zaterdag 30 januari 2010

Grens

waar ligt mijn grens

ik weet het soms niet
een grens is toch ook een gevoel

hoever wil ik gaan

donderdag 28 januari 2010

Dring

Dring jouw wil diep in de mijne
Bind je touwen om mijn huid
Zet je naam vast op mijn lippen
Haal mijn ik mijn lichaam uit.

Maak van mij je willend wezen
Laat me hunkeren naar jouw kracht
Mijn gedachten zijn de jouwe
Doe mij voelen in jouw macht

Raak het diepste in mijn ziel
Maak mijn angst genotvol beven
Beveel je in mijn menszijn op
Alleen zo wil ik leven

dinsdag 26 januari 2010

Regenboog

Geen regenboog rondom je ziel
zonder tranen in je ogen

zondag 24 januari 2010

Fantasie of werkelijkheid....


Ik hoor een sms piepje van mijn telefoon. Ik kijk en lees: vanavond 20:00 uur. Laat jezelf binnen en kom naar de slaapkamer. Ik weet dat het mijn Meester is. We kennen elkaar nu ongeveer een half jaar. Hij kent me goed en iedere keer dat ik hem ontmoet, verzint hij iets nieuws waarmee hij me naar de hoogste toppen van opwinding weet te voeren. Hij vindt het leuk om me te laten weten dat me die avond iets te wachten staat. Hij weet dat ik bij de gedachte al vochtig word tussen mijn benen. Daar geniet hij van en ik ook.

Die avond rijd ik naar zijn huis. Ik laat mezelf binnen en trek mijn jas uit en loop door naar de slaapkamer. Er ligt een brief op het bed waarop staat: kleed je uit en doe de blinddoek voor en ga op je rug met je armen en benen wijd op bed liggen. Ik gehoorzaam en trek mijn kleren uit en vouw ze op en lig ze op de kist. Ik doe de blinddoek om en ga zoals opgedragen op mijn rug op bed liggen.

De minuten verstrijken en de spanning is voelbaar in mijn lichaam. Wat heeft hij vandaag in petto voor mij? Het kan van alles zijn en ik kan van alles verzinnen maar zal toch nooit raden wat het vanavond zou kunnen zijn. Dan hoor ik gestommel en wordt mijn pols vastgepakt en vastgebonden. Dit gebeurt ook met mijn andere pols en met mijn enkels. Dan streelt hij mijn lichaam en zoent me intens. Dan fluistert hij in mijn oor: je fantasie zal vanavond werkelijkheid worden, je eerste keer vrijen met een vrouw. Shit denk ik, ik heb helemaal geen ervaring met vrouwen. Heb nog nooit met een vrouw gezoend laat staan door een vrouw me laten bevredigen. Maar de opwinding giert door mijn lichaam bij het idee om met een vrouw te vrijen. Dan gaat hij verder: ik heb een heel lief meisje voor je gevonden die daar verandering in gaat brengen.

Ik heb hier vele malen over gefantaseerd en het beeld komt weer boven. Ik lig op mijn rug met een zijden sjaal voor mijn ogen. Mijn handen zijn boven mijn hoofd vastgebonden aan het bed en ook mijn enkels zijn vastgemaakt aan het voeteneind zodat mijn benen iets uit elkaar liggen. Zij heeft zicht op mijn gladgeschoren kutje. Er gaat een rilling door mij heen. Deze fantasie is nu werkelijkheid geworden want ik lig nu net zoals in mijn fantasie.

Zonder geluid te maken kleed zij zich uit en knielt naast me neer. Ik ruik haar vrouwelijke geur. Ze kus me zachtjes op mijn mond en even voel ik me verstarren. Ik had de lippen van mijn Meester verwacht, maar merk meteen dat dit niet zijn tong is die naar de mijne zoekt. Ze fluister zachtjes: stil maar, ik zal lief voor je zijn. Ik probeer me te ontspannen en merk dat ik me overgeeft aan de situatie en ik hoop maar dat ze niet merkt hoe spannend dit voor mij is.

Mijn Meester zit in een stoel in de hoek van de kamer naar ons te kijken. Langzaam en teder zoent ze mij. Ik wil dat ze geniet net zo geniet als ik dat zal doen. Langzaam richten mijn tepels zich op. Met haar tong trekt ze een spoor van mijn mond via mijn hals naar mijn borsten. Ze maakt cirkeltjes rond mijn tepel en komt steeds een klein stukje dichterbij. Als ze eenmaal over mijn tepel likt, ontsnapt er een kleine kreun over mijn lippen en voel hoe mijn buik even samentrekt. Ze zuigt aan mijn tepel en bijt er zachtjes in. Verder verkend ze mij met haar tong. Ze likt over de binnenkant van mijn onderarm naar mijn oksel. Het kietelt een beetje en ik bijt even op mijn onderlip. Nu ga ze met haar mond naar de andere borst en terwijl zij mijn tepel lik, dwalen haar vingers over mijn lippen. Ik zuig twee vingers naar binnen en lik met mijn tong tussen haar vingers. Ik voel een schok van genot door mijn lichaam gaan en ook zij drukt even haar onderlichaam tegen mij aan.

Aangemoedigd door de hongerige lichaamstaal van zowel die van haar als die van mij beweeg ze met haar hoofd naar mijn kutje. Voor het eerst in mijn leven zal een vrouw mij proeven. Zachtjes likt zij mijn schaamlippen. Ik smaak zoet en kruidig en ik merk dat ik erg geil word. Steeds gretiger lik zij mij, ze speelt met mijn schaamlippen, zuig eraan en steek dan plagend haar tong een klein stukje naar binnen. Ik kreun en draait met mijn bekken. Ik druk mijn bekken ophoog om haar tong nog dieper in mij te voelen, maar ik moet nog even geduld hebben.

Ik zie het beeld voor me dat mijn Meester in een stoel naar ons zit te kijken en zichtbaar geniet. Door dit beeld om bekeken te worden word ik nog opgewondener. Ik ben inmiddels behoorlijk vochtig en zij steek een vinger in mijn kutje. Terwijl ze dat doe neemt ze mijn clitoris tussen haar lippen en zuig er aan. Een schreeuw van genot komt over mijn lippen. Ze kromt het bovenste kootje van haar vinger en ritmisch begint ze haar vinger aan te bewegen. Ik ben geweldig nat en ze kan met gemak nog een tweede en derde vinger bij mij naar binnen laten glijden.

Mijn kreunen wordt steeds luider en volgen het ritme van haar tong en vingers. Ze bijt zachtjes in mijn klit en merk dat ik daar nog opgewondener van word. Ze moedigt me aan om me te laten gaan en dan voel ik een vibrator op mijn clitoris en ik voel een golf van opwinding door mijn lichaam heen gaan. Ik kan dat gevoel niet stoppen en even later voel ik mijn kut om haar vingers verkrampen. Met een laatste, gesmoorde kreun kom ik klaar. Ik voel het vocht uit mijn kut vloeien en voel hoe het door mijn bilspleet naar beneden loopt. Ze trekt haar vingers terug en ze likt het vocht van mijn kut en mijn billen, terwijl ik nagenietend op het bed lig.

Nagenietend lig ik op bed en mijn Meester maakt me los en kruipt samen met haar tegen mij aan. Het is heerlijk om me in zijn armen te begraven. De blinddoek is nog steeds om. Mijn Meester wil me nog niet met haar laten kennismaken. Wie weet heeft hij nog meer plannen met ons. Ze kleedt zich aan en mijn Meester laat haar uit en kruipt even later weernaast me in bed.

Benieuwd naar het volgende sms’je.

vrijdag 22 januari 2010

Soms


Soms........

Soms durf je amper te kijken, nadat je ....
Weer een grote stap genomen hebt.

woensdag 20 januari 2010

Bemint

In de vriendschap bemint men elkaar omdat men elkaar kent.
In de liefde kent men elkaar omdat men elkaar bemint.

maandag 18 januari 2010

Wurgsex

Ik was alleen maar eerlijk tegenover hem geweest vanaf de eerste dag dat we elkaar ontmoet hadden. Eerlijk over alles, tot aan mijn diepste fantasieën toe. Ik had hem ooit eens verteld dat ik wel eens een keer aan wurgsex zou willen doen. Ervaren wat het met je doet. Wat het geestelijk en lichamelijk met je doet. Nadat ik het hem verteld had hebben we het er nooit meer over gehad. Had ook geen moment verwacht dat het deze avond werkelijkheid zou worden. Zelfs in mijn wildste dromen had ik nooit verwacht dat het dit met me zou doen.

zondag 17 januari 2010

Breath control


waar naaien en stikken
nauw is verweven

knipt adembenemend genot
de draad van het leven ...

vrijdag 15 januari 2010

Vriendschap


Vriendschap is een regenboog tussen twee harten

woensdag 13 januari 2010

Soms


Soms..
wil ik even nix zeggen
gewoon even stil,
wil ik niets anders voelen,
dan wat ik wil.

Soms..
wil ik even niet willen,
duiken in mijn gevoel,
om alleen te voelen,
wat jij wil.

vrijdag 8 januari 2010

Ben jij anders?


Ben je anders dan een ander?
Ja natuurlijk, jij bent jij.
Want je bent apart geschapen,
uit een ander hoopje klei.
Kijk gerust eens in de spiegel,
naar het kunstwerk dat je bent.
Jouw gezicht, jouw lijf en leden,
jouw karakter, jouw talent.
Zie je wel, je bent een wonder.
Niets aan jouw is saai en grijs.
Wees maar jij en blijf bijzonder.
Zing gewoon je eigen wijs.

woensdag 6 januari 2010

Meester belde me op

Mijn Meester belde me op en had me even uit balans gebracht. We hadden elkaar die dag nog niet gesproken, maar ik herstelde me snel. Je zei, dat ik me niet mocht uitkleden en dat ik in de houding die jij graag ziet op je moest wachten. Het kan wel zijn dat je even moeten wachten, voegde je er aan toe. De verbinding werd verbroken, terwijl ik nog wat aan je wilde vragen. Ik werd met gemengde gevoelens achter gelaten starend naar mijn telefoon.

Ik liep ongeduldig door de kamer. Wist niet hoe laat je zou komen. Het kan nu zijn, maar het kan ook nog uren duren. Jij was tenslotte nog op kantoor. Onderweg naar mij zou jij je gedachten om schakelen, van jouw werk naar mij en van kantoor naar ons beide. Het verkeer hield je meer op dan je had gedacht, maar gaf jou meer tijd om je om te schakelen.

Ik besef dat de beperkte instructies die jij mij gaf, jou de mogelijkheid bied om jouw creativiteit toe te passen. Daardoor bracht het mij ook in onzekerheid. Wat moest ik doen? Ik liep heen en weer door de kamer. Ik moest een houding vinden die mij niet te veel last zou bezorgen voor het eventuele lange wachten, maar tegelijk niet te veel zou laten zien hoe ik mij voelde. Ik wist, als ik het naar mijn gevoel goed deed, zag jij altijd nog kans om mij te straffen, omdat jij altijd wel iets zou vinden wat ik niet goed had gedaan. Jij weet maar al te goed dat ik dat goed beseft. Ik zie voor me hoe jij grijnst, als jij denkt aan hoe er voor mij geen ontkomen aan is.

Ik hoor de voordeur en ga snel in de gewenste positie zitten die jij graag wilt zien. Ik hoor je schuifelen in de gang, maar het duurt nog een hele tijd voordat je binnen komt. Ik begin ongeduldig heen en weer te bewegen. Zou hij iets vinden om me toch te kunnen straffen? Plotseling gaat de deur open en stap je achter mij de kamer binnen. Ik hoor je zuchten.

Ik zit in mijn zwarte rok strak rond mijn kont en benen op mijn knieën met mijn handen opengedraaid op mijn bovenbenen en mijn hoofd opgeheven en mijn borst naar voren op je te wachten. Deze houding geef aan dat ik me onderwerp aan jou. Mijn vrouwelijkheid en onderdanigheid, perfect samengaand.

Wanneer jij terug loopt naar de gang om je jas aan de kapstok op te hangen, zie jij mijn zwarte jasje hangen. Je glimlacht, en raakt mijn jasje aan die jou de gelegenheid geeft om mij straks te straffen.

Je draait je om en loopt terug naar de kamer. Je loopt naar mij toe en loopt langs me heen en ga op de bank achter mij zitten. Je pakt een tijdschrift op die daar op de grond ligt en bladert er verveeld in. Je stapt op en loopt richting de keuken en rommelt daar wat. Even kijk je over je schouder naar mij en zie dat ik zenuwachtig mijn handen beweeg op mijn benen.

Een aantal minuten later hoor ik je terug komen. Ik voel je ogen in mijn rug branden. Je wacht even voordat je verder naar mij toe komt.

Staat je goed dat rokje, zeg je, en loop om me heen zodat je voor me staat. Sta op, zeg je. En ik gehoorzaam. Je loopt verder om mij heen. Met jouw hand ga je onder mijn rok en schuif hem omhoog tot over mijn billen. De rok zit strak om mijn heupen. Mijn billen, mijn zachte huid, nodigen jou uit. Je heft even jouw hand, maar je bedenkt je snel en laat deze weer zakken.

Je pakt mijn topje en schuift deze ophoog. Mijn borsten bieden even weerstand, maar je trekt het stof ruw over mijn borsten heen. Jouw hand grijpt in het voorbijgaan mijn vrijgekomen borst. Je weegt mijn borst het zachte vlees, deinend in jouw schommelde hand. Het voelt teder aan. Even denk je er aan om nu te stoppen, voor even dan.

Je wacht even om je te herstellen. Plots pak je mijn tepel tussen duim en wijsvinger en trekt het zachte puntje recht naar beneden, ver genoeg om het pijnlijk te maken.

Jij voelt hoe ik op de pijn reageer door mijn kont naar achteren te duwen tegen jouw heupen aan. Je laat los en ik herstel me weer en een zucht ontsnapt mijn mond. Maar een fractie van een seconde daarna herhaal jij dezelfde handeling. Maar dit keer knijp jij harder en trek sneller mijn tepel naar beneden. De pijn is dit keer ondragelijk en mijn lichaam verraad dat. Maar je laat niet los om me van deze pijn te verlossen.

Mijn jouw vrije hand ga je achterlang tussen mijn billen door op zoek naar mijn kut. Je leg jouw hand vlak op mijn kut, drukkend, ruw, jouw middenvinger zoekend, graaiend naar mijn ingang. Ik ben drijfnat. Je bent amper een paar minuten binnen en ik ben al drijf nat. Maar ik weet dat het niet door jou komt, maar door de spanning, het wachten, en mijn eigen fantasie.

Je laat mijn tepel los en ik herstel me. Recht mijn rug en geef een diepe zucht. Met je vrije hand hoor ik dat jij je gesp van je riem los maakt. Je zegt, dat je de riem gisteren nieuw hebt gekocht.

Jouw hand verlaat tergend langzaam mijn natte spleet. Je zorgt dat jouw middelvinger zo lang mogelijk mijn lippen raakt.

Je trekt de riem uit de lussen van jouw broek. Bij elke stap hoor je een zachte klik van het leer. Je zegt, dat het leer zeer zacht en licht is. Voel maar, zeg je. Mijn adem stokt, omdat ik denk dat je er mee gaat slaan. Maar je legt de riem op mijn schouders. Ik voel het heen en weer bungelen over mijn rug. Ik verstar, omdat ik bang ben dat hij van mijn schouder zal glijden, maar dat doet hij gelukkig niet.

Je doet een stap naar achteren en bekijk me van een afstand. Je ziet mijn kutlipjes glinsteren van mijn sappen. Met je wijsvinger tik je even tegen mijn rechter lipje. Druk deze even opzij en duwt met jouw vinger tegen de ingang en boort zich een weg naar binnen. Door de ruwheid duw ik mijn schouders naar voren en op dat moment voel ik dat de riem van mijn schouder glijd en komt met een klap op de grond.

Op datzelfde moment hef jij jouw hand en land met een harde klap op mijn bil. Ik geef een gil en er land nog een harde klap op mijn bil. Auw, ontsnapt mijn mond en probeer deze nog te smoren, maar het is al te laat. Er volgt nog een harde klap op mijn bil. Je hoort me diep ademen en probeer om de pijn weg te slikken.

Heel jammer, waardeloos ben je, zeg je, en buig je voorover en raap de riem op. Je vouwt hem dubbel. Dan zie ik in mijn ooghoek dat je arm omhoog zwaai en land met een harde klap op mijn linker bil. Mijn hele lichaam buigt zich naar voren onder de harde klap. Mijn mond laat een kreet van pijn ontsnappen.

Je wacht even, ik probeer me te herstellen, maar heb daar geen tijd voor, want de volgende haal richt zich op om vervolgens op mijn rechter bil te landen. De pijn is vreselijk en bijt hard op mijn onderlip. Jij heft nogmaals je arm op vervolgens weer op mijn linker bil neer te komen.

Ik slaak weer een kreet, maar deze keer is het een ongeremde kreet. Je laat snel de volgende klap volgen, en nog sneller de volgende. Ik krijg amper de tijd om te ademen, de pijn is ondragelijk. De slagen volgen elkaar bliksemsnel op, je bent ongeremd, sla er maar op los, ik schreeuw, stop nee stop!!

Je stopt. Je glijdt met je hand over mijn brandende billen. Ik ben helemaal verkramt van de pijn. Jij weet dat het woord, 'waardeloos', niet correct is, dat ik van onschatbare waarde ben. Omdat jij mij lief hebt en kust me teder.

dinsdag 5 januari 2010

Lust


Soms overvalt me de pure lust
Een onbedwingbare honger
om met je te vrijen
Geen voorspel, geen tederheid
Alleen jouw hardheid
Tussen mijn dijen
Geilheid in de puurste vorm
Mijn vuur dat moet jij blussen
Ongecontroleerd verlangen naar jou
Aangewakkerd door jouw hete kussen

zondag 3 januari 2010

Kus me


Kus me
Gewoon omdat ik ik ben en jij jij
Ik zal je terug kussen
Gewoon omdat ik van je hou
Jij van mij
Ik van jou
Niets meer
Niets minder
En daarna?
Daarna zal je betoverd zijn

Voel maar

zaterdag 2 januari 2010

Gelukkig nieuwjaar


Ik wens iedereen een gelukkig, gezond en al het beste voor 2010.