zaterdag 29 januari 2011

Chat


Vanmorgen kreeg ik een sms’je van mijn Meester of ik online was. Mijn hart zat in mijn keel. Mijn onderbuikgevoel ging met me aan de loop. Ik vind het fijn dat we nu weer wat meer contact hebben. Het doet me goed en het geeft me een goed gevoel. Ik zei, dat ik rond half 1 online zou kunnen zijn. Mocht mijn Meester willen dat ik online zou komen dan zou hij mij een sms’je sturen. Rond 1 uur kreeg ik een sms’je of ik al thuis was. Ik antwoorden dat ik thuis was ja. Hij zei, kom online en ik zal er over 15 minuten zijn. Ik startte mijn lab op en wachtte geduldig op de komst van mijn Meester.

Een kwartiertje later zag ik dat mijn Meester online kwam en klikte me aan. Vroeg hoe het met me ging en ik zei goed. Hij beveelt me dat ik met de lap naar de badkamer moest gaan en mijn zuignapdildo moest meenemen. Ik gehoorzaamde direct en liep naar boven. Ik installeerde me in de badkamer en ging op mijn knieën voor de lap zitten. Mijn Meester beveelt me om de cam aan te doen en ik gehoorzaam. Zijn cam staat niet aan, maar die van mij wel. Wat het gevoel geobserveerd te worden natuurlijk wordt versterkt. Zoals hij weet maakt me dat verlegen als hij me observeert. Hij vraagt aan me wat ik aan heb en ik ga staan en draai een rondje voor de cam zodat hij kan zien wat ik aan heb. Ga dan weer op mijn knieën voor de cam zitten. Mijn Meester zegt dat ik mijn rok en ondergoed moet uitdoen en dan weer voor de cam moet komen. Ik gehoorzaam en kleed me uit. Ik sta naakt voor de cam en wacht op verdere instructies. Wetend dat hij me observeert maak me geil.

Mijn Meester beveelt me om de dildo op de tegels tegen de muur te bevestigen. Dat doe ik en hij beveelt me dat ik de dildo moet neuken. Ik neuk de dildo maar deze laat telkens los. Ik vraag of ik het op de deur mag doen en dat was goed. Ik bevestig de dildo op de deur en zet de lap op een bankje zodat mijn Meester me goed kan zien. Hij beveelt me de dildo in mijn kut te nemen en rustig te neuken. Ik neem de dildo in me en begin hem zachtjes te neuken. Sneller nu beveelt mijn Meester. Ik ga sneller mijn dildo neuken. Voel me bekeken en dat maakt me geil. Ik blijf mijn dildo hard neuken zoals mijn Meester me heeft opgedragen. Dan beveelt mijn Meester me dat ik de dildo moet pijpen. De dildo tot aan zijn ballen in me moet nemen. Maar de dildo is zo groot dat het niet lukt. Dan zegt Hij, je kan hem best wel verder tot je nemen wil dat je hem zo ver mogelijk in je neemt. Dan beeld ik me in dat het de lul is van mijn Meester en neem hem zo ver mogelijk tot me. Mijn Meester zegt, heel goed, zie je dat het steeds makkelijker gaat zonder dat je moet kokhalzen. Ik ben trots op me zelf omdat mijn Meester me een compliment geeft. Het doet me opbloeien, recht me schouder en ga gestaagd door om nog verder de dildo tot me te nemen. Dan zegt mij Meester dat ik de dildo anaal moet inbrengen en hem dan moet neuken. Ik gehoorzaam gewillig en neem de dildo anaal tot me en begin hem te neuken. Ergens ver weg in een waas voel ik, ik mis hem, ik verlang naar hem, zijn stem, zijn handen, zijn......... Maar het mag niet zo zijn. Mag hem dienen voor de cam dat is wat ik nu mag doen. Het maakt me treurig maar ook gelijk blij omdat ik zijn sub mag zijn.

Ik neuk de dildo anaal zo hard en snel dat heeft mijn Meester me opdragen. Maar mijn benen willen niet meer, ze houden me niet meer, zijn verzuurd. Dan vraagt mijn Meester wat er is en vertel het hem. Dan zegt hij dat ik mag gaan liggen en dat ik met mijn hand de dildo snel en diep in me moet inbrengen. Ik ga liggen en doe wat mijn Meester me heeft opgedragen. Na een poos beveelt hij me dat ik weer naar de badkamer moet gaan en dat ik de dildo op de badrand moet plaatsen en dan mijn dildo moet neuken. Dat doe ik en word steeds geiler en mijn geil loopt langs mijn benen naar beneden. Dan beveelt hij me dat ik mijn kleine vibrator moet pakken en mezelf moet verwennen. Ik merk dat ik opgewonden word en voel dat mijn orgasme eraan zit te komen. Dan vraag ik mijn Meester of ik mag klaarkomen. Zijn antwoordt is nee, en mijn opwinding zakt af. Zo gaat het zeker nog een paar keer door, dat mijn orgasme door mijn lichaam giert maar niet mag komen en het dan weer afzakt. Dan vraag ik het nog een keer dat ik klaar mag komen? Gelukkig was dit zijn antwoordt ja en met een sneltreinvaart kwam mijn orgasme eraan gedenderd en kwam tot uitbarsting. Mijn benen konden me niet meer dragen en zakte door mijn benen. De ontlading was zo hevig. Ik bedankte mijn Meester dat ik klaar mocht komen. Hij zei, dat ik het zelf gedaan heb en dat hij trots op me is dat ik mezelf kon beheersen. Maar ik zei, dat ik het niet alleen kon doen dat ik dankzij zijn hulp dit kon doen. Dank u wel dat ik mocht klaarkomen. Hij gaf me toestemming om op bed te gaan liggen om bij te komen en dat deed ik. Ik heb na dat we hadden afgesloten nog zeker een half uur zo gelegen en was aan het nagenieten. Het liefst had ik zijn aanraking op mijn lichaam gevoelt, maar was intens gelukkig dat ik dit met mijn Meester mocht ervaren. Nogmaals, dank u wel Meester dat ik dit met u mocht ervaren.

maandag 24 januari 2011

Japanse bondage op catwalk én in bed



Japanse bondage heeft het geschopt tot mode- en slaapkamerhit tegelijkertijd. Bondage is een techniek die gebruikt wordt bij seksspelletjes en valt onder de 'sadomasochistische seks', kortweg 'sm' genoemd. Niet alle bondage-technieken hebben een baas-slaaf-component. Ook is 'pijn' niet altijd een criterium.

Materialen en technieken
Er kan gewerkt worden met verschillende materialen en technieken. Dé vorm van het moment is Japanse bondage, ook wel Shibari of kinbaku genoemd. Japanse bondage is bijna een kunstvorm en wordt uitgevoerd met veel sierlijk touwwerk. Maar ook een bondage met leren riemen of ijzeren kettingen is denkbaar.

Spectaculair zijn de zogenoemde 'suspensions', waarbij de gebondene aan diverse haken of andere systemen door middel van touwen in de lucht wordt gehangen. Don't try this at home! Of toch zeker niet zonder enige ervaring.

Ook komt het gebruik van kleding als bondagemiddel voor. Denk hierbij aan strakke kleding, korsetten of schoenen die de bewegingsvrijheid beperken. Veel bekender is het gebruik van hand- en enkelboeien in leer of staal (of fluffy roze).

Blinddoeken
Is bondage dan een marginaal verschijnsel? Niet echt. Bij een onderzoek van condoomfabrikant Durex bleek dat één op drie Nederlanders al eens met een of andere vorm van bondage had geëxperimenteerd. Vooral handboeien en blinddoeken waren daarbij populair.

Felle kleurtjes bij Dell'aqua
Voor deze zomer stuurde modeontwerper Alessandro Dell'aqua zijn modellen op onmogelijk hoge plateauzolen met felgekleurde Shibari-touwen de catwalk op. Hij noemde Nobuyoshi Araki's beroemde bondagefoto's als inspiratie voor de hele collectie.

Marlies Dekkers
Ook Marlies Dekkers komt wederom met een Shibari-lijn. "Ik vond het een hele spannende uitdaging om deze Japanse vorm van bondage in mijn lingerie- en zonnebrillencollectie te verwerken. Op deze manier houdt de draagster de touwtjes in handen!" aldus de ontwerpster

donderdag 20 januari 2011

Tips voor seks in het openbaar



Wie houdt van een beetje risico in zijn of haar seksleven, kan het eens in openlucht proberen. Opgelet want 'openbare zedenschennis' is strafbaar. Een béétje beschutting is zeker aan te raden. Wij zetten de meest voorkomende op een rijtje, mét hun originelere en betere tegenhanger.

1) Strand
Ongetwijfeld het meest tot de verbeelding sprekende plekje, zéker als je je in een exotisch land bevindt, onder een adembenemende sterrenhemel. Meest onderschatte probleem: zand! Zand kruipt overal, en vooral waar het niet moet kruipen met pijnlijke en traumatische vrijpartijen tot gevolg. Zorg (minstens) voor een een laken of handdoek, maar dan nog is zandvrij niet gegarandeerd.

Alternatief? Een zwembad, meer of zee bij nachte. Véél bedekter, gegarandeerd geen last van zand (tenzij achteraf) en door de draagkracht van water zijn jullie ook tot meer standjes in staat.

2) Auto
De 'veilige' beschutting van een auto, maakt van het vervoersmiddel een populaire locatie, al kan je het niet echt 'in open lucht' noemen. Toch is de auto niet zo'n gemakkelijke vrijplaats als het wel lijkt: de bewegingsvrijheid is nogal beperkt, om niet te zeggen, onbestaande. Voor orale en manuele seks kan het wel, zeker als de vrouw een rokje draagt.

Alternatief? Rij met de auto naar een afgelegen plekje, haal wat dekens boven en zoek een leuk bosje. Veel meer plek en ook echt 'outdoors'. Je kan nog altijd snel weg, maar bent wel afhankelijker van het weer. Leuker in daglicht dan 's nachts.

3) Tuin
Wellicht de veiligste manier: je eigen achtertuin. Lekker gras, of dat ene plekje achter het tuinhuis¿ waarom ook niet? Let wel op voor een eventuele inkijk van de buren.

Alternatief? De tuin is goed voor beginners, het echte werk volgt in¿ een bloeiende wei, met fladderende vlinders en zoemende bijtjes. Het allerleukst als de zon schijnt. Wel uitkijken voor koeienvlaaien!

4) Hokje
Kleed- of wc-hokjes zijn ook zeer geliefd om de liefde in te bedrijven. Een afgesloten ruimte, net groot genoeg voor twee: waarom ook niet? Alleen, romantisch is wel anders.

Alternatief? Dakterrassen! Zeker die met een mooi uitzicht over stad of landschap, en al helemaal bij een heldere (zomer)nacht. Da's dubbel genieten: van elkaar én van de omgeving.

5) Anytime, anywhere
Je laten leiden door het moment, is misschien nog de beste oplossing. Een verlaten plekje waar jullie toevallig passeren, kan evenveel of zelfs meer betekenen. Let it happen!

zaterdag 15 januari 2011

Naakt


Ik kijk naar hem
Draag de sporen van de dag.
Kan alleen maar kijken.
Mijn woorden verstopt in mijn ziel,
maar zichtbaar in mijn ogen.
Naakt, zoals ík ben.

Hij kijkt terug.
Glimlacht.
Ik zie hem niet kijken.
Voel alleen maar wat ik voel.
Betrapt, wanneer hij zegt,
Sla je ogen neer.
En ik doe het.

dinsdag 11 januari 2011

Acht uur


Als de telefoon rinkelt voel ik dat hij het is. "Om acht uur word je opgehaald". Zonder een antwoord af te wachten verbreekt mijn Meester aan de andere kant van de lijn de verbinding. Ik neem nog snel een douche en trek mijn stijlvolle zwarte jurk aan. Even kijk ik ter controle in de spiegel. Ik ben zenuwachtig, heb geen idee wat ik deze keer te wachten staat. Als ik instap overhandigd de chauffeur jou zwijgend een briefje en een zwarte plastic boodschappentas. Ik huiver als ik het briefje lees: "Nu uitkleden, kleren en schoenen in deze tas". Even later zit ik naakt op de achterbank. Bibberend met mijn blote billen op het koude leer. Mijn kleren onbereikbaar opgeborgen in de kofferbak. Ik durf nauwelijks naar buiten te kijken. Terwijl ik weet dat het verboden is, probeer ik bij de eerste stoplichten toch mijn borsten met mijn handen te bedekken.

zondag 9 januari 2011

Liefde


Er is een groot verschil tussen liefde,
en verliefd zijn op iemand

donderdag 6 januari 2011

Opdracht


Ping, er is een nieuw bericht

Ik open mijn sms en lees, ga naar het toilet, trek al je ondergoed uit en stop het in een tas. Als je terug komt, schrijf je me wat je gedaan hebt en hoe jij je voelt. Nadere orders volgen.

Ik voelde het aankomen, iets dergelijks. Hij had er al op gezinspeeld. Spelletjes daar houd hij van. En ik eigenlijk ook wel. Maar hier op het werk? Dat gaat mij wel erg ver. Ik kijk op me heen en kijk naar mijn collega tegenover mij en probeer in te schatten of hij iets zou kunnen merken. Het idee dat ik hier straks zit in alleen maar mijn jurk bezorgt mij kippenvel. Ik ziet het niet echt zitten. Ik kijk op de klok, nog maar een kwartiertje. Ik twijfel, maar mijn opwinding wint het van mijn verstand. Ik verwijder het bericht, sta op en strijk mijn jurk glad. Mijn collega is verdiept in zijn werk. Ik schrik van mijn eigen hese stem en zeg, ben even naar het toilet.

zaterdag 1 januari 2011