maandag 31 oktober 2011

Kooitje

Jij zou me het liefst in een.....

donderdag 27 oktober 2011

zaterdag 22 oktober 2011

Scheren


Vanmorgen heb ik mezelf maar eens ontdaan van al het haar. Super glad ben ik nu weer. Mijn lichaam heerlijk met bodylotion in gesmeerd. Het maak mijn huid zacht en soepel, en een beetje vettig. Zodat mijn handen zich heerlijk een weg kunnen vinden over mijn lijf. Ik raak altijd uitermate opgewonden als ik mezelf onthaar. En het aangezicht van mijn gladde naakte poes doet mijn tepels rijzen. Ik onthaar me goed en dat maakt dat mijn huid geïrriteerd raakt. Bilspleet, rond de anus en langs mijn lippen, dat branderige gevoel. Olie en bodylotions werken heerlijk verzachtend en het insmeren van mijn gevoelige plekjes maak me geil. Vettige vingers verdwijnen als vanzelf in mijn kutje. Diep duw ik ze naar binnen. Soms 2 soms tot 3 vingers. Terwijl ik eigenlijk wel mijn kutje zou willen vullen met mijn hele hand. En als ik zo met mezelf bezig ben slaat mijn fantasie op hol. Alles en iedereen zou ik willen neuken, gewoon lekker grof. Ik spreid mijn benen zo ver mogelijk open. Alsof ik wil zeggen, wees welkom, neem me...neem me hard. Neuk me, neuk me ik ben zo geil, laat me komen.

dinsdag 18 oktober 2011

Spanning


De spanning neemt toe naarmate ik dichterbij komt. Ik heb haar opgedragen een hotelkamer te reserveren. Ze is er al en wacht naakt op me. Niet lang voor mij is ze aangekomen en naar de hotelkamer gegaan. Ze zal gespannen zijn, benieuwd naar wat er gaat komen. Iets te vroeg kom ik bij het hotel aan. Ik wacht nog even. Ongetwijfeld telt ze de minuten af. Ik vergroot haar spanning. Tien minuten na het afgesproken tijdstip loop ik naar de kamer waarvan zij mij het nummer heeft door gesms't. Ik luister aan de deur. Het is stil. Iets harder dan ik normaal zou doen klop ik op de deur. Ze schrikt, dat kan niet anders. Langzaam gaat de deur open, ze verbergt haar naakte lichaam achter de deur.

Ik duw de deur open en loop naar binnen. Het is warm in de kamer, en overal staan waxinelichtjes en kaarsen. Ze heeft het gezellig gemaakt. Langzaam laat ik mijn blik over haar naakte lichaam glijden. Rustig loop ik om haar heen en bekijk het lichaam dat me zoveel plezier zal schenken. Ze wendt haar blik af, ongemakkelijk voelt ze zich door mijn monsterende blik. Ik trek haar tegen me aan en zoen haar. Gulzig zoent ze terug. Haar kus windt me op en maakt me gretig. Even overweeg ik haar op het bed te duwen en haar gelijk te neuken, wild, dierlijk. Maar ik hervind mijn controle. Nu niet. Nog niet. Ik zeg haar op haar knieën te gaan zitten, met haar rug naar me toe. Snel pak ik de blinddoek uit mijn tas en doe die voor haar ogen. Zo, even tijd om mij voor te bereiden. Daar neem ik de tijd voor, zij wacht wel op me.

Als ik er klaar voor ben roep ik haar. Kom maar naar me toe... op handen en knieën. ze komt op het geluid van mijn stem af, maar heeft niet geregistreerd dat ik wat obstakels heb geplaatst. Ze botst tegen een stoel. Snel verplaats ik me en roep haar weer. Ze draait in mijn richting en begint weer te kruipen. Boem! Een prullenbak gaat om. Ik lach, ik kan het niet laten. Haar onmachtige gekruip geeft me een gevoel van macht. Nog een verplaatsing en weer een botsing. Ze gaat steeds langzamer kruipen, hulpeloos. Ze zoekt mijn stem, maar muisstil ben ik achter haar gekomen. Met mijn vlakke hand geef ik haar een harde tik op haar kont. Het geluid klinkt hard in de stille kamer en ik zie haar schrikken. Maar gelijk herpakt ze zich, ze weet dat ze veilig is. Klappen, daar houd ze van. Ze biedt me haar kont aan. Maar zo makkelijk maak ik het haar niet.

Ik dwing haar op te staan en doe haar haar pols en enkelboeien om. Rustig leidt ik haar naar het voeteneind van het bed. Ik zet haar met haar rug naar het bed en duw haar om. Ze valt op het bed. Dan bevestig ik haar boeien aan de uiteinden van haar bed. Armen en benen uit elkaar. Ze ligt vast, open, ik kan met haar doen wat ik wil. Weer die gretigheid, ze ligt open voor me, als ik wil kan ik op haar liggen en haar neuken. Wat ik wil gebeurt, zij is hulpeloos. Ik ga op haar liggen en zoen haar zachtjes in haar nek. Ze reageert onmiddellijk, ik voel haar begeerte. Zonder waarschuwing pak ik haar tepels en trek er hard aan. Weer die reactie, maar nu die van terugtrekken, pijn. Met een korte bamboestok sla ik op haar borsten, drie tikjes links en drie tikjes rechts. Ik hoef niet hard te slaan, het stokje striemt. Al na een paar tikjes zie ik het ongemakkelijke kronkelen dat bij echt pijn hoort. Ik sla nog even door en laat haar hardop tellen. Na vijf klappen geef ik haar de keuze: nog 10 of te tepelklem, 20 seconden. Ze kiest voor de klappen. Ze komen harder. 1, 2, 3, 4, ze kermt, 5, 6 en flinke tik, 7, Genade! roept ze. Even twijfel ik, sla ik te hard? ik gun haar een paar seconden rust en sla dan drie keer snel achter elkaar, 8, 9, 10! Ze probeert haar lichaam weg te draaien en gilt. Haar borst is vurig rood. Ik zoen haar in haar nek, op haar mond. Ze zoent me terug. Ik houd van haar! Ze trotseert de pijn en schenkt me vertrouwen en genot. Deze middag is nog lang niet over!

donderdag 13 oktober 2011

Het is lang geleden

Het is lang geleden dat we elkaar zagen, zeg je spijtig als we de kamer betreden. Ik wil de schade inhalen, deel je me zakelijk mee. Heel soms krijg ik een glimp mee van wat er in je omgaat. Stille donkere wateren die borrelt. Een mysterieuze energie en vastberadenheid straal je uit, terwijl je me doordringend aankijkt. Ik huiver, en geef me over aan jou.

Je aandacht verslapt, zeg je als je me stevig vastbind. Dat kan een stuk beter. Maar goed, het is jouw keus. Intussen sta ik met de armen stevig op de rug vastgebonden voor je. Doordat mijn ellebogen aan elkaar vastgebonden zijn worden mijn schouders strak naar achter getrokken. Je draait me om en kijkt me aan. Zo, daar sta je mooi rechtop. Nu lijk je een stuk gedisciplineerde. Ik durf niet op te kijken als je een knevel aanbrengt. Je legt een hand op mijn schouder en beveel me om op mijn knieen te zitten. Je leest me de les hoe ik een betere slavin kan zijn, wat je van me verwacht. Ik knoop elk woord in mijn oren. En toch geloof ik niet dat je me begrijpt, zeg je. Ben verbaast over deze opmerking en wil wat zeggen maar bedenk me en zeg niets.

Je legt een blinddoek om en dirigeert me naar de andere kant van de kamer. Armen omhoog, beveel je. Twee lussen gaan om mijn polsen. Je trekt mijn armen aan het touw omhoog en wijd uit elkaar. Het dwingt me om op mijn tenen als je ook lussen om mijn enkels legt en ze uit elkaar dirigeert. Ik sta gespannen. Je haalt de balknevel stevig aan en legt een halsband om mijn nek. Met een touw kan de spanning geregeld worden. Dan leg je mijn bovenbenen en ellebogen vast, zet knijpers op mijn tepels. Je laat me alleen, wachten en voelen. Je hakken tikken kordaat de kamer uit. De deur valt in het slot. Lange tijd sta ik te luisteren naar geluiden. Mijn polsen knellen, de knevel snijdt in mijn mondhoeken. Warm en koud worden mijn tepels van de felle knijpers. Ik probeer er niet aan te denken. Ik luister naar mijn adem en zie mijn gedachten voorbij trekken. Waarom ben ik niet attenter geweest, verwijt ik mezelf.

Je weet nu hoe afwezigheid voelt. Ik schrik als je geruisloos voor me staat. Laat het niet weer gebeuren, zeg je scherp. Hoe mijn aanwezigheid voelt ga je nu meemaken. Je pakt de wasknijpers van mijn rode en pijnlijke tepels. Felle pijn en een heerlijk genot als je de pijn wegmasseert. Dan zet je ze onverbiddelijk terug. Je neemt de favoriete zweep een slaat mijn hele voorkant warm. Elke centimeter wordt geraakt, mijn benen, dijen, borst en armen. De wasknijpers vliegen door de ruimte, ik kerm. Wat?, doet het zeer?, zeg je fel. Ik zal je wat afharden en trekt de touwen, halsband en knevel stevig aan. Dan laat ik me gaan en ziet toe hoe ik in een roes verdwijn. Afwisselend neem je enkele zwepen of je blote handen om mij te leren luisteren. Ik ruk aan de touwen, heb geen ruimte. Ik kreun, vang mezelf in korte pauzes op. Dan stop je en voel ik je handen over mijn lichaam strelen. De handen die zo genadeloos waren zijn nu liefdevol en warm.

Je maakt me los en ik kniel voor je neer met het hoofd gebogen, maar trots dat ik de slagen getrotseerd heb. Je kijkt me glimlachend aan en dirigeert met een zweep mijn hoofd omhoog. Het valt niet mee hé, zeg je. Ik ben nog lang niet klaar met me, zeg je als je voorover gebogen mijn armen weer vastbind op mijn rug.

zondag 9 oktober 2011

Rode schoenen


meer kleding hoef ik niet aan te hebben

woensdag 5 oktober 2011