gereageerd...

dinsdag 22 september 2009

Weet


Weet dat ik mijn onderwerp
Als jij dat van mij vraagt
Dat ik mij totaal overgeeft
Totdat ik in jou wereld zweef

Weet dat jij mijn vrijheid mag beperken
Mij mag opsluiten in jouw geest
Tot de begrenzingen mij laat zijn
Klein, voelend de pijn

Weet dat jij mij mag vernederen
Zoals geen ander dat mag
Mij mag gebruiken, bezitten, blinddoeken
De grenzen in mij mag opzoeken

Weet dat ik kwetsbaar ben
Zoekend naar rust, veiligheid en troost
Weet dat ik op jou kan vertrouwen
Diepgaande liefde graag aanschouw

zondag 20 september 2009

Verlangen

Door jouw ogen gevangen
Groeit mijn diep verlangen
Door emoties overmand
Pak ik schuchter je hand

Jouw blikken die me ontkleden
Die steels mijn ziel vanbinnen kneden
Je ogen bruin met een randje zwart
Stralen lust uit wat me verward

Dwalend over mijn buik en billen
Voel ik mijn onderlijf heftig trillen
Je laat me zuchten, kreten slaken
Jouw ogen kunnen me zó gek maken

zaterdag 19 september 2009

Zeg het


Ik begraaf mijn gezicht in jouw armen
Jij zegt, zeg maar wat je voelt
In mijn hoofd heb ik het vele malen gezegd
Maar kan het nog niet over mijn lippen krijgen
Nogmaals zeg je, zeg maar wat je voelt
Zeg het, wees niet bang om het te zeggen

En snikkend zeg ik,

Ik hou van je, ik hou echt van je
Met tranen in mijn ogen zeg ik,
ik hou van je,

En jij fluistert in mijn oor, ik hou ook van jou
en drukt me stevig tegen je aan

donderdag 17 september 2009

Het bos


het bos, het pad
samen, hand in hand
hij gekleed, zij niet

de stilte, de geur
samen, het pad af
de plek, verdekt

het touw, de stam
samen, om de boom
haar handen bijeen
en geboeid

de tak, zijn hand
samen, de tak zwiept
haar billen rood
en tranen nat

de troost, zijn stem
samen, hand in hand
het pad, het bos

dinsdag 15 september 2009

Gegeven


Wat zou mijn Meester nu aan het doen zijn? Misschien fantaseer hij nu ook over mij. Ik fantaseer onsamenhangend en in flarden maar ik geniet ervan. Dan moet ik huilen, zomaar ineens. Ik begrijp niet waarom ik moet huilen. Mijn tranen prikken in mijn ogen en ik voel me ineens zo alleen. Hoe kan ik nu geil en verdrietig tegelijk zijn? Ik kan het niet omschrijven, maar de fantasie voelt aan als iets wat ik heel graag wil. Iets wat achter een verborgen deur schuil ligt. Het is heel verwarrend en het maakt me ook zo verdrietig.

Enkele korte fragmenten schieten door mijn hoofd. Ik zie mezelf vastliggen terwijl jij mij slaat. Het machteloze maakt me geil. Ik voel jouw vingers ruw bij mij naar binnen gaan. Ik voel je handen in mijn haar en mij achterovertrekken. Ik voel jouw hand die mijn mond dichthoud. Ik ga mezelf te buiten door jouw handelingen. Ik zie je naar me kijken hoe ik buiten mezelf ga. Dan voel ik jouw armen om me heen en weet dat ik me helemaal heb gegeven.

zondag 13 september 2009

Alleen


Alleen
Verdriet
Rollende tranen

Alleen
De stilte
Ik mis je

Alleen
Waar ben je
Ik heb je nodig

zaterdag 12 september 2009

Bang


Ik voelde dat ik gevolgd werd. Na vijftig meter wierp ik een blik over mijn schouder om te zien of ik gevolgd werd. Oh shit! Die man loopt nog steeds achter me. Was dat een mes die hij bij zich droeg? Ik vervloekte nu de halfhoge hakken op deze straatkeien en trapte de dingen uit en raapte ze snel op. Terwijl ik mijn pas versnelde en mijn hart duidelijk voelbaar werd in mijn keel, volgde ik de straat om de eerste bocht en stond met een klap stil. De weg was afgesloten met een hek omdat ze daar aan het werk waren. Voor nu had het hek maar één doel om er geen schooljeugd, geen junkie of dealer het terrein op zou. En ook geen vrouwen zonder ondergoed.

Ik kon niet nalaten nog eens om te kijken. De man had bepaald geen haast om dichterbij te komen en dat stelde mij niet gerust. Hij was er blijkbaar zeker van zijn prooi te kunnen vangen. En het object in zijn linkerhand was onmiskenbaar een mes. Mijn optimisme om te kunnen ontsnappen begon nu snel om te slaan in paniek met het verdwijnen van het aantal vluchtwegen. De loods aan mijn linkerhand was nu de enige open keus. Het gaf me hoop omdat ik dacht dat er wel een achteruitgang zou kunnen zijn maar eerst moest ik de zware schuifdeur openen en zou ik de zwarte duisternis in moeten. De deur was gelukkig niet op slot, maar het kostte mij enige seconden terwijl de man met afgemeten passen, rustig maar dreigend, dichterbij kwam. Het was inderdaad aardedonker en ik verloor nog meer kostbare tijd om zich te oriënteren. Toen koos ik voor de gang tussen twee lange stellingen aan mijn rechterhand. Dat was mijn laatste foute keus voor vandaag.

Aan het einde van de gang liep het dood. Ik dook snel tussen twee stapels pallets in, in de hoop dat mijn belager niet had gezien welke kant ik uitgegaan was. Ik durfde niet te kijken. Ik klemde mijn ogen dicht en probeerde mijn ademhaling onder controle te krijgen. Vergeefs. Mijn primaire overlevingsfuncties hadden het overgenomen. Mijn hart ging zo wild te keer dat ik dacht dat hij het wel moest horen. De duistere dreiging nam vorm aan toen een hand mijn haar vastgreep, niet plotseling en ruw, maar met dezelfde bedaarde beweging waarmee hij mij had achtervolgd. Het koude staal van het mes nam plaats op mijn keel en een been drong mij voorwaarts, tegen de muur. Mijn hart was nu omklemd door een ijzeren vuist. IJskoud zweet brak uit op mijn voorhoofd. Ik wilde schreeuwen maar zelfs geen piep kwam uit mijn keel. De enige gedachte die nog even ronddreef, de geheime, verboden wens om eens verkracht te worden, maar niet zo! Niet zo! Niet als een lege huls, als een zak afval daarna in een container geloosd te worden!

Ik voelde zijn adem in mijn nek. Zijn stoppels tegen mijn kin. Zijn stem drong niet door in mijn oren, hij wandelde gewoon via de gehoorgang recht mijn hersens in. Ben je bang? Knikte ik nu of dacht ik dat maar? De hand met het mes ging weg van mijn keel maar even later voelde ik het kille lemmet tegen mijn dijbeen en langzaam omhoog, richting onbeschermde, onbedekte delen. Weet je wat ik ga doen? Berusting. Laat het dan maar gebeuren. Doe het. Doe het dan. Doe het nu. Maar laat het over zijn!

Voetstappen, duidelijk voetstappen. Een vriend of een handlanger? Het mes! Als de nieuwe maar wist van het mes! Oh kon ik nu maar schreeuwen! Toen ineens was het mes weg en viel ik op mijn knieën neer. Ik kon me niet bewegen, bleef verlamd liggen op de vloer alsof ik vrijwillig voor mijn Meester klaarstond. De nieuwkomer en de man schenen bij elkaar te staan. Een gevecht? Nee, alleen geritsel van papier. Dank je?, zei de man, dank je? Stappen die zich verwijderden. De adrenaline die al die tijd mijn hartspier in een wurgkoord veranderd had begon nu weer vrij door mijn aderen te stromen en ik begon onbedaarlijk te beven. Met trillende benen wachtte ik, ik wilde weg rennen, maar ik kon het niet. Mijn enen wilde niet mee werken. Mijn lot was even goed bezegeld. Oh god, waarom kunnen jullie niet opschieten met dit? Doe het dan, doe het, doe het, maak er een eind aan...

Dan een hand op mijn schouder. Niet ruw, maar zacht en zelfverzekerd. Een andere arm om mij heen. Een geschoren wang tegen de mijne. En een vertrouwde Stem: Heb je wat geleerd vandaag? Geen antwoord. Niet dat er één nodig of verwacht was. Ik draaide me om en hing machteloos snikkend in de armen van mijn Meester. Mijn Meester. De enige Meester die mij onder controle had en heeft.

vrijdag 11 september 2009

donderdag 10 september 2009

Leven

Het leven gaat verder
Het leven stopt niet bij verdriet
Het leven stopt niet bij geluk
Het leven kan je niet stoppen
Je kan enkel genieten van elk jaar
Je kan enkel genieten van elke maand
Je kan enkel genieten van elke week
Je kan enkel genieten van elk uur
Je kan enkel genieten van elke minuut
Je kan enkel genieten van elke seconde
Je kan enkel genieten van
De mensen rondom jou
De mensen die van je houden
De wereld en van diegene die het meest van jou houdt

woensdag 9 september 2009

dinsdag 8 september 2009

maandag 7 september 2009

Sms

Het is half 10 in de avond. Mijn telefoon begon te trillen op de tafel. Dat was een teken dat ik een sms’je had ontvangen. Ik pakte mijn telefoon van tafel en begon het berichtje te lezen; kom vanavond naar het Hotel Okura in Amsterdam, kamer 102 om half 12. Ik las het berichtje nogmaals maar er stond geen afzender bij. Ik had geen idee wie het zou moeten zijn.

Ik stuurde een sms’je terug, ik denk dat je dit berichtje naar het verkeerde nummer hebt verzonden. Niet veel later hoorde ik mijn telefoon weer trillen. Ik las het berichtje, nee het is het juiste nummer. Stop waar je mee bezig bent en stap onder de douche.

Ik staarde naar het bericht, helemaal verbijsterd. Wie zou dat kunnen zijn? Mijn nieuwsgierigheid is gewekt, wie is dit? Verstuurde de sms en wachtte af.

Niet veel later kreeg ik weer een sms’je; de enige manier om daar achter te komen is om naar kamer 102 te komen. En daar heb je minder dan 2 uur voor.

Ik wachtte even voordat ik het bericht nogmaals verzond, wie is dit?.

In nog minder dan een minuut kreeg ik al een bericht terug; dit is het laatste bericht, de manier om erachter te komen moet je over 1 uur 57 minuten op kamer 102 zijn.

Ik voelde me raar van de zenuwen en de kriebels in mijn buik toen ik de hele situatie overwoog. De ene helft zei van, stuur een berichtje terug dat je komt maar mijn andere helft zei, niet antwoorden. Maar ik kon het niet laten en stuurde weer een bericht; ik ga niet rijden naar een hotel 's avonds laat als ik niet weet wie je bent!, en wachtte af.

Eigenlijk hoefde ik niet te wachtte want ik wist het antwoord al….

zondag 6 september 2009

Als jij


Als jij mij aanraakt, gaan al mijn haartjes op mijn huid rechtop staan. Als jouw naam verschijnt op mijn msn, slaat mijn hart een slag over. Als mijn gsm overgaat, en jouw naam verschijnt, krijg ik een brok in mijn keel. Elk samenzijn is een onderwerping aan jou, elke verwijdering een regelrechte kwelling. Na elke samenzijn, voelt het als een ongekende energieboost, ben ik levenslustiger en vrolijker dan ooit. De rest van de wereld kijkt mij dan warrig aan, en het kan me niets schelen. Het leven is dan even mooier dan ooit tevoren, en niemand kan dit gevoel verstoren. In nuchtere toestand lijken dergelijke uitspattingen krankzinnig, terwijl elk subje zich in dit zal herkennen. Waarom kunnen we deze chemische stof niet zelf oproepen, zodat we vaker dit gevoel kunnen ervaren…

zaterdag 5 september 2009

Waarom


Waarom krijg je gevoelens voor iemand
die je niet mag hebben
Waarom verlangen naar dingen
wat toch niet de jouwe kunnen zijn

vrijdag 4 september 2009

Parenclub

Ik weet dat mijn Meester graag een keer naar een parenclub zou willen. Hij vroeg aan mij of ik daar voor in zou zijn. Mijn antwoord luide: misschien, ik weet het niet. Ik weet het nog steeds niet maar vind het wel een spannend idee om er eens een keer te kijken. Het lijkt me heerlijk om naar al die vrijende mensen te kijken. Ze mogen me aanraken maar of ik ook werkelijk seks met hun zal hebben dat weet ik niet. Ik denk dat ik het maar bij mijn Meester hou.

Ik zou niet weten hoe ik zal reageren als hij ineens zou zeggen, we gaan vanavond naar een parenclub. Ik zie de twinkelingen al in zijn ogen, wetend hoe ik hierop zal reageren. Mijn handen voor mijn ogen slaand en zo met mezelf in tweestrijd. Wil ik dit of wil ik dit niet. Vind het super spannend en een geil idee maar vind het ook wel eng. Hij vindt het heerlijk hoe ik hiermee omgaat, zo confronterend. Daar geniet hij zo van. Hij weet dat ik het voor hem zou doen, hoe erg ik het ook zal vinden. Maar of ik er nu al aan toe ben…… ik weet het niet.

donderdag 3 september 2009

Twee voelen


Wil je er vanavond twee voelen?, vroeg hij zomaar ineens uit het niets. Ik zei geen ja, maar ook geen nee.... Hij weet dat het een fantasie van mij is (van welke vrouw nou niet). Het uitblijven van een antwoord interpreteerde hij als een ja.
We reden naar een huis en belde daar aan. De deur werd van het slot gehaald maar werd niet verder open gedaan. We stapte samen naar binnen. Mijn hart ging te keer in mijn keel. Vanavond zal het gebeuren, ik zal het vanavond doen met twee mannen. Bij de gedachte werd ik al zo opgewonden en het was maar goed dat ik een slipje droeg anders was mijn geiligheid zo langs mijn benen naar beneden gelopen. We stonden in de gang en mijn Meester liep alleen verder naar de kamer en kwam even later weer terug. Hij fluisterde nog in mijn oor, ik ben altijd bij je en als je niet verder wilt dan zeg je stop en dan stoppen we onmiddellijk. Ik was opgewonden maar ook heel erg gespannen. Heel onverwachts kreeg ik een blinddoek om. Vanaf dat moment was ik overgeleverd aan twee mannen die me maar wat graag wilde verwennen

Ik stapte aan de hand van mijn Meester de kamer binnen. Hoorde het haardvuur knetteren. Mijn Meester zei dat ik voor de openhaard mag neer knielen. Op het moment dat ik wilde neerknielen voelde ik andere handen over mijn lichaam. Ik werd gestreeld en mijn schouders werden gemasseerd om zo te kunnen ontspannen. Dat lukte niet echt omdat ik het heel erg spannend vond, maar probeerde het wel. Voelde de handen over mijn kleding gaan, maar al snel voelde ik de handen onder mijn kleding op mijn naakte lichaam. Vier handen kleedden me langzaam uit. Heel teder en rustig. Al die tijd dat ze me aan het uitkleden waren voelde ik de handen over mijn lichaam gaan. Maar nu voelde ik ook lippen en tongen die mijn lichaam beroerde. Mijn hele lichaam werd gestimuleerd. Ik werd overal aangeraakt maar wist niet wie wat deed of mijn Meester ook met mij speelde.

Toen voelde ik een tong op mijn klit. Heel langzaam met lange halen. Ik wist niet wie het was, maar het was zo intens, zo lekker. Alleen dat was al bijna genoeg om klaar te komen. Alles gebeurde zo rustig en werd zo langzaam opgebouwd waardoor het zo heftig was. Toen voelde ik plotseling een lul tegen mijn lippen en deed mijn mond open en nam de lid gretig in mijn mond en begon er lekker op te zuigen. Ik voelde de spanning en de opwinding in de lul die ik in mijn mond had. Niet veel later kwam hij klaar. Ik voelde dat iemand naast me kwam liggen en zei zacht dat ik boven op hem moest gaan zitten met mijn rug naar zijn gezicht. Ik gleed moeiteloos over zijn lid heen omdat ik zo geil was. Ik voelde dat mijn vagina spieren zich aanspande zo lekker was het om die lul in me te voelen. Ik bewoog in een rustig tempo heen en weer en voelde ondertussen de handen over mijn rug. Zachtjes trok hij me achterover en voelde de andere man met zijn warme tong mijn klit beroeren. Ik dacht dat ik terplekken klaar zou komen, maar het zette niet door. Voelde de handen van de man onder mij over mijn hele lichaam, kneep in mijn borsten en trok aan mijn tepels. Het likken van mijn klit ging ongestoord door. Wat was dat lekker, ik stond echt op exploderen. Toen zei de man dat ik me om moest draaien. Ik draaide me om en gleed zo over zijn lul heen. Bewoog me rustig heen en weer, wilde het zo lang mogelijk volhouden zonder klaar te komen. Genoot zo intens. Ik voelde de handen op mijn rug en duwde me zachtjes voorover. Toen voelde ik eerst één vinger tegen mijn anus drukken en drong bij me naar binnen. Toen twee en dat werden er meer om me zo op te rekken. Toen voelde ik zijn bovenlichaam tegen mijn rug een en voelde zijn lid tegen mijn anus aandrukken. Hij drukte wat harder en drong zo mij me naar binnen. Ik wist niet wat me overkwam. Dacht dat ik terplekken klaar zou komen, nou ik kan je vertellen, ik zat er ook niet echt ver vandaan. Ik was volledig de controle kwijt. Ze neukte me rustig in beide gaatjes. Niet veel later kwamen ze beide klaar en trokken zich terug.

Ze zeiden tegen mij dat ik me op mijn rug moest gaan liggen met mijn benen opgetrokken. Ik voelde al de handen over mijn lichaam. Streelde elke centimeter van mijn lichaam. Ik was zo opgewonden en zo geil. Toen voelde ik dat ze een vibrator bij me inbrachten. Ze zette deze aan en een golf trok door mijn lijf. Ik kon dit niet lang volhouden dan zou ik klaar komen. Ze bewogen hem rustig heen en weer. Even later voelde ik de magic massager op mijn klit en voelde dat elke spier zich in mijn lichaam spande. Ik wilde nog niet komen, nog niet. Wilde dit gevoel zo lang mogelijk vasthouden. Zo lang mogelijk van genieten. Maar ik voelde dat ik het niet lang meer kon uitstellen. Ze voelde dat de druk tegen de vibrator meer werd en dat het klaarkomen niet lang op zich zou laten wachten. Ze zagen aan mijn lichaam dat ik begin te komen mijn lichaam verstijfde en de druk tegen de vibrator nam toe en perste er hard tegenaan. Met een ruk trok hij de vibrator uit mijn kut en ik kwam spuitend klaar. Zoveel vocht had ik nog nooit gespoten. Wat was dat intens zo heerlijk zo ongelofelijk....

woensdag 2 september 2009

Vlinders


Mijn gevoel voor u

dinsdag 1 september 2009