woensdag 29 juni 2011

Ontmoeten

Is meer dan iemand tegenkomen of bij elkaar zijn.
Je ontmoet niet zoveel mensen.
Ontmoeten heeft iets van verwondering en herkenning.
De ander is antwoord op de vraag, op iets in jou.
Een echte ontmoeting raakt je, ze vraagt openheid van jou.
Niet dat je alles moet zeggen tegen die ander,
maar wel dat die ander jou iets mag zeggen of vragen.
Ontmoeten is de ander binnenlaten in het huis van jezelf,
met het risico dat hij of zij ontdekt dat niet alles echt is in je huis.
Dat je je soms anders voordoet,
dat je kwetsbaar bent en soms anderen gewoon napraat.
Iemand ontmoeten is iemand binnenlaten in de binnenste cirkel van je leven.
Hij zal vragen naar je ervaringen, gewoontes, gevoelens en opvattingen.
Pas als je de ander zo diep laat binnendringen,
kan je van een ontmoeting spreken.
Een echte ontmoeting laat sporen na.

zondag 26 juni 2011

Kus

Je hebt me gekust op al mijn lippen. Eerst voorzichtig, plagend. Behoedzaam aftastend. Daarna met een volle mond... Twee bronnen van vochtige hitte die samensmolten. Ik probeerde al lang niet meer om mijn ademhaling onder controle te houden. Soms vergat ik in te ademen, soms wist ik niet meer hoe ik moest uitademen. Je tong kwam tevoorschijn en maakte duizelingwekkende pirouettes in mijn schoot. Ik tolde met je mee om mijn as, steeds sneller en sneller.

Niemand zal begrijpen dat dit méér was dan genot, meer dan lust, meer dan een kus. Niemand zal begrijpen dat dit meer was dan verbondenheid, meer dan liefde. Dat je niet mijn lichaam kuste maar mijn geest. Dat je dit zelfs niet hoeft te doen om me aan te raken... Dat we elkaar constant aanraken, door te zijn.

Ik kus je, mijn lief. Ik kus je overal, ik kus elk plekje op je lichaam en elk aspect van je ziel. Ook nu we fysiek niet bij elkaar zijn... Voel mijn lippen, voel ze allemaal en voel hoe ze je omsluiten.

Voel mijn kus...

vrijdag 24 juni 2011

Telefoonsex

Wat heb je aan?
Nu? Niets. Ik lig in bed. Maar vanwaar die vraag?
Ach, ik dacht, we kennen elkaar nu vier weken. Ik durf nu wel naar wat intieme details te vragen.
En jij vindt dat een intieme vraag?
Dat niet, maar om nu meteen te vragen waar je handen zijn.
Ik streel de binnenkant van mijn natte schaamlippen. Met mijn linkerhand masseer ik mijn tepel.
Wat ben je stil.
Sorry, ik zat even met mijn mond vol tanden. Ik was bang dat je zo’n intiem gesprek liever niet hebt. En nu maak je het direct heel beeldend. Wel fijn.
We hebben elkaar al zo vaak gesproken. Ik heb het idee al veel van je te weten. Ik zou willen dat we elkaar al zouden kunnen ontmoeten. Als jij je werk niet had, was dat allang gebeurd. Wanneer kom je terug naar Nederland?
Nog drie weken.
Ik ben wel toe aan andere verhalen over jou. Wat doe jij nu?
Ik lig ook in bed. Heb net mijn lul vastgepakt. Die was na jouw onthulling zich opeens gaan oprichten.
Is ie groot?
Definieer groot… ik weet niet wat je gewend bent. Maar ik denk dat ik gemiddeld ben. Heb in ieder geval nooit gehoord dat ie te groot of te klein is.
Mmm, ben benieuwd. Kan ik hem van dichtbij bestuderen.
Hoe bedoel je?
Stel, we zijn bij elkaar. Ik zou je op je rug leggen, bovenop je gaan zitten en je langzaam overal zoenen. Je mond, nek, oren. En dan naar beneden, naar je tepels, navel en nog lager. Totdat ik bij je lul ben aangekomen. Die bekijk ik dan van heel dichtbij. Lik het puntje van je eikel, neem hem diep in mijn mond en zuig je zover mogelijk naar binnen. En dan trek ik met mijn rechterhand langs je schacht terwijl mijn linkerhand je ballen masseert. Heerlijk is dat. Ik denk dat ik niet meer nodig heb dan drie, vier minuten.
Nee hoor, minder.
Hoe bedoel je?
Ik ben net klaargekomen.

woensdag 22 juni 2011

Wachten

Trillend lig ik te wachten in het donker. Ik probeer al een poosje mijn ademhaling onder controle te krijgen. Om de haverklap gluur ik op mijn gsm om te weten hoe laat het is. De minuten verstrijken traag, té traag. Ik weet niet eens of je wel komt. Misschien lig ik hier voor niets te wachten en verspil ik kostbare tijd, maar ik kan mezelf me er niet toe brengen om weg te gaan, om iets anders te gaan doen. Je weet maar nooit...

Ik laat mijn handen langs mijn benen glijden om mezelf te verzekeren dat ze helemaal glad zijn, dat ik geen plekje overgeslagen heb. Ik ruik de vage, zoete vanillegeur, en vraag me af of je daar wel van houdt.

Ik krijg het koud, maar ik weiger het dekbed over me heen te trekken, ik wil het risico niet lopen dat ik het te warm krijg en ga zweten. Ik wil dat je me puur, fris en schoon vindt in deze kamer, dat er niets op me aan te merken valt, dat je nergens kan op afknappen.

Weer een uur is verstreken. Mijn handen spelen achteloos met het toefje haar op mijn onderbuik. Ik beeld me in dat het niet mijn hand is, maar de jouwe. Ik voel hoe ik vochtig word. Even maar, héél even, raak ik mezelf aan, dààr... Ik zucht diep en trek mijn hand terug. Ik moet wachten, op jou...

Bijna avond. Nog steeds ben je er niet. Ik word een beetje moedeloos. Voor de zoveelste maal lees en herlees ik de smsjes die we elkaar de afgelopen dagen gestuurd hebben. De geschreven woorden vormen een film in mijn hoofd. Ik zie hoe we elkaar te lijf gaan, elkaar likken, bijten, wild elkaars lichaam in bezit nemen. Mijn laatste bericht was dat ik vandaag op je zou wachten. Naakt in het duister. Klaar om genomen te worden.

De uren kruipen voorbij... Ik begin me loom en moe te voelen. Met mijn linkerhand tussen mijn benen val ik in slaap. Je bent niet gekomen... Misschien morgen dan.

maandag 20 juni 2011

Inwoners van Sodom

Je had het beloofd. Je had beloofd dat je me zou nemen, dat je van mijn lichaam gulzig zou drinken, dat je me pijn zou doen. Je bent je belofte nagekomen. Ik had nauwelijks de tijd om mijn jas uit te trekken. Vrijwel meteen nam je me in je armen, zoende me wild. Ik wist niet dat er nog iets hoger was dan verlangen en begeerte. Het ging verder dan pure lust en rauwe seks. Het was dierlijk, primitief, op het randje af ordinair zelfs.
Twee keer, drie keer, vier keer! Ontembare, eindeloze energie...

Dit was geen vrijen, dit was geen liefde bedrijven. Dit was neuken. Het woord uitspreken alleen al bezorgt me kippenvel... Neuken. Een woord dat ik nooit zou gebruiken. Eindelijk viel mijn masker weg, eindelijk vergat ik schaamte, remmingen en blokkades. Je gaf me dan ook geen tijd om me ergens zorgen over te maken...

Je kreunde en gromde, fluisterde schunnige woorden in mijn oor. In plaats van mijn hoofd verlegen af te wenden en te zwijgen keek ik recht in je ogen en genoot ik van dit verboden gevoel. Een verbod dat ik mezelf jarenlang had opgelegd. Er knapte iets bij me. Een geestelijk maagdenvlies. Bloed vloeide en vermengde angst met genot.

Nu, meer dan vierentwintig uur later, voel ik je nog steeds... De stijve beenspieren en mijn pijnlijk gezwollen schaamlippen herinneren aan een bijna surrealistische nacht. Jij en ik... inwoners van Sodom...

Misschien, héél misschien, nee ik wil meer.

woensdag 15 juni 2011

Een ritje


Ik krijg een sms’je; “ik sta over 10 minuten bij je werk, zorg dat je klaar staat” Shit, snel haast ik me naar boven en ruim mijn bureau op en loop snel naar beneden. Zie hem de straat in rijden en stopt. Snel loop ik naar zijn auto en doe het portier open en stap in.

'We gaan het nuttige met het aangename combineren. Ik wil dat je bukt zodat je niet ziet waar we rijden. Leg je hoofd op mijn schoot.' Ik doe wat hij me zegt, ga wat verzitten en leg mijn hoofd in zijn schoot, mijn handen op zijn bovenbenen. 'Geef me je adres.' Ik geef het hem. 'Laat zien hoe vaardig je bent.' Zou hij bedoelen dat ik.....? Maar als hij dat niet bedoelt? Als ik het verkeerd doe? Mijn gedachte aan mijn pijnlijke billen herinneren mij eraan wat de consequenties zijn.

'Wat bedoel je?' 'Je weet heel goed wat ik bedoel. Je hoort altijd te weten wat ik bedoel. Onthoudt dat. Je moet nog veel leren.' Ik knik hoewel ik hem niet begrijp. Voorzichtig schuif ik mijn handen hoger op zijn dijbenen, dichter bij zijn lul. Als hij niet corrigeert ga ik door. Voorzichtig kneed ik zijn lul door zijn broek heen, trek mijn hoofd wat omhoog en open op de tast zijn gulp. Als mijn handen uiteindelijk om zijn stam vatten voel ik zijn lul langzaam verstijven. Onder mijn voorzichtige strelingen groeit zijn lul uit tot een machtig wapen van genot.

Ik voel mijn kut verkrampen. Ik laat mijn duim over het spleetje van zijn penis glijden, waar een druppel voorvocht hangt, wrijf de kleverige natheid in de huid, streel het satijnen vruchtvlees van de eikel. Vrijwel direct verschijnt er een volgende druppel. Hij dwingt me terug, trekt aan mijn haar alsof het teugels zijn, hoewel hij me niet zeer doet. Hij draait mijn hoofd zodat ik zijn gezicht zie, en ik ben geschokt door de verslinde gulzigheid in zijn ogen.

Het heeft mij altijd opgewonden om jongens te zien groeien. Een stijve lul doet mijn hoofd op hol slaan en mijn kut vloeien. Het is de rauwe kracht die ervan uitstaalt, de opgezette aderen, de wetenschap wat het met mij kan doen. Maar tegelijk de kwetsbaarheid van de dunne gladde huid van de eikel, de gevoeligheid van de ballen. Maar bovenal de wetenschap een man op zijn kwetsbaarst te zien, in een blinde overgave aan mij. Een lul op volle sterkte zien komen als gevolg van mijn handelingen vervult me altijd met een gevoel van trots.

Hij start de auto en rijdt me naar huis. Met mijn tong maak ik mijn lippen nat. Hij duwt mijn hoofd naar beneden en brengt me vlakbij zijn penis tot het aan mij is om hem te pakken. Mijn tong komt naar buiten, verlegen, proevend en ik proef de druppel. Het is een scherpe, zoute druppel voorvocht. Ik kus de rand waar de schacht in de eikel overgaat. En nu heeft hij die blik van genot die alle mannen schijnen te hebben wanneer ze door een vrouw worden gepijpt.

Waarom houden ze hier toch zo van? Een mond is geen mysterie. Het mysterie zit tussen mijn benen - als ik daar een spiegel hou, mijn schaamlippen open en de in elkaar gevouwen plooien bekijk ben ik verrukt. Ik zal nooit die stille oerkant van mijn vlees bevatten. Soms spreid ik me en buk totdat de plooien wijken tot een veelbladderige knop en laat mijn vinger langs deze sponzige spier dwalen. Het omklemt me alsof het ligt te wachten op een indringer.

Zijn inmiddels volledige stijve lul glijdt door mijn op en neer gaande vingers, zijn eikel ontblotend. Langs zijn stam kloppen zijn aderen, zijn eikel glimt van het voorvocht. Met mijn hoofd vlak boven zijn lul zie ik in het vage licht van de voorbijschietende lichtmasten zijn spleetje langzaam open en dicht gaan, voorzichtig voorvocht vrijgevend. Mijn neus wordt gevuld met zijn doordringende, opwindende geur. Het is de geur van lust. Met mijn tong ga ik vanaf zijn zak langzaam omhoog langs de onderkant van zijn lul, tot ik zijn gladde eikel proef. Dan naar beneden, zijn stam steeds natter makend. Totdat ik me niet meer kan beheersen en mijn lippen om zijn eikel sluit en me langzaam over zijn stam laat zakken.

Mijn mond wordt gevuld met zijn lul. Dieper ga ik. Tot ik niet meer kan, snel omhoog en ademhalen, dan weer over zijn eikel. Ik hoor hem zuchten. Hoe een man zich kan verliezen in mijn mond! Ik verhoog het tempo, mijn hand dwaalt af naar beneden en omvat zijn zak. Licht behaard en losjes onder zijn lul hangend, nog niet verkrampt in een noodzaak tot ejaculeren. Terwijl hij mij naar huis rijdt gaat mijn mond in een steeds hoger tempo over zijn pik. Op een gegeven moment daalt zijn hand op mijn hoofd, pakt mijn haren en legt me een dwingend tempo op. Soms snel, dan weer langzaam of mij uiterst langzaam steeds verder over zijn lul bewegend, tot het ongemakkelijk wordt. Hij trekt zich er niets van aan en laat mij wennen aan zijn lul die langdurig diep in mijn mond aanwezig is, mij dan weer bevrijdend, zodat ik naar adem kan happen. Ik verbaas mij over het gemak waarmee hij zichzelf kan beheersen.

'Ik kom zo klaar', klinkt het rustig, 'neem het in je mond.' Ik weet het want ik had zijn zak voelen verstrakken. Ik knik, nauwelijks merkbaar tussen mijn andere hoofdbewegingen en ik mummel met zijn eikel tussen mijn lippen. Zijn greep op mijn haren verstevigt en ik voel zijn lading in mijn mond spuiten. Warme vochtigheid. Een tweede straal, een derde, mijn tong rond zijn eikel, kleverig, een vierde straal, minder nu, een vijfde, mijn mond vol, meer pulsen, maar minder vocht nu. Zijn hand nog steeds stevig in mijn nek. Langzaam komt hij tot rust, mijn lippen zo goed mogelijk rond zijn stam gesloten. Ik wil omhoog, maar zijn hand belet me.

'Ga door'

maandag 13 juni 2011

Kennismaking

Ben je ooit geschrokken van jezelf? Ooit jezelf zo volledig verloren? Ben jij ooit door iemand bezeten? Ooit door iemand genomen in de ware zin van het woord?

Kennismaking;

Het is zaterdagmiddag en ik parkeer mijn auto op de parkeerplaats voor de supermarkt. Als ik om me heen kijk nadat ik mijn auto op slot heb gezet vallen mijn ogen op hem. Of eigenlijk valt zijn blik op mij. Meer nog, zijn blik grijpt me bij de keel. Doordringend neemt hij me op. Schaamteloos glijdt zijn blik over mij. En ik? Ik laat het gebeuren. Het is of zijn blik mij verlamd. Zelfverzekerd kijkt hij naar mij. Ik durf mijn ogen zelfs niet weg te draaien. Er gaat een vreemde aantrekkingskracht van hem uit en hij is zich ervan bewust, speelt ermee. Langzaam voel ik dat ik gevangen word in zijn net. Zijn duistere blik fascineert me, hypnotiseert me. Dan draait hij zijn hoofd weg en zijn blik verandert. Niet beschaamd, maar alsof hij genoeg weet.

Ik kom weer tot mezelf en schiet de supermarkt in. Verward. Ik heb moeite om mijn boodschappen te vinden in deze, toch vertrouwde supermarkt. Door mijn hoofd spoken allerlei gedachten. Had ik hem aan moeten spreken of is dit maar beter zo? Wie is hij? Wat wil hij? Wie ben ik, ben ik gek geworden? Als ik buiten kom kijk ik of hij er staat, maar ik zie hem niet. Een knagend gevoel in mijn buik. Teleurstelling. Ik loop naar mijn auto. Onder mijn ruitenwisser zit een klein papiertje. Een korte boodschap. 'Vanavond, 22:00 uur, Jazzcafé, dresscode: stijlvol en sexy' Ik kijk om me heen. Ik zie hem niet, wil het briefje weggooien, maar het lukt me niet.

De rest van de avond ben ik onrustig. Ik besef heel goed dat hij indruk op me heeft gemaakt. Ik ben nieuwsgierig, maar ook bang. Zijn blik was zeer beslist en bepalend. Duister. Ik voel een zekere mate van opwinding in mijn lijf. Diep in mijn hart weet ik al dat ik heen zal gaan, maar mijn hoofd zegt: niet doen. Ik twijfel (of doe ik alsof om mezelf later vrij te pleiten?) en het duurt zolang dat het al half tien is als ik besluit om te gaan. Ik moet me als een razende aankleden. Stijlvol en sexy?? Natuurlijk mijn favoriete lingerie setje aan. Na enig nadenken schiet ik in een strak gesneden jurk met een bijbehorend jasje aan, trek mijn open hooggehakte schoenen aan. Nauwelijks tijd om me op te maken, en dan ren ik naar mijn auto.

Tien minuten te laat kom ik de kroeg binnen waar hij aan de bar zit. Hij ziet me binnenkomen en gebaart dat ik naast hem op de kruk kan gaan zitten. Diep van binnen neem ik een aanloop en spring in het diepe. 'Je bent laat' 'Sorry' Waarom doe ik dit? Ik ken hem niet eens. 'Dat moet niet weer gebeuren' Hij zegt het met zo'n vanzelfsprekende autoriteit dat ik knik. Ben ik gek geworden? 'Je ziet er goed uit' Ik gloei als een bakvis. Dit gaat nergens over! Hij slaat zijn bier achterover en zegt: 'Kom, we gaan' Hij legt zijn hand in mijn nek en leidt me naar buiten.

In mijn hoofd spookt het. Tussen mijn benen broeit het. 'Ik weet niet of ik dit wel wil', het komt er niet overtuigend uit. 'Dan moet je nu weggaan', zegt hij rustig, mijn hoofd naar hem draaiend met zijn hand in mijn nek. Ik ben versteend, verdoofd, verloren. Ik kijk hem langer aan, dan goed voor me is, en de blik in mijn ogen verandert. Ik weet het. Hij ziet het. 'Kom' Ik volg. 'Sluit je ogen' zegt hij , als we even later in de zijn auto zitten, 'tot ik het je zeg'. We rijden een dik kwartier door de donkere stad, totdat de auto stopt. Ik hoor een garagedeur opengaan en even later zijn we binnen. Ik heb geen idee waar we zijn. Hij neemt me mee naar binnen in een grote hal.

'Wacht hier' Het gemak waarmee hij mij commandeert verbaasd me. De lijdzaamheid waarmee ik het toelaat verbijstert me. Wat wil ik? Wat zoek ik bij deze man die me behandeld alsof ik zijn bezit ben? Het duurt lang voor hij weer terug is. Kans genoeg voor mij om na te denken, bij zinnen te komen en te vertrekken. Maar ik blijf staan. Gespannen en nieuwsgierig. Ik neem de hal in mij op. Het is een tot leefruimte omgebouwde oude werkplaats. Ongeveer tien bij vijfentwintig meter. Het lijkt op een atelier maar dat is het niet. Daarvoor ontbreken de materialen. In de grote ruimte staan slechts enkele meubels. Door de grote dakramen komt het maanlicht naar binnen. Ondanks het feit dat de meubels bijna wegvallen in deze ruimte staat valt het me op dat alle meubels een aanzienlijk formaat hebben. In de ene hoek een groot bed, verderop een enorme houten tafel met enkele stoelen erom heen, een sfeervolle zithoek met een moderne bank, een boekenkast, een grote en een kleine poef en een immens kleed op de houten vloer. En aan de andere zijde een groot bad op pootjes dat midden in de ruimte staat.

Het is als de eigenaar: overweldigend en betoverend. Ik voel de warmte tussen mijn benen toenemen. Het zijn de gedachten die door mijn hoofd spoken. De spanning van een nieuwe liefde. De genoegens zonder de bijkomende verplichtingen. In de afgelopen tijd heb ik diverse mannen bemind. Meestal kort, soms hevig, maar nooit als dit. Dit is geen liefde, dit is lust. En ik weet het. Ik voel het. Als warme damp tussen mijn dijen. Als de deur weer opengaat trekt er een koele luchtstroom langs me die me even doet rillen.

Hij loopt rustig op mij af. Kijkt me diep in mijn ogen en zegt 'Open je handen'. Ik houdt mijn handen voor me en open ze. Hij legt een zachte, zwarte satijnen doek op mijn handen. 'Je mag jezelf nu blinddoeken, als teken van je overgave' Hij leidt me op een onbekend maar verleidelijk pad. Een gevaarlijk pad. De alarmbellen rinkelen in mijn hoofd. Ik hoor ze wel, maar negeer ze, op zoek naar avontuur. Op zoek naar dat, waarvan ik weet dat het bestaat, maar het nooit durfde zoeken. En nu, nu heeft het mij gevonden. Mijn hoofd knikt, mijn hart klopt in mijn keel. Als bestuurd door een onbekende kracht gaan mijn handen omhoog en even later zie ik niets meer. Ik laat mijn handen langs mijn lichaam vallen.

'Je begrijpt dat je niet meer terug kan' Ik knik. Een vinger raakt me achter mijn oor en glijdt langs mijn kaak naar mijn hals, mijn decolleté, omhoog naar mijn kin en tilt mijn kin omhoog, een spoor van kippenvel en verstijfde tepels achterlatend. Terwijl zijn hand mijn kin stevig vasthoudt drukt zijn duim in mijn mond. Niet ruw, wel onherroepelijk. Ik open mijn mond en zijn duim glijdt over mijn tanden. Mijn hoofd wordt opzij gedrukt en zijn natte tong likt mijn oor. Kippenvel. Zacht hees hijgen in mijn oor. 'Wanhopig geil?', klinkt het in mijn oor, hees en diep. Ik knik. Mijn slipje moet soppen nu. Ik ben nog nooit zo nat geweest zonder zelfs maar te vrijen.

'Zeg me wat je wilt', klinkt het in mijn oor. Mijn gedachten tuimelen over elkaar. Ik wil dat hij me vasthoudt, me streelt, betast. Ik wil zijn handen op mijn borsten, zijn lul diep in me. Ik wil dat hij me neemt. Groot, sterk en onverbiddelijk. 'Dat je me kust', is wat ik durf te zeggen. 'Je liegt', fluistert hij,' zeg me wat je werkelijk wilt' Hij weet het. 'Dat je met me vrijt' 'Je liegt weer', het klinkt dringender. 'Dat je me neukt' 'Bijna. Vertel.''Dat je me neemt. Je lul bij mij binnendringt.' 'Je bent hier niet om te neuken, en dat weet je', zijn stem is nog steeds zacht, maar indringend, vlak bij mijn oor. Hij verwart me. Zijn tong in mijn oor. Kippenvel.

'Hoe bedoel je?' 'Je weet heel goed waarom je hier bent. Je bent gekomen om je over te geven. Volledig. Ik zie je hunkering. Je weet dat ik met je zal doen wat mij goeddunkt en dat is precies wat je hier naartoe zuigt. Je weet niet of je dit wilt, maar het moet. Zeg me als het niet zo is.' Hij kijkt dwars door me heen. Ik voel me bloot. Kwetsbaar. Durf niets te zeggen. Ik slik. 'Ben je ooit gebruikt?' Steek in mijn liezen, vocht in mijn kut. 'Nee', komt het zachtjes uit mijn mond. 'Bereidt je er maar op voor. Vanaf nu is alles anders.'

Zijn handen gaan over mijn schouders en trekken mijn jasje uit. 'Draai je om.' Ik doe wat hij me zegt. Ik zal altijd doen wat hij me zegt. Hij maakt mijn rits los van mijn jurk en trekt deze over mijn schouders naar beneden en blijft hangen op mijn heupen. Zijn vingers gaan over mijn buik, mijn zij en dan over mijn borsten. Zijn ene hand rust op mijn schouder. Zijn andere hand pakt mijn haren stevig beet, trekt ze omhoog zodat mijn nek blootligt en mijn kin op mijn borst rust. Ik voel zijn natte tong in mijn nek. Hij opent mijn bh en ontbloot mijn borsten. Ik kan het niet zien maar mijn tepels moeten als knoppen naar voren priemen, zo geil ben ik.

'Handen tegen de muur' Op de tast zet ik mijn handen tegen de muur. 'Lager.' Ik ga lager en weet mij daardoor verder voorover gebukt. Hij trekt mijn jurk over mijn heupen en laat hem langs mijn benen naar beneden vallen. Ik stap eruit. Pats! Ik schrik. Een hete gloed in mijn billen. Pats! Opnieuw. 'Niemand heeft je gevraagd om uit de jurk te stappen, wel?' Ik slik. 'Nee' Pats! 'Ik weet wel dat je geneukt wil worden. Dat hoef je me niet te laten zien.' Ik schaam me, ben blij dat ik een blinddoek draag en hem niet hoef aan te kijken.

Dan trekt hij langzaam mijn string langs mijn benen naar beneden. 'Je mag eruit stappen. Spreidt je benen' Ik spreidt ze, geef me bloot voor hem. Zijn handen gaan over mijn rug; spreiden mijn nog gloeiende billen. Het is of hij me inspecteert, zijn vinger gaat door mijn bilnaad, ik kantel mijn bekken, laat hem mijn hunkerende kut zien. Zijn vingers glijden door mijn kut, mijn vocht aan zijn vinger. Zijn vinger onder mijn neus, over mijn lippen, in mijn mond. Ik proef mijn geil. 'Zo ruikt en smaakt een slet. Je hebt een boel vriendjes gehad. Maar nooit heb je jezelf volledig gegeven. Niet zoals je nu zult doen. Open je schaamlippen, laat me je kut zien.' Ik breng mijn hand naar mijn kut, schrik van de hoeveelheid vocht die uit mijn kut loopt als ik voorzichtig mijn lippen van elkaar trek.

Zijn stem klinkt verder weg als hij zegt 'Steek een vinger in je kut'. Vinger in mijn kut, duim op mijn klitje, mijn mond in het kussen, langzaam wegdrijven op de golven van genot. Een bijna dagelijks terugkerend ritueel, uitsluitend voor mijn eigen genot. Iets wat ik bijna nooit heb gedaan waar een ander bij was. Maar ik twijfel niet. Natuurlijk doe ik wat hij van me vraagt en mijn middelvinger glijdt als vanzelf in mijn kut. 'Kom overeind en draai je om.', het klinkt niet onvriendelijk. Is het veel later? Ik weet het niet. Als ik me omgedraaid heb sluiten zijn vingers zich om mijn tepels. Mijn hunkerende tepels. Felle pijn en hevige lust als hij aan mijn tepels draait, ze moeten nu nog harder zijn. Kan dat nog?

'Je bent mooi. Maar we laten het hierbij. Je mag je aankleden.' Als een koude douche komt het over me heen. Hij moet de teleurgestelde trek rond mijn mond zien. Langzaam dringt het tot me door. Hij zal me vanavond niet neuken. Het duurt een hele tijd tot ik werkelijk besef dat ik mijn kleren weer op moet zoeken. Ik hoor hem niet meer en probeer op de tast mijn kleren weer aan te doen. Tenslotte maakt hij de rits van mijn jurk dicht. 'Je bevalt me.' Ik voel de trots door mijn lichaam stromen. Dan pakt hij me bij de arm en neemt me mee.

We gaan naar buiten, ik voel de koude avond om mijn lichaam, dan weer naar binnen. Ik hoor een autodeur openen en hij laat me in de auto plaatsnemen. De deur slaat weer dicht en even later opent hij aan de andere kant het portier en komt naast me zitten. Dan neemt hij de blinddoek van mij weg. Ik knipper. Het is nog steeds donker. Hij pakt me weer bij mijn kin en kijkt me van dichtbij diep in mijn ogen. Ik smelt, en hij ziet het.

vrijdag 10 juni 2011

Orgasme faken

Ik las in de Telegraaf onderstaand stukje.



Orgasmen faken uit angst voor intimiteit

Dat vrouwen meesters zijn in orgasmen faken, staat buiten kijf sinds Meg Ryans ietwat genante optreden in When Harry met Sally. Maar dat 60 procent van de vrouwen haar partner weleens voor de gek houdt, is nieuw. Waarom faken wij toch?


Orgasmen faken

Een op de vijf vrouwen faket weleens, beweert onderzoeker Erin Cooper van de Amerikaanse Temple University. De meeste vrouwen houden hun partner voor de gek omdat ze 'bang zijn voor intimiteit' of omdat ze onzeker zijn over hun seksuele prestaties. Sommige vrouwen faken hun hoogtepunt om 'het maar achter de rug te hebben'. Slechts een enkele vrouw deed het om haar eigen seksuele plezier te stimuleren.

Seksueel genot

En wat blijkt? Die laatste groep vrouwen ervaart een hogere mate van seksuele voldoening. Erin Cooper tegen FoxNews: "Dus misschien moeten we hun strategie niet direct veroordelen; het is slechts een van de handvatten die vrouwen aangrijpen voor het hebben van een positieve seksuele ervaring."

Redenen om te faken

Cooper onderzocht 366 vrouwen van 18 tot 32 jaar die toegeven weleens een orgasme te faken en ondervroeg ze over hun seksuele gewoonten, redenen om te faken en hun intimiteitgevoelens voor hun partner.

Fake jij weleens in bed? Waarom? Deel het met ons.

woensdag 8 juni 2011

zondag 5 juni 2011

Zijn

Zijn handen in haar haren
Gaf haar lust
Het deed geen zeer
Het wilde in hem
Liet haar zweven
Ze wilde meer

Ze zweefde wel bijna 10cm
Boven de grond
Doordat ze de macht voelde
En machteloos was
Toen hij haar vastbond

Het vocht tussen haar benen
Maakt haar verlangen tastbaar
En plagerig pest hij haar
Jaaaa net daar

Ze wilt hem voelen
Diep in haar lichaam
En smekend fluistert ze zijn naam

“laat het me voelen
Hoe het voelt
En leer het me hoe het moet
Laat me meegenieten
Van wat je met me doet”

vrijdag 3 juni 2011

donderdag 2 juni 2011

Vreemdeling

Zijn lange postuur vult mijn kleine hal. “Kun je het zien?” zegt hij laconiek. Ik kijk op van de bobbel in zijn spijkerbroek. Zijn zwarte haar in dikke lokken, hij draagt zijn zonnebril in zijn hand. “Ik heb liever dat u gaat,” zeg ik. Hij glimlacht en grijpt mijn arm terwijl hij zijn gezicht in mijn hals duwt. “Hollen,” fluistert hij, en draait zich om naar de voordeur.

Mijn hakken vliegen de trap op, blijven haken, de deur valt in het slot. Een langgerekte schaafwond trekt over mijn onderarm, en ik schreeuw. Hij stort zich op mij, perst mij tegen de trap, tot mijn knieën, heupen, kaken bezwijken onder zijn gewicht. Zijn vrije hand grijpt mijn geschaafde arm. Zijn harde pik wrijft door mijn kleren. “Stop is stop.” Weer zijn fluistering.

Mijn lip trilt, een eerste traan biggelt over mijn wang. De stevige greep om mijn bebloede arm perst de pijn weg. Hij kust mij op mijn wang. Waterig kijk ik hem aan, ik knipper met mijn ogen. Een ogenblik is zijn jonge gezicht er. Dan rukt hij mij omhoog, ik schiet langs hem en land vol op mijn buik. De bovenste tree perst de lucht uit mijn longen. Ik huil in de witte vloerbedekking terwijl hij ruw mijn rok omhoog trekt. Hij streelt mijn billen, tussen de billen. Zwijgend. Zijn klap komt toch nog onverwachts. Ik gil. Hij slaat opnieuw. Ik verberg mijn gezicht en bijt in mijn eigen onderarm. Mijn rug schokt bij iedere slag. Zijn hand staat wit en rood op mijn blanke billen. Ik hoor zijn rits open gaan, en hij nestelt zijn warme pik tussen mijn dijen. “Ik ga je diep en hard neuken,” belooft hij. “Maar eerst ga jij aan het werk. Hup!” Met een ferme tik jaagt hij mij naar de slaapkamer.

Ik zit op mijn knieën, zijn pik bij mijn gezicht. Ik neem hem in mijn mond en leg mijn hand om de basis van de gladde schacht. “Geen truckjes,” hij haalt mijn hand weg. “Helemaal je mond in.”Ik omarm zijn smalle heupen, en hij draait zijn handen in mijn haar. Zijn tempo ligt hoger dan normaal, met lange diepe stoten achter in mijn keel.

Ik lig op mijn rug, mijn rok opgeschort, nylon kousen tot halverwege mijn open dijen. Een slipje droeg ik niet. “Jezus wat ben je lekker nat,” zijn vingers hard en ruw in mij. “Eens kijken hoe geil je bent voor mij.” Hij duwt een extra vinger erin, en ik schreeuw fel. Hij stoot. Bij iedere beweging die hij maakt kreun ik, totdat geilheid en pijn ieder besef verdrijven van wat hij doet, en ik schokkend klaar kom. Dan verlies ik het bewustzijn.

Voorzichtig trekt hij zijn vingers terug uit mijn bewegingloze lichaam. Ik kreun en beweeg mijn heupen weg. Ik heb mijn ogen nog dicht als hij tussen mijn benen plaatsneemt, zijn pik in één keer in mij stoot. Getergd schiet ik omhoog en klamp me aan hem vast. Mijn binnenste open en rauw. Instinctief sla ik mijn armen en benen om hem heen, wat de pijn alleen nog maar verergert. Mijn opgeschorte rok klemt om mijn buik. Met een lange haal trekt hij zijn pik er uit. “Uitkleden jij.” Zijn dure overhemd hangt los over de voorkant van de jeans, en hij blijft onverminderd hard terwijl hij mij gadeslaat. Mijn sieraden moet ik omhouden. “Omdraaien.”

Ik zit op handen en knieën, hij zit achter mij en leunt over mij heen. Met één hand grijpt hij een extra kussen en duwt het onder mij, en hij trekt mijn handen onder mij vandaan. Met een verschrikt gilletje land ik op mijn buik in het hoofdkussen met mijn billen omhoog. In een snelle beweging draait hij één arm op mijn rug, met zijn vrije hand vingert hij mij. Even val ik uit mijn rol, en open mijn benen verder. Hij glimlacht en maakt mij van achter nat met mijn eigen vocht. “Je dacht toch niet dat je al klaar was hè,” en hij draait mijn arm nog strakker op mijn rug. Ik jammer in het kussen maar duw mijn billen hoger. De eerste stoot doet pijn, de tweede ook. Hij steekt zijn handen onder mijn armen door, grijpt om mijn schouders. Zijn rug kromt over mij heen bij iedere stoot. “Nee, niet doen, Au!” Ik jammer in het kussen. De stoten volgen elkaar sneller op, hij zakt weg in zijn eigen genot en hoort mij niet meer. Het orgasme doet hem duizelen. Met zijn pik nog helemaal in mij ligt hij uitgeput op mij. “Je zei toch geen stop, toch?” Zijn stem is droog en ongerust.

Ik lig als een theelepeltje voor hem. Zijn pik zacht en warm tegen mijn billen. Zijn stugge spijkerbroek strengelt om mijn blote benen. Hij gaat verliggen, zijn armen iets losser om mij heen. Zijn adem zwijgt in mijn nek. Een koude rilling trekt door mijn rug. “Ik zal de komende tijd niet veel meer kunnen komen,” zegt hij. “Het is het einde van het jaar, dan heb ik het altijd heel druk.” Zijn jonge stem is feilloos luchtig, zonder een spoor van emotie. Ik draai me om, speurend naar een blik van herkenning. “Jij zei zelf toch ook dat je weinig tijd had,” voegt hij er aan toe. Ik draai terug en blijft verdoofd liggen in zijn armen terwijl mijn keel zich dichtschroeft. Mijn hart bonkt doffe harde slagen. “Ik ga douchen,” zeg ik flink. “Ga je mee? “

Het water is warm, en mijn handen verweekt, maar mijn lichaam blijft koud. Aarzelend voelen mijn vingers mijn geslacht, de beurse ingang en de gladde binnenkant. Zorgvuldig maak ik me schoon. Met een vingertopje douchegel maak ik mijn anus schoon, de spier klemt om mijn vinger. Mijn vocht en zijn vocht spoelen weg. Ik huil als ik mijn borsten streel, mijn buik. Ik koester de schaafwond op mijn arm.

Wankelend kom ik de douchecel uit. Op de grond ligt een gebruikte handdoek. Ik raap hem van de tegels, en duwt hem tegen mijn gezicht. Mijn schreeuwen smoren in de natte stof. Het ruikt naar hem.