woensdag 30 maart 2011

Soft SM

"Au!"
"Rustig, ik doe niks."
"Jawel, je bijt me. Dat doet pijn!"
"Ach wel nee, zo’n zacht bijtje. Je ziet er niks van. Of ja, je ziet het wel een beetje."
en ze grijnst.
"Zie je wel. Je bent een gemene sadist."
"Toch wel een lieve sadist, hoop ik?"
"’Tuurlijk, kom hier" en ze trekt haar vriendin naar zich toe, ze omarmen elkaar.

Is dat SM, een keer bijten tijdens het liefdesspel? Zouden de meeste paren dat niet af te toe doen, een keer bijten, zachtjes of misschien wel hard? Of elkaar vasthouden, niet omarmen maar de handen achter de rug vasthouden zodat de ander niks kan doen terwijl je haar dan kust, of bijt, of iets anders doet? Is dat dan SM? Als het SM is, dan is het in ieder geval heel zachtaardige SM, en als het geen SM is dan lijkt het er op. Sm kan heel verschillend zijn. Het kan heel ‘hard’ zijn, een spel waarbij mensen tot het uiterste gaan van wat ze kunnen verdragen, en waarbij ze soms zelfs over de grens gaan van wat ze aan kunnen. Sm kan ook heel ‘soft’ zijn, een spel met het gevoel van jezelf en van de ander, een subtiel spel waarbij je in iemands macht bent, zonder dat dat expliciet wordt gemaakt met touwen of boeien, of met zwepen en andere instrumenten. Als je een beetje inventief bent en niet van sleur houdt, dan zit je normale liefdesspel misschien wel dicht tegen soft SM aan. Je houdt elkaar vast, je probeert van alles uit, en je mag om beurten zeggen hoe je sex wilt hebben. Je dirigeert de ander in een houding, of je instrueert haar hoe ze moet gaan staan of zitten, of hoe te bewegen of juist niet te bewegen. Dan doe je iets, je raakt elkaar aan, je blijft de ander zeggen of je het goed vindt gaan of niet, en je blijft aanwijzingen geven.

"Nee, je moet wat verder bukken, zo kan het niet."
"Ja maar ik kan niet verder."
"Niet zeuren, een klein beetje."
"Zo goed? Hou ik niet lang vol hoor."
"Hoeft ook niet, ja, zo is het goed, hmmmm…... Vind je het lekker?"
"Kwenie, ik vind het een beetje raar, moet ik even aan wennen, hmmm, het is wel lekker ja…."
"Morgen mag jij weer wat verzinnen."

Zo’n spel van aanwijzingen en nieuwe standjes komt heel dicht bij een spel van domineren en onderdanigheid, waarbij de één de baas is over de ander. Op zich kan zo’n spel, dat dan wel SM wordt genoemd, ook heel ‘soft’ zijn. Zonder zwepen en touwen, zonder pijn, bijna zonder dat je je ervan bewust bent dat het SM is.

"Schat, ik wil nu neuken."
"Nee, dat kan toch niet zo, hier, in de auto in het bos, stel je voor dat er iemand langs komt."
"Lijkt me spannend, jou niet? Kom op, ik wil het, laten we het doen."
Ze bloost.
"Nee, niet hier, niet nu, dat wil ik niet" en ze stribbelt tegen.
"Jawel, ik doe het toch." en hij trekt haar truitje over haar hoofd omhoog. Terwijl ze worstelt om het weer omlaag te doen, heeft hij haar rok omhooggetrokken en haar slipje over haar billen naar beneden getrokken. Het glijdt langs haar enkels, en hij kan haar ene voet eruit wurmen. Ze heeft haar hoofd weer in het truitje.
"Niet doen, idioot! Niet hier, ik wil niet" maar ze klinkt niet overtuigend. Iets gemakkelijker dan hij had verwacht slaagt hij erin haar achterover op de bank in de auto te krijgen. Ze stribbelt tegen, maar niet meer fanatiek. Dan bedrijven ze de liefde, een uur lang, in de auto op een stil bospad….

Heel cruciaal in zo’n geval is om te weten of de ander werkelijk niet wil of alleen voor de vorm of voor het spel tegenstribbelt. Niemand wil propageren dat een partner het recht moet hebben de ander te dwingen sex te hebben of bepaalde dingen te doen. Als je elkaar goed genoeg kent, dan weet je wanneer de ander echt tegenstribbelt of dat dat tegenstribbelen een spel is. Het is van groot belang dat het vertrouwen dat je in elkaar hebt nooit beschaamd wordt, dat je nooit het tegenstribbelen verkeerd beoordeelt en dat je nooit iets doet wat de ander echt niet wil. Daar zijn natuurlijk uitzonderingen op, maar die gelden alleen voor paren die heel bewust elkaar vertellen dat ze het soms niet erg vinden als ook echt tegenstribbelen niet helpt. Maar dan is het in feite toestemming geven voor het ‘tegen je wil’ overweldigd worden.

"Schat, doe de badkamerdeur open, ik moet plassen."
"Nee hoor, je ziet maar" en hij hoort haar giechelen.
"Ah, toe, doe nou open, anders moet ik in mijn blootje helemaal naar beneden, en de gordijnen in de gang zijn niet dicht."
Ze lacht hem uit.
"Dat vindt de buurvrouw vast niet erg, toch?"
"Toe nou! Ik kan het niet meer ophouden!"
"Ach gut, wat zielig. Nou, als je maar weet dat als je het niet op kunt houden, dat ik niet de hal ga dweilen hoor, dat doe je maar lekker zelf."
"Laat me er in!" en wanhopig bonst hij op de deur van de badkamer.
Is dat SM? Een spelletje waarbij je je partner in zijn blootje buitensluit, of juist opsluit, of anderszins van zijn vrijheid berooft? In een SM spel van onderdanigheid en dominantie zou het opwindend zijn, zouden beide spelers het er over eens zijn dat het spannend is en dat het SM is. Maar als het gewoon gebeurt tussen twee mensen die helemaal niets met SM hebben, is het dan ook SM? Moeilijk te zeggen. De grens tussen wat SM is en wat niet is helemaal niet zo duidelijk te trekken, het hangt sterk van de context af, van wat je nog meer doet, waar je het doet en wat je lekker vind. Als ik jou op een feestje vraag om even mijn glas vast te houden, dan doe je dat waarschijnlijk en je zoekt er niks achter. Maar als we eerst over SM hebben gesproken en ik gezegd heb dat ik je wil domineren, dan is dezelfde vraag ineens heel geladen en is het ineens SM geworden. Is het belangrijk waar de grens ligt? Voor mij niet. Ik noem het om te laten zien dat SM niet zo ongewoon is als sommigen denken. Veel mensen beoefenen een milde vorm van SM zonder dat ze het zich realiseren en terwijl sommige van diezelfde mensen als het onderwerp SM ter sprake komt griezelen en hun afkeuring erover uitspreken.

Het gaat bij SM niet om de harde en vreselijke dingen die je met elkaar kunt doen. Veel spannender zijn de creatieve ideeën, de dingen die nog nooit iemand heeft gedaan, de verrassingen, de bijzondere spellen. Je kunt iemand met een heel lang en dik touw heel stevig vastbinden, je kunt ook proberen iemand met een zo kort en dun mogelijk touwtje toch effectief vast te binden. Dat laatste is veel vernederender dan met stevige touwen vastgebonden te zijn. Je kunt iemand heel hard slaan met een zware zweep, maar het kan erotischer zijn om alleen te dreigen, om alleen de zweep uit te halen en bijna neer te laten komen, op een manier dat de ander ernaar snakt om een keer echt geraakt te worden, zonder dat dat ook gebeurt. Die ander met wie je speelt, die absoluut geen pijn wil, die niet vernederd wil worden, die niet hulpeloos wil zijn, die kun je toch zo treiteren dat ze op een gegeven moment haars ondanks smeekt om een stevig pak slaag met die zweep die nou al de hele tijd langs haar heen zwaait maar die haar nog niet één keer heeft geraakt. Of zet wat kaarsen en andere obstakels neer, blinddoek de bottom, leid haar door de kamer heen en weer en wek dan de indruk dat ze stil moeten blijven staan omdat ze zich anders brandt aan een kaars of zich prikt aan een cactus, of de hete thee van de tafel zal stoten, terwijl als uiteindelijk de blinddoek af gaat blijkt dat ze midden in de kamer stond waar geen kaars of cactus is te bekennen, geniet dan van de boosheid als ze merkt dat ze ten onrechte een half uur zo stil gestaan heeft, in angst zich heel erg pijn te doen. Je voelt je een extreme sadist, terwijl er eigenlijk niks is gebeurd. Dat is soft SM, maar toch veel spannender dan een simpel pak slaag met een zweep?

Neem die scene in de film ‘9.5 weeks’ waar Mickey Rourke Kim Basinger naast de paraplu in de regen laat staan, het arme kind wordt drijfnat, terwijl hij van onder zijn paraplu glimlachend toekijkt. Dat is soft SM. Soft SM is zeker niet een ‘mindere vorm van SM’. Iemand die dat denkt maakt van sm een soort wedstrijd wie het hardste kan zijn en dat leidt alleen tot ellende. Soft sm is juist mooi door de eenvoud van de middelen en de elegantie van het spel.

De grens tussen ‘soft’ en ‘harde’ sm en wat er tussenin zit is niet altijd goed te geven. Als mijn vriendin me gedurende een uur met een rietje slaat kun je dat gerust harde sm noemen. Iemand die weleens met een rietje is geslagen weet wat ik bedoel, dat doet echt zeer. Maar als ze de week erna mij me uit laat kleden en een rietje pakt om ermee over mijn billen te aaien, is dat dan soft sm? Wat ze doet is niets, het doet geen pijn en is zelfs aangenaam. Maar de dreiging dat ze het rietje ineens hard kan laten neerkomen op mijn billen of, erger nog, op de binnenkant van mijn dijen maakt dat ik reageer alsof ze de meest vreselijke dingen doet. Soft sm is subtiel spel op het grensgebied tussen sm en sex of tussen sm en romantiek.

dinsdag 29 maart 2011

Lust

ik geile donder
met zoete lusten
is het geen wonder
dat je niet kunt rusten

eer jij voldaan bent
kost het jaren zweten
met die mij verwend
maar jij zal ook weten

jagen in mijn brein
mijn behoeftens achterna
is genieten nu fijn
maar hoe zie je het daarna?

menig die de lust verloor
ik blijk zeer bijzonder
en ga daarom nog lang door
want het houdt je gezonder

zondag 27 maart 2011

vrijdag 25 maart 2011

Sauna



Vandaag een lekker dagje sauna. Heerlijk genieten.

woensdag 23 maart 2011

Jij kan zo heerlijk


Wil je snel weer zien....

dinsdag 22 maart 2011

10 spelletjes die jouw seksleven meer pit geven



Een spel spelen is een fantastische manier om je te ontspannen, je te laten gaan en elkaar te ontdekken. Zeker als deze spelletjes een pittig kantje hebben, en ze de spanning doen stijgen... Deze tien spelletjes doen jou zin krijgen in meer!

1) Waarheid, durven of doen
Een kinderspelletje, maar raak in al haar 'onschuld'. Kan heel braaf blijven, of heel stout worden, alles is afhankelijk van hoe je gezelschap het spelletje speelt (en hoeveel ze gedronken hebben). Leuker als je single en met een grote groep bent, maar werkt ook heel goed als voorspel voor een koppel. Schrijf op voorhand opdrachten en vragen op om onoriginele ideeën te vermijden.

2) Forfait
Een sexy en eenvoudig spelletje dat je als koppel veel plezier kan geven. Het gaat als volgt: de ene partner beeldt iets uit (en dat mag behoorlijk misleidend zijn), en de andere moet raden. Raden ze fout, dan moet hij of zij 'een forfait' betalen - zoals een kledingsstuk uittrekken of een 'seksuele daad' stellen bij de ander. Spelregels kunnen onderling besproken worden.

3) Verlanglijstje
Bedenk als koppel drie of vijf seksuele handelingen die je altijd al wilde proberen. Schrijf ze neer, meng ze door elkaar in een doos en probeer ze een voor een uit. De regel is dat je de wens van de ander respecteert en ten minste een keer probeert.

4) Strippoker
Een klassieker die extra spannend wordt omdat er anderen kunnen meekijken. Kies een koppel of vrienden die je vertrouwt, om het fungehalte hoog en schaamtegevoel laag te houden. Kan in alle varianten gespeeld worden: stripschaak, stripmonopolie, stripscrabble en striptrivial. De 'winnaar' mag het standje kiezen. Met de eigen partner, tenzij anders afgesproken.

5) Ik zie, ik zie...
Nog een sexy variant van een kinderspelletje. Maak het spannend door leuke namen te bedenken voor je lichaam of de handelingen. Kan veel gelach opleveren.

6) Pornoster
Haal de camera (foto of video) boven en verleid de camera (en de persoon erachter) elk om beurt. Fun tijdens, vooral als de regisseur 'meedoet', en na, bij het bekijken van de beelden. Wis ze achteraf om vervelende youtube-filmpjes en facebookfoto's te vermijden.

7) Rollenspelen
Beleef de nacht van je leven door iemand anders te spelen. Hou het simpel en hou rekening met wat je partner opwindend vindt. Speel geen verpleegster als hij een afkeer heeft van ziekenhuizen, bijvoorbeeld. Een kostuum of enkele accessoires kunnen helpen bij het inlevingsproces.

8) Blinddoek
Blinddoek je partner en laat hem/haar verschillende delen van je lichaam voelen op zijn/haar lichaam. Om het moeilijker te maken kan je je lichaam insmeren met glijmiddel.

9) Seksslaafje
Een spelletje dat niet iedereen zal appreciëren, omdat het totale dominantie van een partner en totale overgave van de andere vereist. De seksslaaf doet alles wat de ander vraagt. Spreek op voor hand wel duidelijk grenzen en een duur af.

10) Gebruik een speldoos
Er zijn verschillende erotische spellen op de markt. Heb je moeite om te starten of een gebrek aan inspiratie kunnen deze je op weg helpen.

vrijdag 18 maart 2011

Als je in mijn ogen kijkt


Als je in mijn ogen kijkt
Lijkt de wereld stil te staan
De wind houdt op met waaien
En bevroren is de maan
Je bent stralend als de zon
Je bent volmaakt, zo naakt en kwetsbaar
En de wereld lijkt voor eventjes perfect te zijn
Ik wist niet dat ik na een blik
zo veel om je zou kunnen geven
Maar ik weet nu al niet eens meer
hoe ik leefde zonder jou
Voor zoveel wezenlijke dingen
Leek ik blind tot dit moment
En die zijn ineens zo zichtbaar
Nu dat jij er bent
Oh, ik hoop dat ik je geven kan
wat jij me geeft
Zo lang ik leef...
Ik zal onvoorwaardelijk voor jou gaan
En ik hoop dat je ooit voelen mag
wat ik nu voel
Wat ik bedoel
En wat in woorden niet te vangen is voor mij
Wanneer ik in jouw armen lig
en zo tevreden naar me lacht
Lijk ik alles te vergeten
dat daar buiten op mij wacht
Alle strijd en alle tranen
Alle stille pijn verdwijnt
En de wereld lijkt voor eventjes
normaal te zijn

dinsdag 15 maart 2011

Date - 7

Ik slaakte een diepte, ingehouden zucht toen enkele van zijn vingertoppen uiterst teder over mijn strak gespannen billen gleden. Koude rillingen trokken wild door me heen. De opbouw van de spanning in mijn lichaam zocht een gewelddadige uitweg. Ik vroeg me af of hij besefte wat het me deed. Even nog meende ik dat zijn vingertoppen slechts argeloos over mijn onbeschermde, half gekromde rug gleden. Dan besefte ik dat zijn aanrakingen te zorgvuldig gekozen waren. Ik wist vrijwel zeker dat hij heel precies wist wat hij deed. Vooral toen er onverwachts de zachte strelingen over mijn schouderbladen waren. Ik genoot er enorm van. Ik kreeg er zelfs kippenvel van.

Verder en verder ging de verwennerij met zijn vingertoppen die mijn huid nauwelijks beroerden. Ik kreeg het steeds moeilijker om alle verwennerij binnen mijn lichaam op te vangen. Dat ik nog altijd weerloos stond vastgebonden verhoogde alleen maar de fantastische sensatie die al wild door me heen trok. Ik hoorde dat hij zich aan het uitkleden was. Toen voelde ik zijn naakte borstkast tegen mijn rug aan. Ik was totaal niet voorbereid op zijn vlakke volle hand die onverwachts krachtig om mijn borst sloot. Zijn sterke arm trok mijn lichaam dichter tegen hem aan. Mijn billen raakten daarbij zijn gezwollen lid. In alle rust liet hij nu zijn hand over mijn lichaam dwalen. Terwijl hij roerloos bleef staan gleed zijn hand verder over mijn lichaam. Zo uit het niets kneep hij ferm in mijn tepel. De scherpe pijn ging door mijn hele lichaam maar wist mijn pijn kreet te smoren. Ik verbaasde me over de kunde die hij bezat. Onbewust leek hij precies te weten tot hoever hij kon doorgaan, zowel in het tedere als in het krachtige.

Nauwelijks waarneembaar bewoog hij even. Toch was het meer dan genoeg om zijn penis totaal onverwachts diep bij me binnen te laten dringen. Ik onderdrukte kreet van genot. Nu pas besefte ik hoe zeer ik naar hem verlangd had. Door het voorspel met de touwen was ik ongelooflijk opgewonden geraakt. Natuurlijk had hij nog uren door mogen gaan met het subtiele verwennen, maar uiteindelijk ging er voor mij niets boven het intieme contact tussen hem en mij, zeker als er zoveel zorg aan werd besteed.

Ik hoopte dat hij wild te keer zou gaan, maar het tegendeel gebeurde. Hij bleef heel stil staan. Ik probeerde van alles om hem te kunnen voelen. Ik zocht naar ruimte in de touwen om toch zoveel mogelijk te bewegen. Ik spande de spieren in mijn vagina om hem zo vol mogelijk te ervaren. Ik merkte hoe bevredigend het was om zo intens verwend te worden. Het gaf me een fantastisch voldaan gevoel. Hij bewoog nauwelijks waarneembaar, toch gleed zijn penis over de volle lengte van mijn vagina heen er weer. Soms zat zijn eikel een tijdlang aan de ingang, dan zat hij weer heel diep in me. Plotseling stopte hij en trok zich terug uit mij.

vrijdag 11 maart 2011

Van jou


Hier ben ik dan en zo dichtbij
vanavond ben ik echt van jou
je plaats je lippen op mijn oor
en kus me daar en ga door

mijn trui gaat omhoog en de rest gaat uit
en zachtjes streel je nu mijn huid
jouw vingers volgen licht mijn rug
langzaam plagend niet te vlug

jouw hand streelt mijn zachte dij
en langzaam streel jij dan opzij
voorbij dat plekje net er naast
want jij hebt totaal geen haast

eerst omlaag mijn linkerbeen
de binnenkant en er omheen
terug naar boven naar mijn lippen
om even aan mijn tepels te nippen

jouw handen glijden langs mijn borst
en de andere waarna je dorst
je zoent mijn borstkas even zacht
en dan iets harder met meer kracht

jouw tong gaat langzaam langs mijn oor
mijn nek mijn schouders en dan door
naar die warme mooie rug
even zoenen en dan terug

jouw andere hand nog steeds omlaag
rond mijn heupen waar jij me plaagt
en streel en dan en dan toch echt
kom jij op die plek terecht

dus lichtjes strelend als een vlaag
streel jij me daar nu uiterst traag
langzaam sneller en behoedzaam
op het ritme van mijn lichaam

om jouw hete vingertoppen
die eigenlijk niet willen stoppen
trek jij me zachtjes heen en weer
en mijn ogen vragen jou om meer

jouw mond gaat sneller
sneller tot mijn lijf gaat trillen
en mijn handen trekken jou op me
aan jouw billen
en jouw warme harde paal
die vult mij helemaal

stotend in mij samen zwevend
wil jij alles aan mij geven
we stijgen vliegen allebei
ik kan jou voelen en jij mij

steeds sneller harder vuur en brand
en dan door de climax overmand
de golven vloeien door mijn lijf
terwijl je kloppend in mijn blijf

je houdt me vast hier bij t vuur
op dit zo late uur
mijn lieve minnaar even van mij
nu zijn we samen
samen vrij
je zegt lieve woordjes in mijn oren
alles wat ik graag wil horen

je lijf zo mooi ik heb je lief
en mijn verlangen is nog steeds actief
als vanzelf vinden mijn handen
jou rug je schouders en ontbranden
onze passies zich alweer
en alles doen we
nog een keer

en meer
en langer
en nog beter
ongeremd
en wild en heter

totdat we klaar zijn uitgevlamd
uitgeput
bezweet
verlamd

woensdag 9 maart 2011

Date - 6

Je voelt mijn hete adem in nek, mijn vingers glijden over je buik, omhoog over je borsten. Ik voel je harde tepels door de stof van je bh. Ik vraag of je me vertrouwd en op dat moment besef je dat het antwoord hierop alles bepalend is voor de rest van deze nacht. Even twijfel je...want kun je me wel echt vertrouwen...hoe goed ken je me? Maar je kunt en wilt eigenlijk niets anders, dus zeg je zachtjes ja. Heel goed, zeg ik. Dan gaan we een stukje lopen...je schrikt...wat gaat er gebeuren. Ik leid je door de kamer heen naar de deur, we lopen door de gang naar een andere kamer, je hoort dat de geluiden dempen als we de kamer binnenkomen. Wanneer ik de deur sluit is het volkomen stil in de kamer, het enige geluid is jouw wat nerveuze ademhaling. Maak je bh los en leg op de grond, beveel ik je. Je maakt je bh los en laat deze op de grond vallen...

Ik sta even naar je te kijken, je borsten zien er heerlijk uit, je tepels zijn hard....Ik trek mijn jasje uit, en rol de mouwen van mijn overhemd langzaam op. Jij staat intussen onzeker te wachten, wat gaat er gebeuren? Doe je hier wel goed aan, maar de opwinding wint het van je twijfels. Steek je armen gestrekt naar voren zeg ik, en jij doet wat je gevraagd wordt. Je hoort het zachte gerinkel van kettinkjes en even later voel je hoe er om elke pols een leren band gegespt wordt. Nu stap ik achteruit en laat via de haak aan het plafond een touw naar beneden zaken, ik maak het touw vast aan de ketting tussen de armbanden. Langzaam trek ik aan het touw, je handen gaan boven je hoofd en ik maak het uiteinde van het touw vast aan de muur. Daar sta je dan, alleen je rokje nog aan, met een blinddoek voor en je handen boven je hoofd gebonden aan het plafond. De ruimte waarin we staan is geluidsdicht, dat had je al begrepen toen we er binnenliepen. Je bent volkomen aan mij overgeleverd.

Ik laat mijn vingers over je gezicht glijden, langs je lippen, je opent je mond een beetje, mijn vingers glijden langzaam naar je borsten, strelen zachtjes je tepels die inmiddels keihard zijn. Ineens knijp ik even hard in je beide tepels, door het onverwachte krimp je even ineen, maar je maakt geen geluid. Heel goed, je hebt geleerd van de eerdere lessen van deze avond. Mijn handen vervolgen hun weg langs je lichaam, glijden naar beneden naar de rand van je rok. Dan voel je hoe ik je rok losmaak en deze op de grond glijdt. Stap eruit beveel ik.....daar sta je...nu volkomen naakt en aan mij overgeleverd....

zondag 6 maart 2011

Ik wil....


Ik fantaseerde over de dag dat jij
me de kleren van het lijf zou rukken en me brut zal nemen
Knuffelen en samen lachen is goed en aardig,
maar soms wil ik gewoon keiharde seks.

zaterdag 5 maart 2011

Verlangen


Mijn verlangen is groot
Groot is mijn verlangen naar mijn minnaar
Om zijn stem te horen, hem te mogen dienen, hem te voelen
Voel zijn aanwezigheid, voel zijn adem in mijn nek
Er gaat een huivering over mijn lichaam
Ik wacht, de spanning neemt de overhand van me
Weet niet goed wat ik moet voelen
De spanning in mijn buik neemt toe
Jij speelt met deze spanning
Voel je hand op mijn rug
Mijn adem stokt, het bewijs wat je met me doet
Je hand op mijn heup, glijd via mijn rug naar mijn hals
Voel me smelten onder jouw handen
Mijn huid wordt koud en warm tegelijk
Knikkende knieën die mij niet meer kunnen dragen
Jouw handen gaan via mijn schouders naar mijn borsten
Ik ril even
Je bedenkt je, jouw handen dalen verder af
Glijden onder mijn kleding
Streelt mijn naakte lichaam
Ik voel onder je handen kippenvel ontstaan
Je maakt mijn rok los en laat deze op de grond vallen
Trekt mijn blouse over mijn hoofd uit
Sta nu naakt voor je
Je duwt me tegen de muur
Mijn armen houd je met één hand vasthoudend boven mijn hoofd
Je speelt met de spanning
Inhoudend me niet te grijpen, niet te slaan
Je drukt jouw heupen tegen mij aan
De bult in je broek tussen mijn dijen
Met je vrije hand verder afdalend
Trek hard zonder aankondiging aan mijn tepels
Ik kreun
Jouw hand daalt verder naar beneden
Leg je middelvinger tussen mijn gezwollen lipjes
Voelt dat mijn kutje zich opend voor jou
Je glijdt met je vinger op en neer tussen mijn gezwollen lippen
Ik voel hoe je topje van je vinger langst mijn lippen schuurt
Met mijn klit speelt
Er achter blijft steken bij het op en neer gaan
Je merkt hoe mijn kut zich aantrekt
Maar je wilt nog niet bij me naar binnen dringen
Je weet dat dit niet genoeg voor mij is
Dat ik liever de strelingen en het spel voel
Later gevuld wil zien met iets dikker en langer
Ik krom mijn rug, mijn dijen uw paal vastgrijpen
Mijn kut maakt zich los van jouw hand
Maar ik bedenk me en druk mijn kut richting jouw hand
Om deze mijn kut weer te laten omsluiten
Maar je antwoordt door jouw hand weg te nemen
Ik schreeuw inwendig, neeee
Maar het is al te laat
Je laat mij wachten
Alleen jij weet wat de volgende stap zal zijn

woensdag 2 maart 2011

Opdracht


Ik lig op mijn bed. Mijn gezicht verborgen in het dekbed. Er is niets zichtbaar van mijn vuurrode lippen en mijn helderblauwe ogen. Ik ben bijna naakt, alleen maar een slipje draag ik. Diep in mij trilt zachtjes mijn favoriete speelgoed. Hij heeft mij opgedragen mijn ogen te sluiten. Het tikken van de klok maakt mij nerveus. Ik wacht op hem, zoals hij het mij heeft opgedragen.