woensdag 30 november 2011

zondag 20 november 2011

Overgave

Ik kreeg een sms dat ik naar een bushalte moest lopen. Pakte mijn spullen en liep op mijn rode schoenen naar de bushalte. Daar aangekomen keek ik op mijn telefoon en zag dat ik een sms had ontvangen. Ik las het bericht en vervolgde mijn weg. Bij de bewuste voordeur aangekomen belde ik aan. De deur ging open, maar was in de veronderstelling dat mijn Meester de deur zou opendoen. Maar daar stond een onbekende man voor mij. Ik schrok en kon geen woord uitbrengen. Het enige wat ik kon doen is hem aankijken en mijn hersenen maakte overuren. Sta ik hier wel goed? Hoe moet ik nu vragen of dit het juiste adres is? Maar gelukkig werd ik uit mijn lijden verlost en zei hij dat ik binnen kon komen. Shit heeft mijn Meester iemand anders geregeld om mij te domineren? Dat kan toch niet? Ik stapte naar binnen en hij vroeg of hij mijn jas aan kon nemen. Ik trok mijn jas uit en gaf deze aan hem. Ik voelde me opgelaten wist niet waar ik kijken moest en keek maar naar de grond. Ik durfde hem niet aan te kijken en er kwam geen woord over mijn lippen. Shit wat voelde ik me klein. Maar daar kwam het verlossende woord dat ik twee trappen naar boven kon lopen en daar zou ik mijn Meester aan treffen. Phfff gelukkig

Ik liep naar boven en opgelucht om hem te zien. Mijn hart ging nog steeds te keer, maar nu kon ik op adem komen. Ik keek om me heen en zag een hoop touwen, zwepen en speeltjes. Ik was echt onder de indruk van alles wat daar aanwezig was. Te veel om in één middag te gebruiken. Nadat ik wat op adem was gekomen beveel hij me om me uit te kleden. Onder toezicht oog kleedde ik me rustig uit. Elk kledingstuk belande voor me op de grond. En daar stond ik naakt op mijn rode schoenen met mijn handen op mijn rug. Een beetje uitdagend maar ook verlegen keek ik hem met gebogen hoofd aan. Draai je om, beveel hij me. En ik gehoorzaam en draai me om. Even is het stil, maar voel zijn ogen keurend over mijn lichaam gaan. Elke deel van mijn lichaam wordt gekeurd. Kniel voor me! Ik vraag of ik mijn schoenen uit mag doen. Gelukkig mag het en kniel voor hem neer met mijn rug naar hem toe. Kruip naar me toe! Achterwaarts kruip ik naar hem toe. Dan loopt hij om me heen en reik me de polsboeien aan. Doe ze om! Nadat ik ze om heb gedaan krijg ik de enkelboeien ook aangereikt en doe deze om.

Ga staan! Ik sta op en ga met mijn handen op mijn rug en benen wijd staan. Ik zie dat hij touw pakt en er wordt een borstharnas geknoopt. Dan lijd hij me naar het andreaskruis en maakt me daar aan vast. Dan pakt hij de zweep en vandaag ga ik daar kennis mee maken. Er is vandaag geen tijd voor andere zaken. De zachte stroken komen in een rustig tempo op mijn lichaam neer. Het is een lekker gevoel en voel iets van rust over me heen komen. De stroken komen steeds harder op mijn lichaam neer en pijnigen mijn borsten, buik, benen en mijn schaamstreek. Ik kan niet stil blijven staan want de slagen komen steeds harder neer op mijn lichaam. Stil staan jij! Maar dat lukt me niet. Dan maakt hij me los en beveelt me om voorover gebogen op de bok te gaan liggen. Hij bind me vast en zegt, zo nu kan je tenminste geen kant meer op. Ik slik en bereid me voor op wat komen gaat. Voel zijn handen over mijn billen gaan. Die zullen er straks wel aan moeten geloven, denk ik bij mezelf. Zijn handen gaan langs mijn dijbenen naar mijn vochtig grotje die hunkert om aangeraakt te worden. Ik probeer zijn hand naar binnen te zuigen. Toe bevredig mij, laat mij genieten, toe breng me naar mijn hoogte punt. Maar dan trekt hij zijn hand toe. Nee, nee schreeuw ik van binnen, maar de woorden komen mijn lippen niet over.

Ik merk dat hij vandaag niet van plan is om zachtzinnig met me om te gaan. Hij rommelt wat en ik probeer te kijken wat hij aan het doen is. Maar mijn hoofd zit was aan de bok en kan alleen maar naar beneden kijken. Dan voel ik de eerste klap op mijn bil neerkomen. Ik hap naar adem en probeer een gil te onderdrukken. Heb geen tijd om bij te komen want de slagen volgen elkaar in een rap tempo op. Ik hoor hem goedkeurend zeggen dat mijn billen al mooi rood kleuren, maar dat ze roder kunnen. Zonder te stoppen blijf hij mijn billen pijnigen. Dan stopt hij en streelt mijn billen en vervolgens maakt hij me los. Probeer rustig overeind te komen beveelt hij me. Ik gehoorzaam en kom overeind en sta op. Mijn benen kunnen me niet houden en voel de armen van mijn Meester om me heen. Ik probeer niet aan mijn getergde billen te denken en probeer te ontspannen maar dat lukt me niet echt.

Als ik wat op adem ben gekomen maakt hij mijn handen op mijn rug vast en doet een spreidstand vast aan mijn enkels. Hij bekijkt me aandachtig en pakt twee knijpers en zet deze op mijn tepels. Dan zie ik dat hij de zweep weer pakt. Hij slaat zonder op te warmen hard op mijn borsten en ik draai me weg om ze de volgende slag te ontwijken. Ik kronkel en kreun onder de slagen die volgen. Proberend om deze te ontwijken. Hij beveelt me om stil te staan maar dat lukt niet. Hij is het zat en maakt mijn handen en benen los en beveelt me om op mijn rug op de bok te gaan liggen. Hij maakt mijn enkels vast aan de bok en doet een balk om mijn nek. Ik kan geen kant op en het zweet breekt me uit.

Dan neemt hij een stap terug en kijkt naar mij en mijn weerloze lichaam. En ik weet wat er gaat komen mijn borsten moeten er aan gaan geloven. De eerste zweepslag daalt neer op mijn borsten en ik spartel en kreun en probeer de pijn te verbijten. Het lukt me niet en ik begin harder te kreunen en te spartelen en de tranen prikken in mijn ogen en rollen vanuit mijn ooghoeken naar beneden. Ik sla mijn handen voor mijn ogen. En dan zo ineens gaf ik me over en onderging de slagen zonder dat het pijn deed. Ik gaf me volledig over aan wat er gebeurde. Alles werd stil om me heen en voelde de slagen wel maar deze raakte me niet op de manier zoals eerder. Zo bijzonder ze intens gevoel, niet te beschrijven wat er toen gebeurde.

Hij maakte me los en begeleide me omhoog en nam me in zijn armen. Ik was zo versuft zo slap en wilde dieper in zijn omarming kruipen. En ik kwam beetje bij beetje bij mijn positieve en genoot van het gevoel. Wat een intens gevoel was dat.

woensdag 16 november 2011

dinsdag 15 november 2011

Donderdag

Zomaar een donderdag is donderdag.

Maar deze donderdag zal anders verlopen. Deze donderdag is niet zo maar een donderdag. Het begint al als je wakker wordt. Je zult je gelijk realiseren dat je lichaam deze dag van mij is. Dat je geest door mij wordt gedomineerd. Als je bent opgestaan verzorg je je goed. Geen stoppeltje wil ik voelen, geen haartje wil ik zien. Maak je tepels gevoelig als je onder de douche staat, bereid je voor op wat gaat komen. Streel jezelf, maak jezelf hitsig en gewillig. Kleed je gepast, niet hoerig, maar wel fit for the occasion. Zorg dat je rond kwart voor twaalf klaar bent en wacht mijn instructies dan af.

Vanaf dat moment ben je nog meer van mij. Prent dat goed in je hoofd! Hoe meer jij je overgeeft, hoe meer jij zult genieten.

En ik ook!

zondag 13 november 2011

Een middag

Vandaag is de dag dat ik mijn Meester ga zien. De eerste keer dat we een stapje verder gaan. Ik had de opdracht gekregen om op de afgesproken tijd bij een tankstation te staan. Ben gespannen naarmate de tijd nadert. Stap in de auto en toets het adres in. Dacht zelf dat het een kwartiertje rijden was, maar hij gaf aan dat het een half uur was. Shit dan ben ik te laat op de afgesproken plaats. Ik sms hem of het adres het juiste is. Krijg niet echt ja of nee, dus ga er vanuit dat dit het juiste adres is. Ik ga rijden en bedenk me dat ik de verkeerde woonplaats heb ingegeven. Snel toets ik de juiste in en blijkt dat het toch een kwartiertje rijden is. Er ontsnapt mij een zucht van opluchting. Was al bang dat ik straf zou krijgen. En die zal niet mild zijn, tenminste dat denk ik. Mijn Meester heeft aangegeven dat hij graag pijn toebrengt en dat geeft mij het idee dat hij van mij verlangt dat ik dat verdraag. Dit is niet zo uitgesproken maar dat gevoel heb ik.

Stipt twee uur parkeer ik mijn auto en een aantal minuten later komt hij aanrijden. Ik stap in. Hij begroet me en zegt dat we nog even iets moeten kopen. Of ik dat goed vind? Ik vind dat goed, wie ben ik om dat niet goed te vinden. Denk eigenlijk dat hij me loopt te mindfucken, maar blijkt later toch echt dat we echt een boodschap gaan halen. We rijden weer terug en dan stopt hij langs de weg. Mijn adem stokt, wat gaat hij nu doen? Hij stapt uit en doet de achterklep open en haalt daar wat uit en stapt weer in. Hij bedekt mijn ogen met een blinddoek en rijdt weer verder. Niet veel later stopt hij weer en heeft de auto geparkeerd. Doet de blinddoek af en lopen door naar de locatie die hij heeft geregeld en gaan naar binnen.

Mijn Meester vraagt me of ik nog naar het toilet moet? Ik zeg dat ik het gaat proberen. Het is altijd de vraag of het gaat lukken als er iemand staat te luisteren. Wil niet zeggen dat hij heeft staan luisteren, maar daar dacht ik als eerste aan. Ik kom terug in de kamer en zet mijn tas op tafel. Hij pakt me beet en leidt me naar het midden van de kamer. Streelt mijn lichaam en trekt mijn jasje uit. Streelt mijn armen en onder zijn aanraking verschijnt kippenvel. Gaat over mijn borsten naar beneden over mijn buik. Trekt mijn hemdje omhoog zodat mijn borsten bloot komen. En streelt mijn buik omhoog naar mijn borsten. Speelt wat met mijn tepels en knijpt in mijn borsten om ze te keuren. Hij neemt mijn tepels in zijn mond en zo uit het niets bijt hij in mijn tepel. Een pijnscheut trekt er door mijn tepel en probeer me kranig te houden en niet te veel te laten merken. Ik weet ook wel dat het een illusie is en dat hij elke reactie opmerkt.

Ik krijg een blinddoek om en moet dan alleen op mijn gehoor en tast vertrouwen. In dit geval zal het meer op mijn gehoor aankomen dan op de tast. Ik hoor hem rommelen. Hij trekt zijn jasje uit. Dan voel ik iets op mijn borsten en vraagt aan mij wat het is. Geef aan dat het elastiekjes zijn. En direct voel ik tikken op mijn borst. Ik geef een gil, meer van de schrik dan van de pijn. Ben zo gespannen dat ik bij elke aanraking moet schrikken. Dan pakt hij iets anders en komt terug. Raakt mijn borsten aan en pakt mijn tepel beet en plaatst er een knijper op. Deze kan ik goed hebben en vertrek dan ook geen spier. Vervolgens krijg ik tikken met de zweep op mijn borsten. Als hij maar niet met de zweep de knijpers van mijn tepels slaat, want dat is wel pijnlijk. Maar gelukkig gebeurt dat niet. Dan haalt hij de knijpers eraf en zegt dat deze niet echt geschikt voor mij zijn en dat hij andere klemmen gaat pakken. Die ik wel zal voelen. Ik schreeuw van binnen dat ik die niet wil. Maar jammer voor mij het zijn wel heftige klemmen. Ik zet me schrap en de eerste komt op mijn tepel. Dit is echt heel heftig voor mij. Probeer het vol te houden maar ik begin te sputteren. Dan krijg ik de tweede en ga door de grond en vraag of ze eraf mogen. Je weet wat het code woord is zegt hij, roep direct genade en de klemmen gaan eraf. Een zucht ontsnapt mijn mond. Verlost! Dan stelt hij voor om ze nog een keer op mijn tepels te doen. En de eerste voel ik al. Begin gelijk te piepen en de tweede krijg ik ook op mijn andere tepel. En zeg eigenlijk direct genade. Wat ik nu ga zeggen zal mijn dood vonnis zijn. Ik denk dat ik het wel langer vol zou kunnen houden. Maar door alle spanning en alles is nieuw kon ik het nu nog geen 10 seconde volhouden. Maar het zijn ook wel heftige klemmen hoor!

Dan krijg ik een collar om en een riem. Vraag aan mij of ik de houdingen weet. Ik knik ja. En krijg een klap in mijn gezicht. Ik schrik daar zo heftig van. Klappen in mijn gezicht hebben zo’n uitwerking op mij dat de tranen in mijn ogen springen. En corrigeer me direct en zeg ja Meester zoals het hoort. Hij trekt aan de riem om me zo de vier houdingen te leren. Ik weet ze nog maar zal ze niet uitschrijven.

Hij beveel me om mijn armen vooruit te houden en bind mijn handen vast met touw. Moet mijn armen achter mijn hoofd houden en bind de rest van het touw strak om mijn middel. Moet voorover buigen en krijg klappen om mijn billen. Hij houdt zich in om geen sporen achter te laten. Daardoor kan ik deze klappen goed hebben. Dan moet ik weer rechtop gaan staan en ontdoet hij me van de touwen.

Hij streelt mijn lichaam en pijnigt mijn tepels, gaat verder omhoog en drukt met zijn vinger op mijn adamsappel. Mijn eerste reactie is wil ik dit wel en span me aan. Dan trekt hij zijn vinger terug en probeer te ontspannen. Niet veel later legt hij zijn duim aan de rechterkant onder mijn kaak en drukt daar heel hard. Ik span mijn lichaam en wil me verweren en pak zijn armen en mijn ogen schieten vol. Dat ziet hij niet maar misschien merkt hij het wel. Geen idee. Dan laat hij weer los en ik voel de tranen prikken in mijn ogen. Wil niet dat hij ziet dat hij me hier mee heeft geraakt. Dan doet hij hetzelfde bij mijn andere kaak. En pak weer zijn handen om ze weg te trekken maar daardoor druk hij alleen maar harder en de tranen rollen over mijn wangen. Niet van de pijn maar van de ontlading. Ik weet niet waar dit door komt dat dit mij zo raakt. Geen idee. Hij ziet dat het me heeft geraakt en doet de blinddoek af en neem me in zijn armen en zegt geruststellende woorden.

Na een tijdje zo gestaan te hebben moet ik mijn voet achterlangs in mijn hand vasthouden. Dan zie ik dat hij aankomt lopen met een touw en ik weet wat er gaat komen. Dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt en heb ook geen enkel idee hoeveel pijn dit gaat doen. Ik krijg de eerste slag op mijn voetzool. Dat was heel heftig en de volgende kwam er direct achter aan en nog één. Toen vroeg hij wat mijn lievelingsgetal was. Was even van slag en zat echt te bedenken welke dat was. Maar ik herstelde me snel. Had er drie gehad dus ik zei drie. Ja, ben misschien wel gek maar niet zo gek. Maar helaas hij verdubbelde het getal. Dus ik had er nog drie te gaan. En dat deed hij ook bij mijn andere voet. Daar moest ik meetellen. En de laatste deed hij volgens mij extra hard en ik verging van de pijn en vroeg me welk getal het was. Was even van slag moest goed nadenken welke het was. Wist het niet meer en zei zes. Ppfffff gelukkig dat zat erop.

Daarna verwende hij me met zijn vingers en tong en gaf me een massage. Zei dat ik alles opkropte en binnen hield en weer schoot ik vol. Weet niet of hij dat heeft gemerkt. Vertelde ook hoe hij onze D/s relatie zag en ja zo zie ik dat ook.

Die handen om mijn nek en die druk op mijn keel. Ik schiet steeds vol als ik er aan denk. Ben gewoon een emo-kip.

dinsdag 8 november 2011

Je huilt


Komt het door de pijn? De vermoeidheid? Genot? Of alles tegelijk? Ik maak je los uit de bondage die je hebt gedragen. De touwen laten hun sporen na op je huid. Als je los bent trek ik je tegen me aan. Je laat je tranen lopen. Ik kus je wangen, zout van de tranen. Teder, bang de gevoeligheid van het moment te verliezen. Zacht zoen ik je op je mond. Ik voel een rilling. Kou? Geilheid? Je zoent me terug. Langzaam vinden onze tongen elkaar. Het windt me op. Ik streel je huid, voel de plekken waar de touwen je het bewegen onmogelijk hebben gemaakt. Je kwetsbaarheid voelt vertrouwd, ik ga er zorgvuldig mee om. Je bent breekbaar en van mij. Ik streel je verder en je duwt je naakte lichaam tegen het mijne. Aan alles voel ik dat je me wilt, dat je zal doen wat ik wil. Mijn vingers raken je tepels aan, je gepijnigde tepels. Ze zijn nog erg gevoelig en je zucht zachtjes. Je zoent mijn nek, likt me. Mijn vingers tussen je benen. Je opent je. Nat gretig. Ik trek je bovenop me dicht tegen mij aan. Kijk je diep in je ogen. Bijna beschaamd wend je jouw blik af. Maar er is niks om je voor te schamen. Er is jij en er is ik. Er is onze verbondenheid, onze geilheid. Langzaam glijd ik in je. Je sluit je ogen, op je wang nog een traan. Dan voel ik alleen nog maar. Onze lichamen versmelten tot een geheel. Jouw gevoel is mijn gevoel. Jouw genieten is mijn genieten. Dan de climax, of weer een climax, samen, vervlochten, verbonden, verliefd.
Samen!

vrijdag 4 november 2011

Zomaar een donderdag

Hij pakt een stuk touw en bindt het om mijn middel. Ik grijns wat schaapachtig en blijf keurig afwachtend staan. Mijn polsen worden vakkundig aan het touw vastgebonden en vervolgens word ik naar het bed gedirigeerd. In een wat ongemakkelijke positie worden mijn hersens zowat uit mijn hoofd geneukt. Man, dat is lekker!! Maar Hem kennende blijft het niet bij neuken. Ik word geacht om mij om te draaien, wat niet makkelijk gaat met vastgebonden polsjes, en weer krijg ik dat onbeschrijfelijke gevoel van Hem. Maar Hij waakt er wel voor dat ik niet klaarkom. Het is een blijft een pestkop. Weer wat later rolt hij mij op mijn rug.. en tovert uit het niets stevige knijpers tevoorschijn die Hij vervolgens even op mijn schaamlippen zet. Oef, die had ik even niet verwacht. Vervolgens vindt Hij nog wat schattige tepelklemmetjes die ook niet ongemoeid blijven, en ik,ik onderga. Ik zie Zijn lach en voel Hem even later weer diep naar binnendringen. Ineens stopt Hij en pakt een zweep. Hij begint met zachtjes slaan en daarna mept Hij wat harder om de knijpers eraf te krijgen. Oef, dit doet zeer. Maar oh, wat is pijn lekker!! Wanneer de knijpers eraf zijn en de klemmen verwijderd, mag ik Hem nog even verwennen. Maar niet lang. Hij wil mijn kont ook nog roodgloeiend zien worden. Voor ik het weet lig ik weer op mijn buik en voel ik hoe de zweep hard op mijn kont en rug neerdaalt. Wat een genot. En dit alles op een gewone donderdag. Zucht...