vrijdag 30 oktober 2009

Drinken


We gaan vanavond lekker wat drinken...
Zal het daar bij blijven of heeft hij andere dingen in petto?

woensdag 28 oktober 2009

Keuze


Ik heb altijd een keuze….. dat klopt. Maar ik heb een keuze gemaakt om de macht over te dragen aan mijn Meester. Dat betekend dat ik ook altijd weer de macht kan terugnemen. Maar als sub ben je echter kwetsbaar daarin.

Mijn Meester geniet als ik geniet. Hij luistert goed naar wat ik zeg, vraagt wat mijn fantasieën zijn. Vandaar uit wordt elke stap door hem gezet. Maakt weloverwogen keuzes die afgestemd zijn op zijn en mijn verlangens. Telkens een stapje verder. Hij maakt de keuzes voor mij, ik heb gekozen om mijn wil in zijn handen te geven. Dit heb ik gedaan omdat ik hem vertrouw en omdat ik van hem houd. Weet dat hij de juiste keuzes voor mij maakt. Weet dat hij geen keuzes maakt waar ik nog niet aan toe ben, ook al weet hij dat ik dat voor hem zou doen al zou hij het vragen. Nu weet ik zeker dat hij de juiste keuzes voor mij maakt. Helemaal na wat hij laatst tegen mij zei. Nu besef ik dat ik getroffen heb met mijn Meester. Ik heb het gevoel dat we nader tot elkaar zijn gekomen. Nu weet ik wat we aan elkaar hebben. Door mijn wil opzij te schuiven, door mijn vertrouwen te tonen, mijn kwetsbaarheid te laten zien, kreeg ik meer dan ik wil. Veel meer.

maandag 26 oktober 2009

Ik

Ik wil iemand die zegt, trek nu al je kleren uit en kniel voor mij

Iemand die van me eist dat ik altijd volledig geschoren ben, die me als het maar enigszins mogelijk is als sub wil behandelen. Iemand die mij via allerlei opdrachten opleidt tot een echte sub, mij behandelt als een vrouw.

Ik wil iemand bij wie ik mag zijn wie ik ben, waar ik geen hide-and-seek meer hoef mee te.

Iemand die een kooi voor mij koopt en mij erin opsluit, zonder reden en net zo lang als die persoon het wil. Iemand die zich mij toe-eigent, handboeien omdoet, mij vastketent en slechts nu en dan weer losmaakt. Iemand die mij zegt welke hakken en welke jurk ik moet aantrekken, hoe ik moet lopen.

Iemand... die mij graag ziet op zoals hij mij graag wil zien

zondag 25 oktober 2009

Reactie & blog volgen

Aangezien ik nog niet zo lang bezig ben met deze blog, heb ik geen idee hoeveel mensen mijn blog nou lezen en volgen. Ik heb één volger en dat vind ik leuk om te zien. Ik zou het leuk vinden als er meer volgers zich zouden melden. Maar je kan natuurlijk ook gewoon mijn blog volgen zonder je als volger aan te melden. Ik zou het super leuk vinden als er mensen zijn die reactie geven op mijn blogjes. Je kunt dit anoniem doen of je aanmelden. Zo weet ik dat er mensen zijn die me volgen. En wat is nu niet leuker dan dat!!

zaterdag 24 oktober 2009

Spoorwegovergang


Ik sta te wachten voor een spoorwegovergang. Mijn gedachten dwalen af en opeens overvalt het gevoel me dat ik verlang naar mijn Meester. Dat gevoel had ik op dat moment en die komen steeds terug als ik voor een spoorwegovergang sta. Ik weet precies wat ik wil, waar ik naartoe wil en met wie. Ik heb voor mezelf toegegeven wat ik wil en met wie. Die wie is mijn Meester en wat, dat gaan wij samen beleven.

Hoe vaak sta ik niet voor deze spoorwegovergang met mijn hunkerende gevoelens naar jou? Steeds opnieuw ervaar ik de mystieke aantrekking als ik voor een spoorwegovergang sta en een trein voorbij zie denderen. Mijn onderbuikgevoel bevestig deze mystieke aantrekking en zendt signalen uit tussen mijn benen die ik nu eenmaal niet kan onderdrukken. Ik hunker naar de invulling van die verlangens. Mezelf kunnen overgeven aan deze verlangens, deze heerlijke sensatie die in het diepste van mijn ziel borrelen.

Het liefst zou ik op de voorbij denderende trein willen stappen op weg naar jou. De bestemming is niet belangrijk als ik maar samen met jou op die trein zit. De reis zal naar het onbekende, het ongrijpbare zijn. Waarom smacht ik zo naar deze reis? Ik smacht erna om de sensatie te voelen, de emotie die het teweeg brengt en gevoelens die ik krijg over mijn hele lichaam en vooral in mijn geest. Ik weet maar al te goed wat het met me doet een vuur dat geblust moet worden maar wat steeds wordt aangewakkerd. Het vuur laait naar alle hevigheid weer op.

Soms gaat die trein veel te hard. Als het te hard gaat kan ik het niet bijhouden dan raak ik van slag. Maar soms wil ik zelf te snel maar weet dan dat ik vroeg of laat gekwetst word. Mijn verstand remt mij af. Zegt me dat ik voorzichtig moet zijn. Verschrik doe ik dan een stap achteruit en blijf dan voor de spoorwegovergang kijken en twijfel. Stel mezelf de vraag of dit is wat ik wil.

Ja, dit is wat ik wil. Laat me niet afschrikken door de snelheid van de trein waarop ik ben ingestapt. Ik overwin mijn angst en blijf op de trein zitten. Ik wil niet dat hij trager gaat want dan zal de reis minder de moeite waard zijn. De rit zal samen met jou de moeite waard zijn. Jij en ik, de enige passagier op deze reis. Jij kunt mijn signalen van mijn lichaam niet negeren. Mijn doel is jou te dienen, luisteren, bespeeld worden, beschikbaar zijn, genomen worden. Die verlangens kronkelen door mijn lichaam.

Ik wil samen met jou het spoor volgen in de cadans die jij aangeeft.

donderdag 22 oktober 2009

Gewoon gelukkig

Hoe moet je nou iets omschrijven dat zo goed voelt

Hij heeft een plekje in mijn hart
ik laat hem daar met alle liefde toe
ik sta met hem in mijn gedachten op en ga met hem in mijn gedachten naar bed
ik vertrouw hem en ik voel me vooral heel veilig bij hem en dat maakt dat ik me totaal aan hem kan (over)geven
soms wil ik het gevoel afremmen omdat het zo snel gaat maar heb besloten ermee te stoppen want er is toch geen houden meer aan

dinsdag 20 oktober 2009

Opsluiten


Mijn Meester heeft het er vaak over dat hij mij wel een keer zou willen opsluiten. Maar zodra hij daar over begint, roep ik heel hard dat ik dat niet wil. Dat ik dat heel erg zou vinden. Ik weet eigenlijk niet goed waarom ik dat niet zou willen. Als ik zo na ga zeg ik altijd gelijk nee, maar als ik er later over na ga denken dan denk ik altijd wel, nou, wil het toch wel een keer mee maken. Ervaren hoe het voelt. Maar het gevoel heeft ook alles te maken met hoe dit alles gebeurt. Hoe ik wordt opgesloten. De manier hoe hij me deze straf zou geven. Wat hij allemaal tegen me zegt op het moment dat hij me op zou sluiten. Ik ben best wel benieuwd wat het met me zou doen. Of ik hem zou vervloeken. Tuurlijk zou ik hem vervloeken, maar al zou ik naar een tijd weer vrij gelaten worden wat ik dan zou denken. Zou ik trotst op mezelf zijn dat ik al die tijd zonder morren opgesloten heb gezeten. Of zou ik alles bij elkaar schreeuwen om vrij gelaten te worden. Het laatste zou weinig zin hebben. Ik zou alleen maar langer opgesloten zitten. Ben heel benieuwd wat het met me zou doen. Bij alles wat hij met me zou doen overigens. Hoe hard ik ook zou zeggen dat ik het niet wil, zou ik het toch een keer mee willen maken.

maandag 19 oktober 2009

Niet gespeeld

Van het weekend ben ik bij mijn Meester geweest. Door omstandigheden is het er niet van gekomen om te spelen. Wat ik wel jammer vond maar wel begrijpelijk. Mijn Meester zat niet helemaal lekker in zijn vel. Dat merkte ik direct toen ik hem belde om te zeggen dat ik er was. Ik zei, wat klink je termieden? Waarop hij ontkennend reageerde dat hij dat niet was. Ik trok mijn conclusie en ging er niet op door. Al wilde hij er over praten dan had hij het wel gedaan. Dus ik liet het rusten. We hebben samen een heerlijke avond gehad, gegeten, naar muziek geluisterd, gevreeen en gepraat. Vind het altijd erg gezellig bij hem.

vrijdag 16 oktober 2009

Samen


samen op pad
aanstaande weekend gaan we samen op pad
wat we nu allemaal gaan doen
en hoe we het gaan doen
da's nog echt een verrassing
en ik ben dol op verrassingen
misschien verrassen we elkaar wel
maar in ieder geval wordt het vast leuk

donderdag 15 oktober 2009

Uitkleden


Jij vindt dat uitkleden een teken van overgave is. Het tentoonstellen en aanbieden van mezelf. Me naakt maken in de meest letterlijke en meest figuurlijke zin. Mijn lichaam onthullen in haar puurste vorm is voor jou een gift. Mezelf naakt geven is alle grenzen wegnemen, mezelf aan jou overgeven. Mezelf onverbloemd overhandigen. Me naakt geven is me beschikbaar stellen voor jou. Met andere woorden, hier ben ik en ik ben van u.

Door me uit te kleden waar andere mannen bij zijn, toon ik twee dingen, dat ik van jou ben en dat ik me aanbied om genomen te worden. Jij zegt dat er dan geen grenzen zijn. Jij stelt me beschikbaar. Jij bezit mij, dus jij bepaalt alles.

Wanneer mijn kleding op de grond valt, voel ik een golf van pure overgave en geiligheid door mijn lichaam gaan en trekt naar mijn kut. Ik voel de drang van overgave, de drang om mijn ogen te sluiten, mijn mond wijd open te sperren, mijn armen langs mijn lichaam te laten hangen, mijn voeten zo ver mogelijk uit elkaar te plaatsen en luid te kreunen zodat jij mij ruw, hard en volledig kan nemen.

Maar natuurlijk blijf ik stil staan, wachtend op een bevel van jou of een van jouw gasten. Mijn naakte lichaam, jouw eigendom, staat hier, met de ogen van al die onbekende mannen die elke curve volgen, elk lichaamsdeel beoordelen dat voor genot kan zorgen, elke centimeter huid appreciëren, de vorm van mijn gezwollen heuveltje, de brede heupen, de puntige borsten met de tepels die zich vooruitdrukken als kleine knopjes die schreeuwen om bespeeld te worden.

Mijn lichaam. Jouw lichaam, jouw bezit. Alsof ik een ding ben, dat jij neemt, toon aan jouw vrienden waar jij mee pronkt en waar je trots op bent. Trots dat ik mij als slet kan presenteren. Maar jij zal pas trots zijn als ik het verdient heb. Verdienen door deze mannen te dienen, door absoluut perfect voor hen te zijn. Door hen voldoening te geven zoals ze nog nooit voldaan zijn geweest. Door de gewillige, ongeremde, schaamteloze maar uitermate sletterige vrouw te zijn die ik kan zijn. Met niets minder zal jij tevreden zijn.

Ik sta hier naakt en voel ik de vingers over mijn lichaam en beginnen mij te onderzoeken. Een wijsvinger op mijn tepel. Een duim die de lijn tussen je gezwollen kut lipjes volgt. Mijn lippen spreiden zich snel door de zachte aanraking. Mijn kut lipjes glinsteren van mijn eigen geiligheid. Mijn kut lipjes smeken om gespreid te worden en strak gespannen te worden rond een grote harde paal. Om het even welke harde paal. Ik sta haast hulpeloos maar niet vastgebonden. Een test om te zien of ik er in slaag mijn lichaam in te houden. Een test om te zien of ik mijn lichaam kan overgeven aan de aanrakingen, inspectie en een blijk van volledige onderwerping en aanvaarding.

Het is duidelijk hoe opgewonden ik ben. Ik kan amper mijn ogen open houden. Ik heb zoveel zin om ze te sluiten en al mijn andere zintuigen alle aandacht te geven. Ik voel hoe een hand mijn billen strelen, hoe een vinger afdaalt in mijn bilspleet, mijn natte spleet, nog een teken van mijn opwinding.

Mijn lichaam, jouw lichaam, is niet in staat te verdoezelen hoe ik op deze onderdanigheid reageer, hoe het is om zo behandeld te worden. De aanvaarding bezit te zijn en een speeltje te zijn.

Onder die zachte aanrakingen, rollen rillingen over mijn lichaam. Mijn tepels reageren door nog harder te worden, zoals ze altijd zijn wanneer ik geil ben. Mijn adem word onregelmatig. Vingers, handen, nagels, duimen en wijsvingers, allemaal bespelen ze mijn lichaam. Overal over mijn gehele lichaam op de meest willekeurige plaatsen.

Terwijl ik probeer me te concentreren op één aanraking, één hand, één man, voel ik de overdaad en verdrink ik in de ontelbare strelingen, niet in staat te genieten van ook maar één van die aanrakingen. Deze mannen zijn hier om van mij te genieten. Ik kan enkel ondergaan en ik doe wat er van mij wordt verlangt.

Ik kijk opzij naar één van de mannen die dicht bij mij staat en ik zie zijn half slappe paal. Zoals steeds aarzel ik. Zo zeker als ik ben over mijn onderdanigheid, zo onzeker over het nemen van initiatief. Mag ik zijn paal aanraken? Mag ik het vastnemen? Strelen? Rukken? Moet het? Is hij reeds boos omdat ik er nog steeds niet mee ben begonnen? Of moet ik wachten op zijn bevel? Of jouw bevel?

Ik aarzel nog wat langer en leg dan mijn vingers rond zijn nu stijve paal. De aanraking vult mij met de schaamteloze drang erdoor geneukt te worden. De zachte huid die ik snel naar achter trek voelt natuurlijk en bekend aan.

dinsdag 13 oktober 2009

Geef ik of krijg ik


Het is niet dat ik niets meer kan zien. Door de blinddoek heen zie ik een schemer, het verschil tussen licht en donker. Zie jou lichaam dat door de donkere kamer wandelt.

Ik ben vrij om te gaan waar ik wil. Te staan hoe ik wil staan.

Ik had me uitgekleed, zoals jij mij vriendelijk had gevraagd. Jij had de blinddoek voor mijn ogen gespannen. En dat was het dan.

Ik duw mijn armen nadrukkelijk naar achteren zodat mijn borsten naar voren wijzen. Dat bevestigd dat ik er klaar voor ben. Je ziet dat ik me ergens aan stoor. Het is het wachten. Ik wil helemaal hulpeloos vastgebonden zijn. Kan de vrijheid niet aan.

Maar er volgt niets, de minuten verstrijken, ik hoor plots dat je naar de deur stapt, en hoor geroezemoes van andere mensen die de kamer binnen komen

Je kijkt even snel naar mij. Ik tracht mijn rug nog meer te rechten. Oh, fier meisje van me, denk je. Al even snel herken jij die buiging van mijn knieën, waardoor mijn dijbenen een tikkeltje openen, de plotse drang gevuld te worden in mijn zachte hongerige kutje.

Je vraagt , hoe voelt het, zo geblinddoekt te zijn? Eerst wij twee samen? Was het intiem? Voelde het knus? En hoe voelt het nu? Minder knus vast? Is je gevoel veranderd? Van wat moet ik doen? Ik geef geen antwoord.

Je ziet hoe ik vecht met de onzekerheid. Hoe ik tracht mezelf te overwinnen. Hoe ik tracht even zelfverzekerd te zijn met deze vreemde mensen rond om me, als amper één minuut geleden, toen wij nog samen waren.

De mannen gaan allemaal rond mij staan, blijven praten. Maar er gebeurt nog niets. Jij komt wat dichter bij me staan en hoort mijn adem die zachtjes hoorbaar is tussen de doffe stemmen. Je ziet een ader in mijn hals te keer gaat. Ik probeer mezelf in toom te houden. Je vraagt je af wat ik het liefst zou willen? Spreken? De blinddoek af doen? Dat de mensen de kamer verlaten? Of dat jij de kamer verlaat?

Ik word nerveus. Misschien zelfs angstig. Ik laat mijn armen naast me hangen en richt mijn kin even omhoog. Je ziet me slikken. Je ziet hoe ik aarzel mijn lippen wil likken en doe het dan toch.

Hoe lang zou ik het zo nog uithouden? Zou ik op een bepaald moment mijn hand uitsteken op zoek naar jou? Zou ik knielen en smeken? Oh nee, daarvoor is het nog te vroeg. Ik ben nog net niet hongerig genoeg om volledig mezelf, het uiterste sletje, te zijn.

Niet omdat ik dat nog niet wil, nee, omdat ik bang ben.

Jij wijst met jouw vinger naar mijn keiharde tepel, die stokstijf op mijn borst prijkt en jij glimlacht naar één van de aanwezigen. Je wacht even, ben benieuwd of door mijn nerveuze gefriemel mijn tepel jouw vinger plots zou raken. Zou ik dan schrikken, vraag jij je af?

Nooit maar dan ook nooit zal mijn lichaam er in slagen niets te verraden. Hoe hard ik het ook probeer. Jij merkt onmiddellijk hoe hard ik het wil.

Je fluistert zacht in mijn oor, je krijgt het, nog even wachten.

Jij dacht even dat ik met mijn blote voeten zou stampen. Je leg jouw hand op mijn kut. Jij voelt met de tip van jouw vinger tussen mijn lipjes, het vocht wat je daar aantreft bevestigd dat ik zo graag wil, ooooh, zo graag.

Jij denkt aan wat je net had gezegd, je krijgt het. Je twijfelt.

Ja, toch, ik krijg het? Ik zal worden genomen, gebruikt en ik zal dienen. Maar uiteindelijk geef jij mij wat ik wil. Me geven, is wat je wil. Wat ik wil, is gegeven worden.

maandag 12 oktober 2009

Laatst

Laatst was ik bij mijn Meester en stelde hij voor dat hij me mee wilt nemen naar een BDSM café. Ik weet niet precies wat ik me daar bij voor moet stellen, maar een kijkje nemen kan geen kwaad en eens moet toch de eerste keer zijn, dacht ik bij mezelf. Maar hij vertelde mij dat ik aangelijnd mee naar binnen zou moeten. Dat vond ik al minder maar nog wel te doen. Maar toen ging hij verder met zijn verhaal, dat ik mijn jas moet uittrekken en dat ik dan naakt in het café zou staan. Neee, schreeuwde ik van binnen, neee dat wil ik niet, dit wil ik echt niet en draaide mijn gezicht van hem af. Ik weet dat die houding mezelf verraad. Dat hij iets heeft gevonden waar hij me mee kan raken. Af en toe denk ik, kon ik maar beter mijn gevoelens verbergen. Mijn lichaam beter onder controle houden. Nu vertelt mijn houding, gezichtsuitdrukking en mijn lichaam hoe ik me werkelijk voel. Ben op z’n manier een open boek voor hem. Hij ging verder met zijn verhaal, dat ik tentoongesteld zou worden aan elke man en vrouw die daar aanwezig zou zijn en dat iedereen die maar wil mij mag betasten, mag neuken en alles met mij mag doen wat ze zouden willen. Mijn eerste reactie was, neeee, dit wil ik niet. Altijd is mijn eerste reactie van, nee dat wil ik niet, maar merk aan mijn lichaam dat ik er toch heftig op reageer. Diep van binnen wil ik dit graag. Diep van binnen wil ik genomen worden door meerdere mannen. Ik heb ook fantasieën om het een keer te doen met een vrouw, maar dat zou ik toch liever op een wat rustiger plek willen doen. We zullen zien welke fantasie er werkelijkheid gaat worden. Hij is tenslotte degene die bepaald hoe alles verloopt. Hoe graag ik bepaalde dingen ook zou willen. Voor mij zit er niets anders op dan gewoon geduldig afwachten van wat gaat komen.

zaterdag 10 oktober 2009

Vrijheid

Als iemand denkt zich allerlei vrijheden te kunnen permiteren omdat zij hun naam met een hoofdletter schrijven en ik zonder, dan merken ze snel genoeg dat er maar één persoon is die zich die vrijheid mag permiteren, en dan alleen omdat ik Hem die vrijheid gegeven heb.

donderdag 8 oktober 2009

Wat ik wil

Ik wil uw sub zijn
Gehoorzamen, aanbidden, dienen

Ik wil uw vriendin zijn
Samen lachen, praten, dingen doen.

Ik wil dat u mijn vriend bent
Sterk, warm, een rots waar ik op kan bouwen

Ik wil dat u mijn minnaar bent
Teder, woest, in elkaars armen genieten

Ik wil van u zijn, helemaal

dinsdag 6 oktober 2009

Eitje

Je licht een beetje tegen mij aan en speelt zachtjes met mijn tepels. Ik geniet en sluit af en toe mijn ogen. Plots sta je op en ik denk dat je wat te drinken ga pakken. Maar je loopt niet naar de keuken maar loopt richting de gang door naar de slaapkamer. Als je de kamer weer in loopt zie ik dat je een speeltje hebt gepakt en het enige wat ik kan doen is een kleine glimlach laten zien, Je komt weer naast me zitten en legt alles op tafel. Je kust me en duwt met wat achter over op de bank. Spelend met mijn tepels pak je het speeltje van tafel. Rustig gaat je hand met daarin het eitje onder mijn rok en laat je het langs mijn lippen gaan, langzaam en plagend.

De afstandbediening van het eitje heb je in je andere hand en zet het zachtjes aan. Langs mijn schaamlippen omhoog en ten hoogte van mijn klit druk je net iets harder om er zeker van te zijn dat het daar ook goed voelbaar is om vervolgens weer langs mijn lippen omlaag te gaan. Ik probeer je te kussen maar je weigert me plagend waardoor ik alleen maar meer naar je verlang. Je stopt het eitje bij me naar binnen versnelt het iets en legt de afstandbediening naast je. Je zegt me mijn ogen te sluiten en dat doe ik dan ook. Ik hoor wel iets maar heb geen idee wat me te wachten staat en dat is op zich al erg opwindend.

Ik hoor dat je de tafel naar achteren schuift en voor me op de grond gaat zitten. Even hoor ik weinig maar dan doe je mijn rok ophoog en vraagt me hem helemaal uit te doen en de rest van mijn kleding ook. Ik houd mijn ogen gesloten en doe wat je van me vraagt. Als ik weer achterover ga zitten duw jij mijn benen uit elkaar en trek langzaam het eitje uit mijn inmiddels vochtige kutje om het vervolgens weer zacht tegen mijn klit te duwen. Dan voel ik nog iets, het is zacht maar niet te zacht en het voelt nat aan…

maandag 5 oktober 2009

Kaarsvet & knijpers


Mijn handen worden op mijn rug vastgebonden. We lopen naar buiten en moet plaats nemen in de auto. We rijden weg en een aantal straten verder op stoppen we en moet ik uit stappen. We lopen langs een aantal mensen richting een huis. De deur wordt open gemaakt en we stappen naar binnen. Het is een leegstaande woning. We lopen naar de achter kamer. Mijn Meester beveel mij om me uit te kleden op mijn bh en string na en beveel mij dat ik bij zijn terug komst op mijn knieën op hem wacht. Hij verlaat de kamer en sluit de deur achter zich. Ik kleed mij uit en hoor hem in de andere kamer met spullen in de weer zijn. Ik ga op mijn knieën op het kale beton zitten en wacht totdat hij weer terug komt. Het duurt langer dan ik gedacht had en krijg last van mijn knieën van de kleine steentjes die in mijn knieën prikken die op de betonnen vloer liggen. Mijn Meester stapt de kamer weer binnen en beveel me om op te staan. Hij zegt dat ik mooie lingerie aan heb. Deze lingerie heb ik speciaal voor hem gekocht.

Ik krijg een blinddoek om en hij beveel me om met hem mee te lopen. Hij pakt mijn hand en loop met hem mee. Dan komen we in een andere kamer aan en vraagt aan mij of ik weet waar ik ben. Ik beantwoord deze vraag met dat ik het niet weet. Dan zeg hij dat we in de kamer zijn die op de weg uit kijkt en dat iedereen mij kan zien. Dan schreeuw ik van binnen, nee ik wil hier niet staan, ik wil niet dat mensen mij zien. Maar deze woorden komen mijn lippen niet over en sta daar zwijgzaam naast mijn Meester. Hij beveel mij om een halve draai te maken, zodat ik met mijn rug naar de weg sta en hoor mijn Meester de kamer uitlopen en laat mij daar alleen achter voor het raam. Ik wil dit niet, ik wil hier niet staan. Ik schreeuw van binnen, roep hard dat ik dit niet wil. Toe Meester laat me hier niet alleen achter. Maar ik blijf zwijgzaam staan, afwachtend tot mijn Meester weer terug komt. Ik hoor mijn Meester in de weer in de andere kamer. Ik weet niet wat hij aan het doen is, wat hij aan de voorbereiden is. Het enige wat ik kan doen is afwachten, geduldig afwachten totdat mijn Meester me weer komt halen.

Even later komt mijn Meester weer binnen en pakt mijn hand en neem me mee naar de kamer waar ik eerder was. Bij binnen komst vraagt mijn Meester of ik weet wat hij allemaal heeft klaar gezet. Ik weet het niet zeker maar denk dat het kaarsen zijn aan de geur te ruiken. Ik heb het goed. Hij leidt me naar het midden van de cirkel en beveel me dat ik op mijn rug moet gaan liggen. Hij zegt dat hij 7 kaarsen heeft aangestoken in diverse kleuren, oa witte, roze en zwarte. De kleur zegt iets over de warmte van het kaarsvet. Hoe donkerder de kleur hoe warmer het kaarsvet. Vandaag moet ik er aan geloven, ik ga kaarsvet voelen op mijn huid. Welke kleur dat zal zijn hangt af van welk nummer ik kies. Aan mijn linker hand is het 12 uur en de kaarsen zijn genummerd met de klok mee van 1 tot en met 7.

Hij beveel me om op te staan en bind mij vast aan de muur. En ik moet nu mijn oren goed de kost geven omdat hij bij elke kaars een knijper laat vallen. Maar één van die knijpers is heel pijnlijk omdat hij van ijzer is en met scherpe tandjes. Dus voor mij de uitdaging om deze niet te kiezen. Maar ik weet dat ik toch aan het kortste eind trek omdat hij degene is die het spel bepaald. Hij laat één voor één de knijpers vallen en dat verraad of het een plastieken is of de ijzeren. Ik luister goed de eerste paar zijn plastiek en de vijfde is volgens mij een ijzeren dus deze zal ik niet kiezen. Voor mijn oor ligt hij ergens bij nummer zes, dus deze ga ik echt niet kiezen. Mijn string wordt uitgetrokken en mijn bh losgemaakt.

Dan zeg hij dat ik vier getallen moet noemen en elk knijper bij dit getal wordt op mijn beide tepels en schaamlippen geplaatst. Als ik geluid maak dan wordt de vijfde knijper op mijn klit gezet en zal de meest venijnige zijn. Ik weet welke dat is en wil "deze" niet op mijn klit krijgen. Ik vertrek al van de pijn bij de gedachte om iets op mijn klit te krijgen laat staan "deze" knijper. Ik bijt al op mijn onderlip om zo de denkbeeldig pijn weg te verbijten. Het eerste getal mag ik noemen en deze wordt op mijn linker tepel gezet. Ik kies voor nummer twee, daarna vier, drie en één. Gelukkig de ijzeren knijper zit er niet bij. Een diepe zucht ontglipt mijn mond. Dan word ik met een zweep geslagen en begin te tellen, één, twee, drie en bij tien steek ik mijn tong uit zoals het hoort. Af en toe moet ik echt hard op mijn lip bijten om zo de pijn kreet te onder drukken. De zweepslagen volgen elkaar op. Ik voel de geiligheid tussen mijn benen opkomen en wordt bij elke zweepslag meer en meer. Dan houden de zweepslagen op en heb het gelukkig overleefd en de knijpers worden van mijn tepels en schaamlippen afgehaald.

Ik word aan mijn hand mee naar buiten genomen en komen aan in een houten schuur. Ik moet daar met mijn benen wijd gaan staan en mijn handen op de balk. Dan word ik geslagen en begin te tellen, één, twee, drie en bij tien steek ik mijn tong uit. Er volgen er nog meer en dan stopt hij bij dertig. Dan zegt hij dat ik een getal moet noemen. Ik noem vijf. Hij loopt weg en komt even later weer terug met de kaars in zijn hand. En gooit deze over mijn rug leeg. Ik had verwacht dat het warmer zou aanvoelen, maar het was goed te verdragen. Het was dus duidelijk gaan zwarte kaars, welke kleur hij wel had weet ik niet. Hij begint me te vingeren en dat voelt lekker aan. Hij weet altijd zo goed mijn juiste plekje te beroeren om zo spuitend klaar te komen. Ook dit keer lukt het hem weer. Dan beveel hij me om mij om te draaien en voel ik de zweepslagen op mijn huid en begin verder te tellen. Dan moet ik weer een nummer noemen en dat word nummer vier. Even later kom hij met de kaars aangelopen en zegt of ik weet welke kleur het is? Ik denk dat het een roze is aan de geur te ruiken. Nee hoor, zegt hij het is de zwarte en er komt een glimlach om mijn mond en blaas perongeluk de kaars uit en begin te lachen maar gelijk schrik ik ook. Shit wat doe ik nu, straks krijg ik daar nog straf voor. Maar hij zegt dat het niet uit maakt omdat het kaarsvet toch al gesmolten is en gooit het kaarsvet over mijn borsten. Ook dit keer vind ik de warmte wel meevallen. Ben overigens wel benieuwd hoe zwart kaarsvet voelt. Maar helaas mag ik het deze avond niet voelen.

zondag 4 oktober 2009

Stilte

Stilte....

Ik hou van de stilte.
Als ik in het bos of aan het meer zit.
Dan laat ik de stilte als een zachte deken op me neer komen.
Daarna besef ik dan dat het niet stil is, er zoemt een insekt, blaadjes ritselen, verderop fluit een vogel.
En langzaam droom ik dan weg....

Maar er zijn ook drukkende stiltes
De stilte na een date.
Het weinige of niets horen.
Daar kan ik niet tegen. Het maakt me onzeker.
Dan blijft die stille persoon maar in mijn gedachten.
De stille persoon spookt continue door mijn hoofd

En die stilte lijkt zolang...
Als ik dan terug kijk is het amper 2 dagen.
Alleen 2 dagen is lang met een spook in je hoofd.

Dus tja, I am bad, ik pak mijn mobiel en sms:
mis je, hvj dikke kussss!!

En het werkt!
hahaha nee , het spook in mijn hoofd is niet weg.
Maar de stille persoon is niet stil meer.
Ik heb binnen een minuut antwoord, mis jou ook, hvj xxxtong

vrijdag 2 oktober 2009

Ogen

het zijn niet de strengen van de zweep
die mijn naakte lijf doet sidderen
het is de blik in de ogen van mijn Meester
die mij het ergste doen vrezen