woensdag 28 juli 2010

Deel 2

Ik loop voor je uit en voel je ogen prikken in mijn rug. Je wijst me de weg naar een plek waar we samen alleen kunnen zijn. Je pakt een kleed uit jouw rugzak en spreid die uit. Je hebt ook overal al gedacht. Wat zal er nog meer in zijn rugzak zitten, denk ik bij mezelf. Maar die gedachten ben ik snel weer kwijt als we samen op het kleed neerstrijken. Ik leg mijn hoofd te rusten op jouw schoot. Ik kijk je aan en het lijkt net of je elke gedachte van mij kunt lezen. Je ogen doorboren mijn ziel, en raken mijn werkelijke ik. Het voelt niet als een bedreiging maar eigenlijk heel vertrouwd. Iemand die begrijpt wat er in me omgaat. Dat ik maar één woord hoef te zeggen en dat jij al weet wat ik wil zeggen.

Je vingers vinden een weg over mijn lichaam en er vormt zich mierentietjes op mijn huid. Mijn jurk verhinderd de verkenning van mijn lichaam en wordt over mijn hoofd door jou uitgetrokken. Al zoenend verken jij via mijn ruggengraat mijn lichaam. Dan ga je naast me liggen op je rug en kietelt me met een grasspriet. We liggen samen, ik in mijn lingerie en jij nog volledig gekleed, in het middagzonnetje te genieten. Ik zie aan je ogen dat jij mij beveelt om ook jou uit te kleden.

Ik kruip op je en ik heb je gevangen met mijn benen om jouw middel. Je kan geen kant op, maar ik zie in je blik dat je ook geen kant op wilt. De geile spanning tussen ons neemt met de seconde toe. We willen beide maar één ding. Ik wil je kussen maar je ontwijkt me. Nu weet ik het zeker, ik heb voor nu niets te zeggen en ga verder. Ik knoop je blouse knoopje voor knoopje open. Elk vrijgekomen stukje lichaam kus ik teder. Dan zie ik dat je borsthaar hebt, had verwacht dat je geen borsthaar zou hebben. Vraag me niet waarom. Je bovenlichaam is nu ontbloot en neem je tepels tussen mijn lippen. Ik zuig en bijt zachtjes in jouw tepels die inmiddels keihard zijn geworden. Een kreun ontglipt jouw mond maar je hersteld je snel.

Al kussend via jouw borst, navel glijd ik verder naar beneden. Om vervolgens aan te komen bij je broek. Ik maak je riem los en kijk, terwijl ik dat doe, je aan. Knoop voor knoop maak ik jouw broek verder los, me geen moment los te komen uit de grip van jouw doordringende ogen. Ik trek je broek verder uit en vervolgens kom je overeind waardoor het mogelijk is ook jouw blouse uit te trekken. Je gaat weer op je rug liggen en ik kruip op je. Ik zoen je in jouw nek. Mijn handen strelen je bovenlijf en van lieverlee voel ik dat jij je ontspant. Ik wrijf met mijn borsten over jouw buik. Inmiddels zie ik aan jouw kruis dat je behoorlijk opgewonden bent. Maar dat is geen verrassing. Ik weet dat jij opgewonden wordt van mij en daar maak ik dan ook gretig gebruik van. Ik laat mijn haren over je bovenlichaam gaan en kus je borst, buik en draai met mijn tong rondjes om je navel. Mijn vingers spelen met de band van jouw slip. Op het moment dat ik de band vast wil pakken word ik uit het niets aan mijn haren omhoog getrokken.

Jij kijkt naar mij. Ik kijk je geschrokken aan maar herstel me snel. Je vraagt aan mij of ik verder wil gaan. Met een zacht stemmetje zeg ik, ja ik wil verder. Je beveelt me om op te staan en mijn lingerie uit te trekken. Verlegen maar doelbewust trek ik mijn lingerie uit. Dan sta ik, met neergeslagen ogen, naakt voor U. De verhoudingen zijn vanaf nu duidelijk, U bent de Dominante en ik ben de onderdanige. Dat is wat ik wil en waarna ik verlang. Je ogen gaan keurend over mijn lichaam. Je ogen wegen mijn borsten en glijden af naar mijn billen. Je ziet daar een volslanke dame met de juiste rondingen op de juiste plaats… Mhhh denk je, en je fantasieën slaan op hol. Ik zie jouw geile blik die jagend naar mij kijken. Je ogen verraden waarna jij verlangd.

Dan beveel jij mij om de spulletjes uit de rugzak te pakken. Ik kniel neer en maak de rugzak open. Mijn hand gaat verkend in de rugzak en haal de spulletjes eruit en stal ze uit op het kleed. Als ik klaar ben beveel jij mij om weer te gaan staan. Je beveelt me om op te noemen wat ik allemaal uit de rugzak heb gehaald. Ik zie vier tentharingen, een sjaal, vier stukken touw, een buttplug, een grote vibrator, een kleine vibrator, knijpers, glijmiddel, een grote opblaasbal en iets wat ik niet thuis kan brengen. Maar daar zal ik later alles van weten. Heel goed zeg jij.

Je vraagt nogmaals aan mij of ik verder wil gaan. Met een vastberaden stem zeg ik, ja ik wil verder. Prima zeg jij.

zondag 25 juli 2010

Deel 1

We zijn samen bij de plassen. De zon schijnt, het is beslist een mooie zomerdag. De witte wolken spelen een vormenspel tegen een felblauwe achtergrond. Je voelt de warmte op je huid, niet te heet maar aangenaam. Het geeft je een warm gevoel. Voor je ligt een uitgestrekt en grillig grasveld. Ondanks de talrijke wandelaars lijkt het er niet druk. Het jonge gras op het veld wedijvert in zijn diepe kleur met andere voorjaarstinten.

En je staat klaar, klaar om samen met mij het grasveld over te steken. Je trekt je mooie zomerjurk een klein beetje op en trekt je bruine hakken uit, net als ik. Ik pak je hand en de reis begint. Een wandeling over een groen tapijt. Kleine sprietjes die de onderkant van je voeten masseren, ze kriebelen tussen je tenen en prikkelen sensueel onder het midden van je voet. Je haar weerkaatst het zonlicht. In je ogen zie ik een heerlijk gevoel, in je hand voel ik dat ook.

Zo lopen we samen verder door. Je zweeft op jouw manier een stukje boven de grond. Allerhande kleuren komen ons tegemoet, het één nog prachtiger dan het ander. En ondertussen geniet ik, van dit en van jou. Ik kijk naar je en bewonder je!

Een eindje verder gaan we naar rechts, een kronkelig pad richting een gammel bruggetje. Links van ons staan dichte bomen. Om het veld waar we lopen kabbelt een waterstroom. En daaromheen veel hoog gras en rietkragen. Een geliefde plek voor iedereen die eventjes met z'n tweeën één en alleen willen zijn.

En we lopen richting dat water, het hoge gras tegemoet. Gras met wat vage paden. Paden die er eigenlijk niet zijn maar die zijn gevormd door de loop van onze voorgangers. Voorzichtig leid ik je een bijna onzichtbaar pad op, iets wat je gewillig toelaat. Enkele tientallen meters verder zien we een klein plekje waar de begroeiing iets minder hoog is…..een natuurlijk stukje schuilplaats. Ik maak mijn rugzak open, haal er een kleed uit en spreid het uit over het open stuk. Ik ga zitten, jij gaat liggen, je legt je hoofd op mijn schoot.

Zo lig je daar; je kijkt met je mooie, geknepen ogen omhoog..... je denkt en fantaseert. En de wolken blijven bezig met hun schimmenspel, veranderen continue. Nemen de vorm aan van al het leuke waar jij aan denkt. Die wolken gaan aan mij voorbij, ik heb immers een mooier uitzicht. Mijn vinger speelt langs je haargrens. Ik voel gedachtenrimpeltjes op je voorhoofd. Ik ga langzaam over je neus, rondom je lippen en via je kin langs je nek naar beneden. Ondanks de warmte voel ik een kleine rilling door je lichaam gaan. Ik bekijk je, zie je in die zomerjurk gehulde lichaam ontspannen bij me liggen. Je linkerbeen iets opgetrokken, de zoom van je jurk valt speels een stuk omhoog. Je mooie been geniet van het stukje zomerse vrijheid.

En ondertussen gaat de zoektocht van mijn vinger verder. De bandjes van je jurk zakken langzaam naar beneden. Je merkt het wel maar je laat het toe. Ik verken de grenzen van je borsten, waarna de weg door het midden mij richting je benen brengen.

Je komt overeind en kijkt me uitdagend aan. In je ogen lees ik wat je wilt zeggen maar wat je plagerig niet doet. Voorzichtig zoen ik je. Eerst alleen met mijn lippen maar al snel doet mijn tong mee in het spel….hij vindt de jouwe. Langzaam schuif ik met wat gevoelige kussen op richting je nek.

Ik bekijk je mooie zomerjurk nogmaals. Hij staat je prachtig maar zit ook in de weg. En samen trekken we die mooie zomerjurk uit. Ik laat je voorzover liggen en buig over je heen. Ooit wel eens gehoord van de term vlinderkus? Na vandaag wel….. Ik zoen je in je nek, waarbij mijn mond je nauwelijks aanraakt. Je voelt mijn ademhaling op je huid. Langzaam ga ik langs je ruggengraat naar beneden. Met het puntje van mijn tong raak ik alleen wat kleine donshaartjes op je rug. Een aanraking die eigenlijk geen aanraking is. Op de terugweg naar boven blaas ik zachtjes. In de warmte van de zon vormt dat een prikkelende lijn.

Maar zo passief blijf als je tot nu toe bent blijf je niet. En ik ben het er eigenlijk ook wel mee eens dat het oneerlijk is wanneer ik aangekleed blijf. Dus geef ik me over.

vrijdag 23 juli 2010

Verhaal

Ik ben aan het mailen met iemand.
We schrijven elkaar een deel van een verhaal wat de ander moet afmaken.
Ik wil jullie hier graag deelgenoot vanuit maken.
Dus vanaf komende tijd kunnen jullie onze verhalen lezen
Veel lees plezier en ik hoor graag van jullie wat jullie ervan vinden