zondag 31 oktober 2010

Onzichtbaar

Onzichtbaar aanwezig
Onvindbaar gevoeld
Ongewild het gewildste
Ongrijpbaar gegrepen

Gegrepen met de ogen gesloten
Gesloten in armen van het donker
Donker en toch dat licht gevoel
Gevoel is fijn terwijl de afstand er mag zijn.

donderdag 28 oktober 2010

Genot

Je warme adem
gaat over mijn naakte lichaam.
Zachtjes voel ik je handen
over mijn borsten gaan.
Fluister zachtjes in je oor
hoe mooi je bent.
Jij die al mijn plekjes kent.
Kruip tegen je aan.
Zachtjes kreun je mijn naam.
Mijn lippen glijden
zachtjes over je natte lichaam.
Ik kreun je naam.
Zachtjes samen komen.
Heerlijk nu samen dromen

dinsdag 26 oktober 2010

Hij...

Via mijn werk kom ik veel mannen tegen. Mannen die zelfingenomen zijn. Mannen die wereldwijs zijn. Mannen die sexy zijn. Maar al enige tijd is er een die mijn aandacht weet vast te houden. Hij is afstandelijk, arrogant, aantrekkelijk, intelligent.

Ik besluit hem eens te peilen maar elke vraag die ik hem stel over zijn privé leven wordt gepareerd met een wedervraag of een vaag antwoord. Natuurlijk ben ik hier zelf ook debet aan want ook ik heb verborgen geheimpjes. Op deze manier wordt het natuurlijk niets met ons, en de spanning wordt steeds verder opgevoerd.

Hij daagt me uit en ik besluit de uitdaging aan te gaan. Op een dag trek ik de stoute schoenen aan en stuur hem een kinky, niet voor andere uitleg vatbare, mail. Daarin schrijf ik hoe bijzonder ik hem vind en dat hij me opwindt. Als dit hem niet uit de tent lokt? Hij mailt enigszins geshockt terug. Ik overweeg gas terug nemen, maar besluit dat ik nu net zo goed door kan gaan.

Alleen al de gedachte aan zijn strenge stem als hij me zakelijk corrigeert zorgt voor kippenvel over mijn lichaam en het prikkelt zelfs mijn poesje. Telkens dwalen mijn gedachten af en ik fantaseer over onze naakte lichamen. Zijn zware stem fluisteren in mijn oor, zijn lippen leiden een spoor van kussen naar mijn zachte nek, zijn handen dwalen af langs mijn rug, langs mijn heupen. Hij trekt me hard tegen zich aan.

Aan het einde van de dag verlaat ik kantoor en loop de weg op. Voor mijn neus stopt een auto. Het is hem. Hij zegt niets maar gebaart me te gaan zitten. Ik stap in en wil wat zeggen. Voor ik mijn mond open kan doen pakt hij een shawl van de achterbank, draait mijn gezicht van zich af en doet de doek om. Ik zit nu geblinddoekt in de stoel naast hem. De auto start en we rijden weg. Ik word onrustig en bedenk me dat ik hem eigenlijk helemaal niet ken. Wat weet ik nou eigenlijk van hem behalve dat ik me woest tot hem aangetrokken voel?

Blijkbaar voelt hij mijn onzekerheid want de auto stopt. Voor ik weer tijd heb iets te zeggen krijg ik een heerlijke lange kus. Hij streelt mijn lippen met zijn vinger, zacht en tergend langzaam. Langs mijn wang, over mijn haar. Hij neemt de blinddoek af, en ik kijk hem vragend aan. We zijn in een garage, en hij gebaart me uit de auto te stappen. We lopen een aantal deuren door en komen in een prachtige woonkamer. De lichten zijn gedimd, er ligt een kleed voor een open haard. We lopen erheen en hij helpt me uit mijn jas. Daarbij strijkt hij zijdelings langs mijn borsten en rug. De trillingen dringen door tot mijn tepels en enigszins geamuseerd kijkt hij naar mijn nu zeer aanwezige borsten.

Wat gegeneerd kijk ik hem aan, we lachen wat onwennig. Ik ga zitten en besluit me over te geven aan het moment. Hij staat alweer achter me met een heerlijk glas port. We zakken op het kleed en staren gemoedelijk in het vuur, tot ik zijn hand mijn borst voel omvatten. Ik kijk hem uitdagend aan en laat me zakken tot ik op zijn schoot lig. Hij woelt met een hand door mijn haar maar de andere blijft zacht en vederlicht mijn borsten strelen. De kriebels trekken een spoor van mijn tepels naar mijn kruis en onbewust kreun ik zachtjes van genot.

Hij geeft me geen moment rust en streelt nu steviger en daadkrachtiger langs mijn zij en heup. Ik draai me half om en kijk hem recht aan. Hij trekt me ruw dichtbij en bijt zacht in mijn lippen. Dit wisselt hij af met zijn dwingende tong en zachte kusjes. Hij trekt me op zijn schoot waardoor ik goed kan voelen dat ik niet de enige ben die geniet. Ik zit nu op zijn schoot als een klein meisje. Zijn hand gaat onder mijn shirt langs mijn rug langzaam naar mijn billen. Hij fluistert in mijn oor dat ik zijn kleine meisje ben en hij al zijn fantasieën over mij gaat uitvoeren. Ik ben nu volledig van hem.

Ik wil zelf zo graag de touwtjes in handen houden, maar voel me volledig aan hem overgeleverd. Ik kan geen kant meer op. Hij pakt mijn handen en trekt mijn armen omhoog langs mijn gezicht. Met zijn vrije hand trekt hij mijn shirt uit. Daarna volgt mijn rokje. Ik stribbel wat tegen maar ben niet tegen hem bestand. Ik lig nu voor hem in niets meer dan mijn kousen met jarretel, mijn kanten slip en mijn beha. Ineens voel me onzeker onder zijn dwingende blik.

Hij houdt mijn handen stevig vast maar gaat met zijn vrije hand langs mijn hele lichaam tot mijn huid in brand staat. Hij vermijdt daarbij bewust alle plekjes waarvan ik wil dat hij die aanraakt. Hij maakt me helemaal gek en ik fluister zacht dat ik hem wil, diep in mij, en dat hij me nu moet nemen. Hij kijkt me geamuseerd aan en ontdoet me tergend langzaam van mijn beha en kanten slip. Hij inspecteert, zonder me aan te raken, mijn zachte volle borsten en glijdt met zijn ogen naar beneden, waar zijn blik gevangen wordt door mijn glanzend natte poesje.

Hij strijkt langs de binnenkant van mijn zachte dij, langs mijn lipjes. Ik kronkel onder hem en wil zijn vingers in me voelen, ik wil hem helemaal. Hij blijft me pesten en ineens buigt hij zijn hoofd en zuigt hij zacht aan mijn klitje, afgewisseld met zijn vingers die eindelijk in en uit me glijden. Ik ben zo opgewonden dat ik alleen van dit spel al bijna klaarkom. Hij laat me nog wat kronkelen en draaien, maar stopt steeds als ik bijna bij mijn hoogtepunt ben. Ik bijt in zijn schouders en nek, ik duw mezelf tegen hem aan en raak alle controle kwijt. Hij houdt zijn vingers diep in me maar beweegt ze niet meer. Dan laat hij mijn handen los om zijn broek en shirt uit te doen.

Ik zie vrij spel en hef mezelf half op om hem te kussen. Mijn handen glijden langs zijn rug en mijn borsten zijn stevig tegen zijn borst gedrukt. Ik duw hem tegen de grond terwijl hij zijn broek nog half aan heeft. Ik voel zijn hardheid door zijn boxer en streel zacht door de stof over zijn pik. Die wordt onmiddellijk nog stijver en ik kus zacht de haartjes boven de rand van de boxer. Daarna laat ik mijn tong onder de band glijden en trek langzaam met mijn tanden zijn short uit. Ik hou zijn bovenlichaam tegen de grond gedrukt en ga tergend met mijn tong langs zijn harde pik. Langzaam lik ik rondjes om de stam, zonder zijn pik in mijn mond te nemen. Hij probeert zijn lul in mijn mond te duwen, maar nu heb ik de macht in handen.

Ik pak de shawl en bind zijn armen vast boven zijn hoofd. Dan neem ik zijn lul zachtjes in mijn hete natte mond, en het enige wat ik doe is zacht zuigen aan zijn eikel. Ik proef zijn zoute smaak en laat mijn tong zacht rondjes draaien, afgewisseld met mijn zachte lippen die stevig langs zijn pik op en neer gaan. Ik voel zijn ballen zwellen en stop net op tijd. Ik glijd met mijn poesje langs zijn been omhoog en zak langzaam maar diep over zijn pik. Ik blijf stil zitten en span alleen mijn spieren af en toe. Ik voel mijn hete sap en natte lipjes langs hem schuren.

Hij gromt en trekt zijn handen uit de shawl. Dan richt hij zich op en gooit me om. Ineens grijpt hij mijn kont en steekt zijn pik diep in me. Ik kreun hard. Hij schrikt maar ziet aan mijn glazige blik en gespannen tepels dat ik geniet. Hij neemt me diep, hard en langzaam. Ik voel de spanning opbouwen, ik hou het niet lang meer. Voor ik kan komen draait hij me om en duwt mijn schouders tegen de grond. Zodra hij weer binnendringt kom ik ongeremd en hard klaar. Het duurt niet lang voor ik hem diep in me voel opzwellen en voel hem komen.

We liggen tegen elkaar en hij streelt en kust me en genieten na. Hij vertelt me dat hij nog een aantal fantasieën op stapel heeft liggen. Ik slik…..

zondag 24 oktober 2010

Lavendel

Een wandeling van ongeveer 10 minuten brengt mij op een heel mooi plekje midden tussen de paars gekleurde velden met lavendel. Ik leg mijn meegenomen plaid neer en ga er languit op liggen.
Met mijn ogen dicht laat ik heerlijk de warme zon op mijn blote huid schijnen. Als van zelf dwalen mijn handen over mijn warme lichaam en verdwijnt een hand tussen mijn benen. Heel langzaam en traag streel ik de zachte huid van mijn liefdes grotje. Een vinger masseert mijn klit. En glijdt als vanzelf tussen mijn lippen en mijn zo mijn grotje binnen.
Mijn andere hand streelt mijn buik en masseert een voor een mijn borsten af en toe knijpend in mijn tepels die inmiddels door mijn eigen geile spel al mooi stijf omhoog staan. Een rilling van puur genot gaat door mijn lichaam als een zacht warm briesje langs mijn opgewonden lichaam waait en mijn tepels en mijn klitje streelt.

Wel een half uur lang lig ik zo te genieten van de gevoelens die door mijn aderen stromen. Na een zalig orgasme val ik in een lome slaap me wel bewust van mijn omgeving. Ik heb een kwartiertje geslapen ongeveer als ik wakkerschrik van een klikkend en zoemend geluid. Als ik mijn ogen opendoe en rechtop ga zitten. Zie ik vlakbij een heel mooie man staan met een foto camera in de hand.
Zelfs vanaf de afstand waar ik zit zie ik dat de man kleurt over zijn hele gezicht. Ik begin te lachen en het ijs is gebroken. De man komt naar me toe gelopen en bied zijn verontschuldigingen aan. Hij verteld al geruime tijd daar te hebben staan kijken al vanaf dat ik heerlijk met mijzelf lag te spelen totdat hij de verleiding niet kon weerstaan om het mooie tafereel van mijn blote lichaam tussen de lavendel vast te leggen op de foto.

Ik zei lachend dat het niet uitmaakte en dat ik dan daar maar niet had moeten gaan liggen. We stelde ons aan elkaar voor en de man kwam bij me op het kleed zitten. Hij zat heel dicht bij en ik kon zijn al wat zwaar gaande ademhaling horen. Een erotische spanning hing duidelijk in de lucht. Het was behoorlijk warm daar in de zon en ook hij begon de weinig kleding die hij aanhad ook uit te trekken.

Toen hij ging staan om zijn broek uit te trekken hield ik zijn handen tegen en nam het uitkleden van hem over om zodra ik zijn broek naar beneden had hem direct te trakteren op een heerlijke pijpbeurt. Mijn tong draaide rondjes over zijn eikel en ondertussen trok ik langzaam aan zijn mooie lange pik. Een diep gekreun ontsnapte aan zijn keel toen ik zijn pik helemaal in mijn mond nam en er heerlijk op begon te zuigen.

Hij was zo super geil geworden van het kijken naar mijn spel en mijn blote lichaam dat het niet lang duurde of hij spoot zijn hete geil in dikke harde stralen tegen mijn gehemelte. Hij duwde me daarna achterover op het kleed en trok mijn benen iets uit elkaar om daarna eens heerlijk mijn druipende geile grot te likken. Ik sloot genietend mijn ogen en streelde met mijn handen door zijn dikke zwarte haar onderwijl hem stevig tegen mijn klit drukkend. Ohhh wat was dat super geil zeg. Het duurde dan ook niet lang of ook ik kwam schokkend en in grote golven klaar. Hij dronk mijn geil tot de laatste druppel helemaal op. Zalig was dat….

Zijn heerlijke pik stond alweer helemaal paraat. Toen ik dat zag smeekte ik bijna of hij me wilde neuken. Een zalig gevoel ging door mijn lichaam toen ie heel langzaam zijn mooie pik naar binnen liet glijden en me met lange diepe halen begon te neuken. Hij was echt super lekker bezig en liet duidelijk merken mij graag te willen verwennen. Bloed geil werd ik van dit zalige gevoel. En moeiteloos bracht hij me twee keer achter elkaar tot een orgasme.

Toen hij me even de gelegenheid gaf om te herstellen vroeg ik hem of hij me ook in mijn kontje wilde nemen. Hij knikte en zonder wat te zeggen draaide hij me om en gleed mijn strakke kontje binnen. Met zijn vingers masseert hij ondertussen mijn klitje en mijn tepels. Dit strakke zalige gevoel is ook voor hem te veel en na een paar minuten anaal geneukt te worden voelen we beide een orgasme opkomen en ook hij komen we tegelijk klaar.

Uit geblust gaan we naast elkaar op het kleed liggen nagenietend van de heerlijke vrijpartij. De daarop volgende dagen trokken we samen op en nog regelmatig bezochten we hetzelfde plekje tussen de lavendel….

Het is al heel lang geleden maar als ik de geur van lavendel ruik……..

woensdag 20 oktober 2010

zondag 17 oktober 2010

Onzichtbare minnaar

Voor jou ben ik nog virtueel,
maar met mijn zinnen kan ik je toch raken,
Ja, ik ben je onzichtbare minnaar,

Samen fantaseren we over de wildste dingen,
Het kan ons niet erotisch genoeg zijn,
We doen daarom ook geen water bij de wijn.

Voor mij ben je ook nog slechts virtueel,
Maar oh, wat wil ik je graag in mijn armen sluiten,
Zou zo graag willen dat je uit het donker komt,
en gaat staan in het licht,
Ja dan word je voor mij zichtbaar.

Kan je aanraken en strelen,
zonder dat ik hoef te denken aan het virtuele.
Ja, dat zou ik willen,

Maar het is nog zo pril,
Het is misschien beter dat we nog maar even in het donker blijven,
en ik je onzichtbare minnaar blijf,

Maar als jij de tijd rijp vind,
Geef je me dan een virtuele gil,
Dan kom ik uit het donker,
en jij in het licht,
Maar tot die tijd doen we het nog maar met onze ogen dicht.

donderdag 14 oktober 2010

Ik wil je...

Ik wil je voelen,
handen die me strelen,
je lippen in mijn nek
en ogen die me iets bevelen.

Ik wil je voelen,
heel dicht tegen me aan,
zodat ik je hart voel kloppen
en mij helemaal kan laten gaan.

Ik wil je in me voelen,
ik sla mijn benen om je dijen,
zodat ik heel teder met jou,
heel intens kan vrijen.

zaterdag 9 oktober 2010

Mijn meester?

Ik wil graag meer, andere seks, en een Meester. Als ik er om vraag, krijg ik meer, veel meer dan verwacht! Te veel? Te heavy? Al tijden heb ik een verlangen, een diep verlangen. Ik wil andere seks, ik wil meer seks, en bovenal wil ik een Meester. Ik heb er al eens naar gevraagd, waarop Hij alleen maar naar me kijkt, maar zegtt niets. Maanden gebeurde er niets. Totaal niets. Totdat ik dat sms-je kreeg: "Maak je gereed voor me, en trek niets aan. Kom naar mij toe en ga naar binnen de deur staat op een kier. Wacht op me op bed."

Gespannen en afwachtend ga ik douchen, me scheren, me klaar maken. Ik doe mijn jas aan en rijd naar zijn huis. Stap naar binnen en loop naar boven. Ik doe mijn jas uit en wacht naakt op zijn bed. Zittend op de rand, een beetje kippenvel hebbend. Ik hoor de trap kraken, ik hoor de douche lopen, en ik wacht nog steeds. Dan stapt hij de kamer binnen: "Zo, dus jij wilt mij gehoorzamen, prima. Ga op je knieën op de grond, handen boven je hoofd."

Vol verbazing doe ik wat Hij me vraagt, die blik dwingt me. Hij doet een halsband om, bindt mijn polsen eraan en blinddoekt me. Ik moet gaan staan. Daar sta ik dan, naakt en aan Hem overgeleverd.

Ik merk dat hij om me heen loopt, Hij betast me overal. Het lijkt een keuring. "Loop naar de woonkamer!" zegt Hij in ene. De toon in zijn stem is dwingend. Al zoekend vind ik de weg naar beneden. Moeizaam open ik de deur en wacht opgewonden op wat komen gaat. Hij dwingt me op een stoel te gaan zitten, de kussens zijn er uit gehaald. Hij bindt mijn armen en benen vast aan de armleuningen en stoelpoten. Dit alles tergend langzaam. Dan zegt Hij: "Dus je wilt mijn Slaaf zijn, oké, maar dan wel zonder tegensputteren! Begrepen, knik maar ja als antwoord. Je stem wil ik niet horen." Bevend knik ik voorzichtig.

Ik hoor gerommel, Hij gaat mijn borsten opbinden met touw. Hij maakt een soort bh, maar dan erg strak, mijn borsten worden alsmaar gevoeliger, en mijn kutje alsmaar natter. Dan plaatst hij klemmen op mijn tepels en een vibrator in mijn kutje.

Ik hoor hem weglopen en in de bank gaan zitten. De vib gaat te keer in mijn kutje. Aan, uit, harder, zachter, ik heb totaal geen controle. Ik voel me telkens meer opgewonden worden. "Waag het niet klaar te komen, dan zwaait er wat!". Een hele poos gaat in stilte voorbij, ik ben elk besef van tijd kwijt en moet mijn best doen om me niet te laten gaan.

In ene staat hij bij me en rukt de klemmen eraf, au! Hij lacht een beetje, "Dit wilde je toch?" "Ja" antwoord ik. Verkeerd, ik mocht niets zeggen. Als straf krijg ik een prop in mijn mond. Hij maakt me los en dwingt me naar wijdbeens te gaan staan, mijn armen op mijn rug gebonden, mijn bosten nog steeds opgebonden, ferm naar voren staand. "Zo blijf je maar even staan, ik wil naar je kijken." Ik voel dat Hij naar mij kijkt, en hoor hem genieten van een biertje en het uitzicht. Ik ben echt heel geil nu, wil me laten gaan, maar ik wacht maar af.

Hij komt weer bij me en zegt me dat ik hem moet pijpen, en ik mag geen druppel vocht morsen. Ik kniel neer en zoek zijn penis die al in volle glorie omhoog staat. Ik begin zijn eikel te zuigen, al gauw stoot hij zijn penis dieper en dieper mijn keel in. Ik kan amper adem halen, maar ik zet door. Na nog een poosje flink zuigen en stoten komt hij diep in mijn keel klaar. Ik kokhals ervan, maar slik alles toch in, denkend aan zijn woorden.

"Goed zo, meisje, goed gedaan, nu mag jij je laten gaan." Ik mag gaan liggen op de grond, al blijven mijn borsten opgebonden. Ook mijn armen blijven op mijn rug gebonden en mijn enkels worden er ook bij vast gemaakt. Ik krijg weer de vibrator in mijn kutje en nog een in mijn achterste. Al gauw draaien ze op volle toeren en lig ik,in ongemakkelijke houding, te kronkelen van genot. Ik houd het niet meer en wil klaarkomen, maar durf niet. Dan zegt Hij dat ik me mag laten gaan en kom klaar als nooit te voren. Ik voel me echt totaal gek worden, dit heb ik nog nooit mee gemaakt!!

Moe, koud, nasidderend lig ik op de grond. Wat een belevenis. Hij komt bij me liggen, maakt me los en dekt me toe met een deken. "En, is dit wat je wilde?" Ja, dit is wat ik wilde. Het was heftig, spannend en nieuw, maar ook thuiskomen. "Maar, dit is pas een voorproefje slaafje van me, wacht maar eens af. Jij wilde mij als Meester, nou nu heb je er een."

donderdag 7 oktober 2010

Onze eerste date

In spanning wacht ik,
daar in mijn eentje,
op en neer bewegend met m'n beentje.
En dan eindelijk kom jij daar aan.
Ik zie je nog precies staan.
Onze eerste date was dat.
Buiten was het koud en nat
en nu zijn we samen voor altijd.
En ik wil je nooit meer kwijt..

maandag 4 oktober 2010

Vier woorden

Miljoenen woorden zijn er gemaakt
om iets te kunnen zeggen

Duizenden boeken vol woorden
om iets uit te leggen

Vier woordjes los van elkaar
lijken ze heel erg klein

Maar bij elkaar in één zin kunnen
ze heel belangrijk zijn

Ik zeg ze jou want ik wil dat je het weet
en dat je het daarna nooit meer vergeet

Ik vind je lief