vrijdag 20 januari 2012

Het is half één.

Ik sms dat ik op de afgesproken plaats sta. Niet veel later krijg ik een berichtje terug, “Goed zo slavin. Je koopt voor je Meester een cola light en rijdt door naar het hotel en klopt aan bij nummer 416 en ik verwacht je binnen tien minuten!” Ik rijd weg om de cola te kopen en rijd door. Ik parkeer mijn auto en loop naar binnen en ga met de lift naar boven. Ik loop de gang door en bereik nummer 416 en klop op de deur. De deur gaat open en ik stap naar binnen. Weet niet goed hoe ik me moet gedragen. Probeer niet te gespannen over te komen, maar weet ook dat ik dat niet voor hem kan verbergen. Hij stelt me gerust en kletsen wat. Maar het kletsen duurt niet lang en ik krijg een blinddoek voor.

Dan wordt er op de deur geklopt. Mijn adem stokt… shit wat gaat er gebeuren, gaat hij iemand in ons samenzijn betrekken? Mijn hersenen graven in mijn geheugen om te kijken of hij daar eens een zinspeling over heeft gemaakt. Hij heeft eens gezegd dat hij me zou laten gebruiken. Zou dat nu gebeuren of? Ik heb niet veel tijd om daar nog verder over na te denken. Mijn Meester begroet de man en laat hem binnen. Vervolgens stel hij mij voor aan de man. Het blijkt een beginnende meester te zijn die zich aan het oriënteren is. Mijn Meester verteld hem waar hij allemaal op moet letten en wat de signalen vertellen over de gemoedstoestand van de sub. Ik moet me van mijn kleding ontdoen zodat de man beter mijn reactie kan lezen op mijn lichaam. Mijn Meester beveelt mij om de vier posities te laten zien. De eerste drie kom ik goed door maar de vierde weet ik helaas niet meer. Mijn Meester is daar niet amuse over en daar krijg ik uiteraard straf voor. Hij vraagt aan mij welke straf ik daar voor moet krijgen. Ik denk slim te zijn om te zeggen dat ik slaag krijg op mijn billen. Dit omdat mijn billen snel tekenen en daarom dan niet hard geslagen zal worden. Maar helaas hij heeft dat niet in gedachte en ik moet iets anders verzinnen. Dan zal het wel de tepel klemmen zijn, zeg ik. Ik bijt op mijn lippen omdat ik weet hoe pijnlijk die tepel klemmen zijn. Dat heb je juist, maar het zal niet tien seconde zijn maar veertig. Ik verbijt me en mijn gezicht vertrekt omdat ik dit zo erg vind. Ik kan dit niet het lukt me nooit om het veertig seconde uit te houden. Ik maan mezelf tot kalmte. Als jij je zo druk maakt gaat het je nooit lukken, spreek ik mezelf toe. Probeer mijn zelfbeheersing terug te krijgen en verman me.

Ik krijg een gag aangelegd en mijn Meester legt de man uit hoe hij een bondage om mijn polsen moet aanleggen en hoe hij deze in mijn nek moet vast maken. Eenmaal in de bondage zet hij de klemmen op mijn tepels en moet ik tot veertig tellen. Ik probeer het in een rap tempo te doen, maar mijn Meester zegt, nee niet zo snel rustig tellen en begin maar opnieuw. Ik begin opnieuw en bij veertig gaan de klemmen eraf. Ppfff gelukkig, maar dan knijpt hij in mijn tepels en een pijn scheut gaat door mijn lichaam. Nee, niet aan mijn tepels zitten schreeuw ik van binnen. Dit is veel pijnlijker dan de klemmen erop. Mijn Meester maakt de bondage los en zegt tegen de man dat hij de bondage opnieuw mag aanleggen. Als de bondage aangelegd is zegt mijn Meester dat hij de klemmen ook aan mag brengen. Nee, nee nee, niet weer dat wil ik niet. Maar de tepel klemmen gaan er weer op en ik moet weer tot veertig tellen. Bij veertig worden de klemmen er weer afgehaald. Gelukkig kan ik weer adem halen en mijn Meester zegt dat hij trots op mij is omdat ik het zonder piepen twee maal veertig tellen heb volgehouden. Moet eerlijk zeggen ben ik ook wel een beetje trots op mezelf. Het voelt super om te horen dat mijn Meester ook trots op me is. Mijn Meester neemt afscheid van de man en we zijn gelukkig weer met z’n tweeën.

Maar dat was voor korte duur want er wordt weer op de deur geklopt. En er stapt een andere man binnen niet veel later komt er nog een man de hotel kamer binnen. Mijn Meester zegt tegen de mannen, dit is zij die jullie kunnen gebruiken. Ik voel me er niet lekker bij en voel me klein worden. Wil ik dit wel, kan ik er wel van genieten? Ik weet het niet, maar ik onder gaat het omdat mijn Meester het wilt. Ik moet op mijn knieën gaan zitten. De mannen komen voor me staan en begin met de eerste man zijn broek uit te doen. Mijn Meester beveelt me om hem te pijpen. Ik neem zijn pik in mijn mond, deze heeft een dikke eikel maar is nog slap. Ik vind het niet zo leuk en lekker om een slappe pik te pijpen. Maar tja ik heb niets te willen, moet de orders opvolgen van mijn Meester. Dan moet ik de tweede man van zijn broek ontdoen en zijn stijve pik springt fier uit zijn broek. Deze is wel stijf en neem deze in mijn mond. Ik wissel de twee pikken af en probeer mijn best te doen. Dan hoor ik dat er weer op de deur wordt geklopt. Mijn ogen sperren open onder mijn blinddoek. Hoeveel mannen heeft mijn meester allemaal geregeld? Wil ik dit wel?

Dan stelt mijn Meester de derde man aan mij voor en we begroeten elkaar. Ook de derde man moet ik pijpen. Maar deze man is wat kleiner dat ik verwacht had. En dat zeg ik ook, maar corrigeer me gelijk dat ik zijn lengte bedoel. Nu denkt hij misschien dat ik zijn pik bedoel. Ik ook altijd met mijn tactische opmerkingen. Dat beveelt mijn Meester mij om op mijn rug op bed te gaan liggen. Ik word vastgebonden aan de touwen die ik eerder aan het bed heb bevestigd. Ik kan geen kant op en ben overgeleverd aan de mannen. Ik zal hun dienen in hun genot, ze mogen mij gebruiken voor hun genot. Ga ik dit echt leuk vinden? Ga ik hier van genieten? Ik weet het niet. Het is wel iets waar ik altijd over fantaseer, maar sommige fantasieën moeten fantasieën blijven. Niet elke fantasie moet werkelijkheid worden. Maar nu moet ik er toch aan geloven ik zal gebruikt worden door deze mannen.

Ik merkte dat er iemand op het bed kroop en voelde handen op mijn benen die mijn benen verder uit elkaar duwde. De eerste man neemt plaats tussen mijn benen en rukt wat aan zijn pik. Voorzichtig probeerde hij zijn eikel voor mijn ingang te brengen. Klaar om mijn geile poes binnen te dringen. In één beweging stootte hij zijn pik naar binnen. Mijn adem stokte. Hij begon me eerst rustig met lange halen te neuken, daarna voerde hij het tempo op. Trok mijn benen verder op zodat hij mij dieper kon neuken. God wat een geil avontuur was dit. Het had voor mij eindeloos mogen duren, maar helaas wat dit niet het geval. Hij kwam met schokken klaar. Ik voelde handen over mijn lichaam en dwaalde af naar mijn schaamstreek. Begon me te vingeren eerst rustig maar voerde al snel het tempo op. Voelde mijn spieren zich spannen en voelde een tinteling door mijn lichaam gaan. Gestaag bleef hij het tempo vasthouden. Vanuit mijn tenen voelde ik een golf mijn lichaam binnen dringen en trok vandaar uit naar boven. Elke spier in mijn lichaam spande zich. De spanning in mijn buik werd steeds groter en de spanning baande zich een weg naar mijn schaamstreek. Niet veel later denderde een spuitend orgasme mijn lichaam door. De ontlading was heftig en was uitgeteld maar veel tijd om bij te komen was er niet.Ik hoorde de mannen iets zeggen maar hoorde niet wat ze zeiden. Maar zal iets in de trant zijn dat ze het een mooi gezicht vonden.

Ik voelde de man plaatst nemen tussen mijn benen en drong bij mij naar binnen en begon me rustig te neuken. Ik trok mijn benen op en legde deze op zijn schouders zodat hij me dieper kon neuken. Hij bleef mij met lange halen in een continue ritme neuken. Voelde dat er nog iemand op het bed kwam en draaide mijn hoofd zo dat ik hem kon pijpen. Ik werd nou in twee gaten gevuld. Wat een apart gevoel was dat. Ik wist dat er nog een man in de kamer aanwezig was. Zou ik in alle drie mijn gaten gevuld worden? Zou ik dat aan kunnen? Geen idee. Niet lang over deze gedachte kon ik nadenken want ik werd weer terug gebracht naar de werkelijkheid omdat ik een tik in mijn gezicht kreeg. Mijn aandacht op het pijpen was verslap. Maar hervatte het pijpen weer snel. Ik voelde dat het orgasme die mij aan het neuken was niet lang op zich zal laten wachten. En niet veel later kwam hij kreunend klaar en trok zich terug.

Een derde man kwam op het bed gekropen en probeerde bij me binnen te dringen, maar door alle spanning lukte het hem niet echt. Mijn handen gingen over de benen van de man die ik aan het pijpen was en voelde dat hij zijn sokken nog aan had. En wat is dat fout!! Daar maakte ik natuurlijk een opmerking over en schoten in de lach om deze opmerking. Helaas mocht deze opmerking de spanning bij de man die mij aan het neuken was niet weg nemen omdat het hem niet echt lukte om bij mij binnen te dringen. Ondertussen bleef ik de ander man pijpen. Voelde niet veel later zijn pik kloppen en hij kwam klaar. De man die mij probeerde te neuken heeft zich terug getrokken omdat het niet lukt.

De mannen kleedde zich aan en verlaten de kamer en laten mijn Meester en mij alleen achter. Mijn Meester komt naast me liggen en streelt me en zegt dat hij trots op me is en dat hij het een mooi gezicht vond om me zo te aanschouwen met al die mannen. Er verschijnt een glimlach om mijn mond. Dan staat hij op en beveelt me om aan het voeteneind op de rand plaatst te nemen en te gaan liggen. Dan voel ik zijn warme toch om mijn gevoelige schaamlippen en klit. Oh wat is dit heerlijk. Met lange halen verwent hij mij. Helaas blijf mijn orgasme achterwegen maar geniet intens. Dank u wel voor deze indrukwekende middag.

woensdag 4 januari 2012