maandag 20 september 2010

Eindelijk


Eindelijk was de bewuste avond aangebroken. Ik zou om half 8 bij hem zijn. Zijn vriendin was weg en zou later die avond pas weer thuis komen. Dus we hadden het rijk voor ons alleen. Ik kwam aanrijden en zag dat hij de voordeur al opendeed. Hij zat dus al op mij te wachten. Een teken dat hij er ook naar uit keek en dat gaf me een goed gevoel. Ik wist niet goed wat ik precies van deze avond moest gaan verwachten, maar ik had er goede hoop op. Het was voor mij ook nieuw dus we zouden wel zien hoe het zou verlopen.

We liepen door naar boven en gingen daar zitten om even te kletsen. Ik probeerde zijn mooie kijkers te ontwijken, omdat ik anders direct ten prooi zou vallen. Ik moest natuurlijk niet te gretig overkomen, al was ik dat wel. Ik was al zo opgewonden als wat en verlangde erna om zijn handen over mijn hele lijf te voelen.

Hij raakte mijn been aan waardoor er een tinteling door mijn hele lichaam ging. Hij ging staan en pakte mij bij mijn nek en trok me omhoog. Ik kon zijn mooie kijkers niet meer ontwijken en ik verdronk erin. Zijn lippen vonden de mijne en vol overgave beantwoorde ik zijn zoen. Ooohh, wat is dit heerlijk en wat kan hij heerlijk zoenen. Ik kan helemaal opgaan als een man goed kan zoenen. Als hij dat niet kan dan zal het ook nooit wat worden. Maar hij had geluk of beter gezegd wij hadden geluk, want wij kunnen heerlijk zoenen. Hij maakte mijn vestje los en trok deze uit. Niet veel laten stonden we beide naakt en al zoenen tegen elkaar.

Zijn handen gingen over mijn hele lichaam. Geen enkel stukje bleef onaangeroerd. Zijn vingers gleden in mijn kletsnatte doos. Ooh wat was dit heerlijk. Ik liet me gaan en genoot er intens van. Hij likte zijn vingers af en fluisterde in mijn oor dat ik lekker smaakte. Ik pakte zijn inmiddels harde lul in mijn hand en trok er aan en ik hoorde hem kreunen. Ik ging op de rand van de tafel zitten en trok mijn benen op zodat hij me heerlijk kon beffen. Jeetje wat was ik geil en verlangde zo intens naar hem. Ik ging helemaal op in alles wat hij deed. Ik was drijfnat en super geil.

Ik ging liggen en hij streelde mijn lichaam. Zijn handen gingen over mijn rug richting mijn kont en masseerde ze heerlijk. Zijn vingers gleden door naar mijn anus en drukte er tegen aan. Trok mijn billen uit elkaar en begon me te likken. Dit was nieuw voor me, wil ik dit wel dat hij me anaal likt?, dacht ik bij mezelf. Maar ik beveelde mezelf om het te ondergaan. Geen remmingen vanaf nu, laat je gaan. Zijn vingers gingen in mijn anus en begin me daar de vingeren. Ooh wat was dat heerlijk, een nieuwe ervaring. Ik ben geen anaal maagdje meer, maar ben nooit anaal gevingerd. Wat was dit heerlijk. Hij bewerkte er iets. Ik weet niet wat het was maar ik kan je verzekeren dat het heerlijk was.

Ik pakte zijn harde lul en begon hem te pijpen. Ik hoorde hem kreunen van genot en probeerde hem zo gek mogelijk te maken. En dat lukte volgens mij wel aardig want hij trok zich terug want hij stond op springen. Voelde zijn lul al in mijn mond kloppen. Ik had hem wel graag tot zijn hoogtepunt willen pijpen maar helaas. Ik had vanavond blijkbaar niet de regie in handen.

Hij streelde verder mijn lichaam en begon mij te vingeren. En ondertussen likte hij me ook. Ik was aan het afglijden en genoot intens. Ik voelde dat hij meerdere vingers in me kletsnatte doos duwde, Hij voerde de druk op en ik hoorde hem kreuken, ooh wat is dit geil, oh wat is dit geil. En hij vertelde dat zijn hele hand in me was. Jeetje oh wat was dat inderdaad geil. Het was een heerlijk gevoel. Ook dit was nieuw, tenminste dat de hele hand erin zat. Hij bewoog hem en ik werd gek, voelde een orgasme opkomen maar zette niet door. Ooh wat was dit lekker. Wat kan hij heerlijk vrijen. Wat kan ik me heerlijk laten gaan bij hem.

Ik ging weer zitten en druk zijn lichaam tegen mij aan. Hij fluisterde in mijn oor wat ik wilde. Ik zei dat ik hem wilde voelen diep in mij. Helaas moet dit wachten tot een andere keer.

woensdag 15 september 2010

donderdag 9 september 2010

Lust...


Ik opende vanmorgen mijn mail en las daar: “als je vandaag alleen thuis bent , laat mijn mobiel dan een keer over gaan met jouw nummer”. En dat deed ik dan ook. Niet veel later belde hij me op, maar ik was te laat met opnemen. Zag zijn nummer in mijn schermpje en mijn hart maakte een sprongetje. Hij had mijn voicemail ingesproken en luisterde deze af: “Heb je zin om vanmiddag langs te komen, ben namelijk vanmiddag even alleen thuis. Ik bel je wel wanneer ik op huis aan gaat”. Tuurlijk had ik zin om langs te komen, stomme vraag.

De ochtend kon ik niet rustig zitten, kon mijn aandacht niet bij mijn werk houden. En er leek geen einde aan de ochtend te komen. De minuten leken wel met een slakke gangetje vooruit te gaan.
Mijn gedachtes wisselden elkaar met sneltreinvaart af, werden niet afgemaakt en al weer vervangen door de volgende.

Ik ging me maar douchen om me voor te bereiden. Ik stapte onder het warme water die mijn lichaam streelde. Pak mijn geurende douchegel en smeer mijn lichaam in. Mijn fantasie gaat met me op de loop en ik beeld me in dat jij degene bent die me streelt. Ondertussen dwalen mijn handen af naar mijn borsten, blijf die even strelen en voel dat mijn tepels hard worden, vervolgens ga ik naar mijn buik, naar mijn dijen naar mijn lies, ik voel hoe mijn lichaam reageert. hmm... Ik maan mezelf te stoppen omdat ik mezelf alleen maar gek loop te maken. Ik ga verder met mezelf te verzorgen. Scheer me intiem en neem een anaal douche. Stap uit de douche en droog me af. Föhn mijn haar en kleed me aan.

Ik zie op de klok dat het al laat is en moet opschieten om nog even snel een hapje te eten. Tijdens het smeren van mijn brood gaat mijn telefoon. Ik zie in mijn schermpje dat jij het bent. Ik neem op en hoor zijn verleidelijke stem. Shit… wat is het toch een heerlijke vent. Ziet er goed uit en heeft ook nog een heerlijke stem. Hij maakt me helemaal gek…. Hij verteld me dat hij over 20 min thuis zou zijn. Ok zei ik, stap dan ook gelijk in mijn auto dan zijn we er tegelijk en hangen op.

Bij zijn huis aangekomen zie ik dat hij er nog niet is, maar niet veel later komt ook hij aanrijden. Hij stapte uit, oh jezus, wat is het een lekkere vent. Zelfs in zijn werkkleren is hij om op te eten. Zijn ogen het zijn magneten. Alles om ons heen vervaagde, ik was verdronken in zijn ogen. Tegelijkertijd zei iets in mijn hoofd dat ik de omgeving moest toelaten. We moesten in de gaten houden wat er om ons heen gebeurde. Met moeite weekte ik me los uit zijn ogen en liep achter hem aan het huis binnen.

Niet koud binnen keken we elkaar diep in de ogen aan. Onze lippen vonden elkaar en ging over in hartstochtelijk zoenen. Wat we deden was niet goed maar oh zo lekker. Zijn handen streelde mijn lichaam en ging onder mijn rokje. En streelde daar mijn inmiddels opgezwollen lippen. Hij ging door zijn knieën en deed mijn slipje uit. Zijn tong ging op ontdekking uit en begon me heerlijk te beffen. Oh wat was dit lekker, wat verlangde ik hier naar. Naar zijn aanraking, zijn tong, zijn handen, gewoon weg alles.

We liepen door naar de kamer. We kleden ons uit en zijn pik zwiepte zijn onderbroek uit. Ik pakte zijn stijve pik beet en trok eraan. Ging door mijn knieën en begon hem te pijpen. Ik vind pijpen heerlijk om te doen. Ik keek met mijn verleidelijk blik omhoog en zag dat hij met zijn ogen dicht intens genoot. Heerlijk dacht ik bij mezelf, ik bepaal nu wat er gaat gebeuren, wanneer en hoe hij mag komen. Maar alles is minder waar ook vandaag had ik het niet voor het zeggen. Ik merk dat hij graag de touwtjes in handen wilt hebben. Op zich vind ik dat niet erg. Ik houd er wel van dat een man de leiding neemt.

Hij beveel me op mijn knieën te gaan zitten. Ik voel zijn vingers in mijn kletsnatte kut gaan en gelijkertijd voel ik hoe zijn handen over mijn billen gaan. Duwt zijn gezicht tussen mijn billen en neukt mijn kontje met zijn tong. Hij likt, zuigt en blaast in mijn kont. Jeetje.. wat is dit heerlijk. Zo’n nieuwe ervaring voor mij. Ik had niet verwacht dat ik zo kon genieten van dit alles. Dan voel ik zijn stijve pik tussen mijn kletsnatte lippen naar binnen glijden. Oh jezus.. ga door neuk me neuk me hard. Maar ook hij is zo geil en opgewonden dat hij het rustig aan moet doen. Hij vingert me anaal en likt, zuigt, blaast en doet alles met me. Ik geniet hier intens van en voel me afglijden en voel een orgasme opkomen maar zet niet door. Oh oh ga door ga door hoor ik mezelf zeggen. Dan voel ik zijn stijve pik weer in mijn kletsnatte kut gaan en neuk me stevig en stop dan even om het orgasme uit te stellen. Dan duwt hij zijn stijve pik in mijn nauwe kontgaatje en niet veel later komt hij klaar in mijn kont. Wat is dit heerlijk…

We staan op en we zoenen elkaar hartstochtelijk en lopen door om ons te gaan wassen. Ik kijk toe hoe hij zich wast en zie zijn slappe pik glinsteren. Met een geile blik in mijn ogen loop ik naar hem toe en raak zijn pik aan. Het is zo fijn om te vrijen met iemand die zelf zo geniet van de uitwerking van zijn handelingen. Hij kijkt me met zijn geile twinkelende ogen aan. Ik lees eruit dat hij nog niet genoeg heeft gehad. En ook ik heb niet genoeg gehad, maar helaas hebben we te weinig tijd want ik had graag nog even doorgegaan…

zondag 5 september 2010

Schaamteloos

Schaamteloos ongeremd verlangen
Welke zich heeft meester gemaakt
Om jou lichaam innig te begeren
Hand die je goddelijke lijf raakt

Ogen kijken vol verlangen
Afwachtende houding wat ik doe
Je geeft een kleine glimlach
Welke ondeugend en speels is

Wanneer jij naakt tot mij komt
Laat ik mijn hoofd voorzichtig zakken
Proef teder de opwinding in je schoot
Laat mijn tong een spel spelen

Je kreunt zachtjes als ik je verwen
En ik ben dit spel nog lang niet moe
Laat jou de sterren van de hemel zien
Ik wil jou laten genieten als nooit tevoren

donderdag 2 september 2010

Hotelkamer

In een hotelkamer hadden we afgesproken, rond de middag. We zouden het deze keer anders doen. Ik zou deze keer de regie in handen nemen. Je hebt eens gezegd dat je het prettig zou vinden om verrast te worden. Ik had je als opdracht meegeven om geblinddoekt op de kamer op me te wachten.

Jij was al eerder op de kamer. Je was geblinddoekt en je zou met je rug naar de deur op me wachten. Ik liep de gang in van het hotel waar zich de kamer bevond, mijn hart klopte in mijn keel, want dit had ik nog nooit eerder gedaan. Ik zag de deur op een kier staan en heel zachtjes deed ik hem open. Daar zat jij en gezien de sfeer in de kamer was jij er al een tijdje. Overal in de kamer stonden brandende kaarsjes, het rook er heerlijk. Ik haalde diep adem en liep geruisloos de kamer in. Ik hield jou strak in de gaten. Ik zag aan je houding dat je me gehoord had. Tuurlijk had je me gehoord, je zat tenslotte op me te wachten. Ik kroop het bed op en ging achter je zitten. Ik zoende jou in je nek en merkte aan je ademhaling dat jij ook enigszins gespannen was. Mijn handen gleden over jouw bovenlijf en van lieverlee voelde ik dat jij je ontspande. Het gaf me een overweldigend gevoel van macht. Ik bleef achter je zitten, maakte de knoopjes van jouw overhemd los en trok het uit. Met mijn vingers gleed ik over je tepels, merkte dat het je opwond. Ik wreef met mijn borsten over jouw rug, plagend bleef ik over jouw tepels wrijven tot ze hard waren. Inmiddels zag ik aan jouw kruis dat je behoorlijk opgewonden was. Maar dat was geen verrassing. Ik weet dat jij opgewonden wordt van mij en daar maak ik dan ook gretig gebruik van.

Ik schoof achter je vandaan, controleerde of je blinddoek nog goed zat en duwde je op jouw rug op het bed. Jouw handen legde ik boven jouw hoofd, trok de riem uit jouw broek en maakte daarmee jouw handen vast. Ik ging op je zitten, legde mijn handen om je gezicht en likte over je lippen. Je beantwoorde mijn plagerige tong, maar zodra jij mijn tong aanraakte, trok ik mijn hoofd terug. Ik liet je duidelijk merken dat ik de regie in handen had. Met één hand maakte ik jouw broek los en voelde dat je een enorme erectie had. Ik was ondertussen ook behoorlijk opgewonden, de binnenkant van mijn dijen voelde al vochtig aan. Met mijn mond proefde ik ieder stukje van je gezicht en heel traag ging ik naar beneden, knabbelde aan je oorlellen. Je ging steeds zwaarder ademen, merkte dat je moeite had om je te beheersen, maar omdat je handen vast zaten, kon jij weinig doen. Ik ging rechtop zitten en mijn handen lagen op je borst. Ik gaf mijn ogen goed de kost en wat ik zag beviel me zeer goed. Het was duidelijk te zien dat jij je lichaam goed verzorgde, hij was netjes geschoren. Hij was geen super lichtgewicht, maar alles was goed in verhouding.

Ik boog voorover en likte een tepel, rook je heerlijke aftershave. Je huiverde bij de aanraking van mijn tong. Ik deed eender bij de andere tepel, terwijl mijn vingers de eerste bewerkte. Ik beet zachtjes terwijl ik je mond goed in de gaten hield, om te zien of jij het lekker vond. Jij had een prachtige glimlach en af en toe likte je over jouw lippen. Ik beet iets harder in je tepel, je lichaam reageerde er heftig op. Jouw erectie voelde ik tegen mijn billen kloppen, wilde graag bevrijd worden uit je slip. Behendig trok ik je broek en slip uit. Ik was geil, erg geil, mijn string was helemaal nat geworden en ook ik had moeite mijn ademhaling onder controle te houden. Mijn kleding begon me in de weg te zitten, dus trok ik het snel uit. Ik ging boven op je zitten en ging met mijn geile natte poes over je stijve erectie glijden. Ik zag aan je gezicht dat je er van genoot. Maar ik stopte.

Ik ging op je bovenbenen zitten, pakte een brandende kaars van het kastje naast het bed. Ik zag dat jij gespannen was en wachtte op wat komen zou. Ik hield de kaars een beetje schuin en liet een druppel kaarsvet op je buik vallen. Je schrok er een beetje van, probeerde een kreet te onderdrukken, maar jij had jezelf snel weer onder controle. Volgens mij had jij dit nog nooit eerder gedaan, maar omdat ik het idee had dat jij het wel spannend vond, ging ik door. Ik hield de kaars vrij hoog, zodat het kaarsvet al ver afgekoeld was. Je buik zat al snel onder, ik vond het heerlijk om je buik even te zien intrekken bij de aanraking van het kaarsvet. Ik liet een drup vallen op je borst, wachtte jouw reactie af. Je beet op je onderlip, en toen verscheen er een glimlach om jouw mond. Beetje bij beetje liet ik de kaars een beetje zakken, je kronkelde onder me, merkte dat je er echt van genoot. Ik zette de kaars terug en pulkte het gestolde vet van je buik, zag dat de huid eronder een beetje rood was en bluste de plekken met mijn tong, wat een heerlijk lijf had jij.

Ik gleed over je benen naar onderen. Bewonderde je enorme erectie, raakte hem zachtjes aan. Ik boog voorover en nam je penis in me mond. Met een hand masseerde ik je ballen. Je probeerde jouw handen los te krijgen, merkte aan je dat jij het niet lekker meer vond zitten, dus maakte ik de riem los. Ik ging door met pijpen en jij pakte mijn hoofd met beide handen vast, je onderlijf maakte pompende bewegingen. Aan de geluiden die jij maakte, wist ik dat ik goed bezig was. Ik zoog dan weer hard en dan weer zacht, af en toe beet ik plagend op je eikel, draaide er met mijn tong omheen. Ineens trok jij me omhoog, tilde me een stukje op, stopte je penis in me en liet me vallen. Je overrompelde me door deze actie, maar dat liet ik niet merken. Je neukte me hard en je handen kneedden mijn borsten en tepels. Een ding was zeker, ik was zo nat, glijmiddel hadden we zeker niet nodig.

Terwijl jij nog in me zat, draaide jij ons om, nu lag ik op mijn rug. Jij legde mijn benen in jouw nek, leunde op een arm en met je vrije hand wreef je over mijn klit. Toen ik voelde dat ik bijna zou komen, hield jij ermee op, terwijl jij me langzaam doorneukte. Ik trok de blinddoek van je ogen vandaan en legde mijn handen om je gezicht en trok je mond op die van mij. Ik zoende je vurig, vol overgave. Ik nam het ritme over, liet me helemaal gaan en kwam met een geweldige kreet klaar. Op hetzelfde moment kwam jij ook klaar. Je keek me diep in de ogen, ik voelde me er in verdrinken. Uitgeblust kwam je op me liggen, knuffelde me stevig en zoende jij me in mijn nek. Zo bleven we nog een tijd liggen, allebei nat van het zweet en uitgeteld, moe en voldaan.