donderdag 29 november 2012

Tranen en speeksel

Hij staat voor me, ik kniel, naakt. God, wat heb ik Hem lief, Zijn kracht, Zijn mededogen, Zijn wreedheid. Hij kent mij als geen ander, ik ben de Zijne. De leren kap in Zijn handen ken ik niet. Twee gaten voor de ogen, één voor de mond, verder omsluit het hele hoofd, met een rijgveter in de nek. Ik huiver, wil protesteren, maar doe het niet. Die leren kap... mijn hoofd...? Nee! Nee! Meester genade, doe het niet... ik kijk Hem smekend aan, maar zeg geen woord. Zijn ogen zien mijn smeekbede, en een wrede glimlach krult zijn mondhoeken. Ongesproken woorden gelden niet, dat weet ik en dat weet Hij. Hij loopt om mij heen, ik weet beter dan proberen om te kijken. Ruw trekt hij mijn hoofd naar achteren, ik hap naar adem. Het dierlijke deel van mij zend een heerlijk panieksignaal, maar ik vecht niet, ik vlucht niet. Het leer schuift over mijn voorhoofd, mijn ogen, mijn neus en lippen. De geur is opwindend, het gevoel nog opwindender: beklemmend, warm, omvattend. ik hijg, geile spanning trekt door mijn lijf. Harde vingers rangschikken de kap, zorgen dat de gaten op de juiste plaats zitten. Ze dwingen mijn mond open, porren tong en tanden. Ze verdwijnen weer en Zijn krachtige hand duwt mijn hoofd naar voren. Bijna val ik voorover, maar aan de veters van de kap houdt Hij mij overeind. ‘Blijf zitten.’Beschaamd hervind ik mijn evenwicht. De veters worden aangetrokken, het leer trekt strak. De beklemming wordt honderd maal sterker. Nee! Ik kan niet ademhalen, ik kan het niet, ik... Hij is bij mij, Hij houdt mij in de gaten, dat is belangrijker dan alle ‘ikken’ bij elkaar. Hij kent mij beter dan ik mijzelf. ik vertrouw hem. Mijn ademhaling wordt rustiger.

Als mijn Meester de veters vastknoopt, heb ik mijn kalmte hervonden. Rust... stilte... geborgen. Hij staat inmiddels weer voor mij en pakt mij onder de armen beet. ‘Kom overeind.’ ik ben slap in zijn greep, ik kom omhoog, wankel, maar Hij zet mij stevig neer. Met moeite concentreer ik mij op het staan. ik mag niet wegzweven. Te veel gevoelens, te veel indrukken. De rust is zo verleidelijk, maar ik mag niet. Alleen wanneer Hij het zegt, mag ik. ‘Open je ogen. je bent mooi.’ ik gloei. Hij pak zijn leren jack, zwaar en massief. ‘Steek je armen uit.’ Mijn armen? Meester? ik doe wat hij zegt, zonder te begrijpen. Hij doet mij Zijn jas aan. Zwaar gevoerd leer op mijn blote huid. ik verdrink! De jas is vele maten te groot. Meester is een reus, in alle opzichten groter, breder, zwaarder. Bij Hem komt de jas tot aan zijn middel, bij mij ver onder mijn billen. mijn handen komen niet eens uit de mouwen. Wat een gewicht! De rits gaat dicht, helemaal tot bovenaan. Leer, helemaal om mij heen. Het gevoel, de geur… het is bedwelmend. ik ben een naakte, kwetsbare larve in een zware zwarte cocon. ik beef als een vlinder die wil ontsnappen (maar eigenlijk helemaal niet). Meester is nog niet klaar. De grote leren collar ken ik, ik heb die vaker gedragen. Het dwingt mijn hoofd omhoog. Nu met de kap en de dikke kraag van de jas meer dan ooit. Laag op laag wordt bijeendrukt door de collar die Meester heel strak aantrekt. De warmte van de kap, de druk op mijn hals, de massieve zwaarte van de leren jas. O wat wil ik me graag laten gaan, gaan zweven, ontsnappen. Het mag niet.

‘Je handen.’ mijn handen komen schuchter uit de schuilplaats van de lange mouwen te voorschijn. Zo klein en zo bleek lijken ze nu. De handschoenen zijn ook gemaakt van zwart leer. Ze zijn mijn maat, maar lang. Tot aan mijn elleboog? Ja. Meester schuift ze over mijn vingers, weer wordt een stukje van mij bedekt. Verder en verder, dit leer is een tweede huid, zacht en soepel. Ingepakt verdwijnen mijn handen weer in de mouwen. In mijn leren gevangenis zweet ik, beef ik, hijg ik. Bewerkte dierenhuid, overal om mij heen. Een leren tent en dwangbuis tegelijk. De handboeien ken ik ook. Armen achter mijn rug, kom op! Het gaat moeilijk in de leren jas. Hij graait in de mouwen, vind een hand. Het staal klik dicht om de in leer gevatte pols. Meer gegraai, de andere hand en pols. Hij dwingt mijn armen bij elkaar. Een nieuwe klik. Nu ben ik dubbel gevangen, in leer én staal. Meester is wreed, een sadist, een geilaard. Angstig kijk ik hem aan als hij voor mij komt staan. ik ken zijn stemmingen, ik weet dat de tijd is gekomen om te lijden. Eén vinger haakt in de ring van de collar, met de vrije hand slaat Hij mij in het gezicht. PATS. En nog een keer. PATS. En nog eens, en nog eens, en nog eens. In Zijn greep schud ik heen en weer, geleid door zijn slagen. Het zijn massieve dreunen, alsof ik de klepel van een enorme bronzen bel ben. Het leer dempt het niet, maar verspreid de slagen alleen maar. Willoos ga ik heen en weer, niet in staat mij te verdedigen.

Weer word ik week in mijn knieën, maar dit keer laat Hij mij vallen. Als een zoutzak zak ik ineen. Happend naar adem zit/lig ik op de grond. Op gemak maakt Hij de riem van Zijn broek los. De gulp gaat open, Zijn hand gaat naar binnen en komt weer te voorschijn met Zijn pik. Warme grote mannelijkheid. Eén reuzenhand grijpt mij beet bij mijn kap, de ander gebruikt Hij om zijn pik mee te richten. Onder de leren kap houd ik mijn mond stijf dicht, nog geen halve seconde. Dan perst hij zijn dikke geslacht in mijn kleine mond. Dieper, dieper, zijn eikel schuurt achterin mijn keel, mijn tong vecht tegen zijn pik. ‘Zuigen,’ hoor ik van ver. ik ben een stuk vlees, ik heb geen andere functie. Vlees om mij heen, vlees in mij. Vlees heeft geen gevoel, het gehoorzaamt enkel. Zuigen, likken, pijpen. mijn hoofd gaat heen en weer, ik ben een grote zwarte leren pop, een pijpmachine, een minderwaardig instrument dat tracht genot te geven. Bijna huil ik als Hij Zijn pik wegtrekt. Hij is nog niet gekomen!

Hij tilt mij op, ik weeg niets, ondanks al het leer. In drie stappen is Hij bij de tafel, Hij smijt mij er op, voorover. ik hap nog naar lucht als hij de leren jas omhoog rukt totdat mijn billen bloot liggen. Nee!! Nee!! Zijn handen dwingen mijn billen uiteen. ik schreeuw en kronkel, vecht er tegen, maar het is volkomen nutteloos. ik zeg alles, behalve ‘nee’. Hij komt in mij, splijt mij door midden. Geen glijmiddel, behalve mijn speeksel dat aan Zijn pik was blijven plakken. Het SCHUURT en doet PIJN. Rauw, hard. Hij lacht en stoot en stoot, en met iedere stoot schreeuw ik het uit. Zijn vingers haken achter de veters van de kap en trekken mijn hoofd zo ver mogelijk naar achteren. ik vecht om adem, gekromd als een stalen veer, terwijl ik wreed in mijn achterste word geneukt. Hij lacht en brult, en komt eindelijk, eindelijk, eindelijk klaar. Met een langgerekte zucht stoot hij dieper dan ooit in mijn anus. ik schok mee met zijn bewegingen, snikkend van pijn en vreugde. Hij voelt genot! ik heb hem dat kunnen schenken! Hijgend ligt hij over mij heen, groot en beschermend. Zijn pik is tot rust gekomen, voel ik nog steeds in mij, maar zonder felle pijn (hooguit een zalig zeurderig gevoel van rauwheid). Zijn transpiratie druppelt op de tafel, vermengt zich met mijn tranen en speeksel.

maandag 26 november 2012

Het juist adres

Om 20.00 uur bel ik bij je aan, je laat me ff wachten en doet dan de deur open. Je vraagt wat ik moet en ik raak van mijn stuk. Is dit wel het juiste adres sta ik niet bij het verkeerde. Ik wil me omdraaien maar je grijpt me bij mijn arm en trek me naar binnen. Ik schrik maar corrigeer me snel omdat je mijn naam noemt. Dus weet ik dat ik bij het juiste adres ben. Je bindt mijn handen vast op mijn rug en lopen door naar de kamer. Daar zet je me op een stoel en duwt mijn benen uit elkaar en streelt de binnenkant van mijn dijbeen en kust me op mijn lippen. Je ziet dat ik verstar en zegt dat je niets tegen mijn zin zal doen, ik hoef maar stop te zeggen en je zult me los maken. Je bindt mijn enkels vast aan de stoelpoten en maakt mijn handen los zodat je ze weer vast kan maken aan de achterkant van de rugleuning. Je doet een blinddoek voor dat vind ik eng omdat ik dan niet kan zien wat er allemaal kan gebeuren. Je streelt zachtjes mijn lichaam masseert mijn schouder en probeert zo me te laten ontspannen. Ik probeer het maar vind het moeilijk. Ik voel je handen onder mijn blouse gaan en beroeren mijn borsten. Mijn tepels zijn al keihard en je gaat er plagen met je wijsvinger overheen. Er ontsnapt een kreun mijn lippen. Ik voel dat er iemand voor me gaat staan en deze schuift mijn rok omhoog zodat mijn slipje zichtbaar wordt. Deze is al een beetje nat van mijn geiligheid. Een vinger gaat over de natte plek en schuif mijn kruisje opzij en streelt mijn lipjes. Ik merk dat er meerder handen mijn lichaam beroeren, de spanning stijgt. Dan ga jij op de bank voor mij zitten en kijkt toe hoe er met mij gespeeld wordt.

Mijn blouse wordt losgeknoopt en mijn harde tepels priemen naar voren. Mijn bh wordt losgemaakt en wordt naar beneden getrokken zodat mijn borsten bloot komen te liggen. Mijn tepel wordt in de mond genomen van de persoon die me betast en tease me. Ik raak er opgewonden van. Dan voel ik de lippen langs mijn hals al kussend naar mijn mond toe komen. Door de tederheid van de aanrakingen denk ik dat het een vrouw is. Ze begint me te zoenen maar ik zoen niet mee omdat ik daar geen toestemming voor heb gekregen. Ze staat op en maakt mijn benen en handen los en ze beveelt me om op te staan en op een lage tafel te gaan liggen. Eerst moet ik mijn rok, blouse en bh uit doen. Ik moet dit doen op een hele sensuele manier een soort striptease. Ik ben naar niet zo goed in maar doe mijn best. Ik heb geen idee voor hoeveel mensen ik me aan het uitkleden ben, maar dat voert de spanning wel op. Dan word ik weer vastgebonden met mijn benen opgetrokken op de tafel. Mijn handen boven mijn hoofd en mijn benen wijd uit elkaar. Ik krijg klemmen op mijn tepels en schaamlippen. Ik geef een kreun van de pijn maar herstel me. Ik krijg een klap tegen mijn tepel waaraan de klem zit ik geef een gil van de pijn en bijt op mijn onder lip. Krijg een klap op mijn kut, ik schrik maar doet niet echt pijn. Dan beroert ze mijn klit, ik kreun van genot.

Al die tijd kijk jij toe hoe ik onderhanden word genomen door deze vrouw die jij hebt geregeld. Je bent geil door wat er met mij gebeurt. Ze streelt nog steeds mijn klit en dan pakt ze hem tussen haar duim en wijsvinger en zet er een klem op. Er gaat een pijnscheut door mijn lichaam. Deze pijn is echt ondragelijk en kan ik niet lang aan. Ik smeek of deze er af mag. Ze vraagt wat ik er voor over heb, ik zeg alles. En wat is alles vraagt ze. Waarop ik zegt echt alles. Ze trekt met een ruk de klem van mijn klit. Ik dacht dat ik door het plafond ging zo pijnlijk was het. En dan voel ik direct een warme tong op mijn klit om de pijn te verzachten. Ze begint me zachtjes te likken. Ik weet niet goed hoe ik hier op moet reageren omdat ik nog nooit door een vrouw ben betast laat staan ben gelikt. Maar het voelt goed en laat me gaan. Ik raak opgewonden en mijn geiligheid voel ik langs mijn bilspleet druipen. Dan voel ik een vinger bij me naar binnen dringen. Deze glijd moeiteloos bij me naar binnen. Eerst één vinger, dan twee, dan drie vingers gaan in het kut. De vierde vinger gaan langzaam erbij. De duim wordt erbij gevoegd. Langzaam, zeer langzaam verdwijnt de hele hand in mijn kut. Wanneer de hand dan gebald wordt en voorzichtig heen en weer gedraaid wordt raakt ik zo opgewonden dat ik begint te spuiten en een orgasme krijg. Dan sta jij op en pak je mijn dildo en bewerk mijn anus er mee en ik begin weer te spuiten. Je haalt deze er uit en streelt mij kut ik voel weer iets in mijn kut komen maar merk dat het niet mijn dildo is omdat het warmer voelt. Met een stoot ram je jouw lul bij mij naar binnen. Ik geef een gil omdat het zo diep raakt en je begint hard te stoten. Je versnelt je tempo en ik voel weer een orgasme opkomen. En dan komen we beide klaar.

Je trekt je terug en begint mijn lichaam te strelen en begint me te zoenen. Ik zoen niet terug maar je zegt dat ik mee mag doen. En dat doe ik dan ook gretig. Ik voel je lul weer opzwellen en je beveelt me om je te pijpen en om te zuigen en je hele lul in mijn mond te nemen. Maar dat gaat niet omdat je een grote lul hebt je stoot hem bij me naar binnen moet kokhalzen maar je trekt hem niet terug. Je beveelt me harder te zuigen en dat probeer ik ook maar dat gaat bijna niet omdat je lul zo groot is. Maar probeer het. Wil namelijk geen straf krijgen omdat ik het misschien niet goed zou kunnen doen. Dan moet ik mijn tempo versnellen en ik merk dat jouw orgasme nabij is en je komt in mijn mond klaar. Dan begin je me te zoenen en zegt dat ik mee mag doen en je maakt mijn blinddoek los zodat ik je mag aankijken.

zaterdag 24 november 2012

donderdag 15 november 2012

dinsdag 13 november 2012

Wat moet ik doen?


Wat moet ik doen?, vroeg ik. Helemaal niets. Jij blijft hier gewoon staan, helemaal stil. Hij pakte een shawl en bond deze voor mijn ogen. Door de blinddoek kon ik alleen maar vage omtrekken zien. Ik hoorde mijn Meester iets fluisteren. Tegen wie fluister hij nou? We waren hier alleen. Ik hoorde de vloer kraken. Wat gebeurt er?, vroeg ik. Kop dicht!! Ik voelde een hand rond mijn nek die mij zachtjes streelde, in kleine rondjes. Daarna pakte iemand mijn hand en werd mijn handpalm zachtjes gekust. Ik trok mijn hand terug maar werd weer gepakt. Wilde ik dit wel? Een andere hand maakte mijn centuur los. Ik hoorde hem op de grond vallen. Mijn jurk voelde los aan en raakte nauwelijks mijn huid en leek flinter dun. Mooi zij jij.

De kussen op mijn hand waren warm en nat en de mond ging omhoog langs mijn vingers, waar hij zachtjes aan mijn toppen zoog. Ik probeerde mijn hand weg te trekken, maar ik werd door een ander vastgehouden. Wie is dat?, vroeg ik. Ik hoorde een gedempt gefluister en de hand in mijn nek werd brutaler en trok aan mijn haren. Nog een andere pakte mij bij mijn kin en daardoor werd ik uit mijn evenwicht getrokken en viel ik tegen een mannelijk lijf aan. Ik voelde zijn adem tegen mijn oor en ik voelde daar een tong naar binnen schieten. Ik had daar nooit goed tegen gekund en mijn knieën knikten. De tong werd steeds brutaler en mijn oor leek gevuld met gebulder. Opeens voelde ik dat mijn handen met mijn centuur, die op de grond was gevallen, werden vastgebonden. Ik worstelde , maar ik was te zwak. Opeens werd de centuur strak getrokken en mijn benen werden van voren vastgegrepen. De handen gingen ophoog tot bij mijn knieën, wat een beetje kietelde. Ik worstelde maar de liefkozingen kropen steeds hoger onder mijn jurk.

Hou op, fluisterde ik. De handen waren nu op mijn billen waar ze bleven liggen. Mijn knieën waren zwak. Ik merkte opeens hoe nat ik was en dat ik hijgde. Door de tong in mijn oor en het knabbelen aan mijn hals raakte ik buiten adem. Nu leek alles op te houden. De stilte was elektrisch geladen. Ik spitste mijn oren om de mensen te horen bewegen. Ik voelde dat de man achter mij de knopen van mijn jurk losmaakte vanaf de bovenkant en naar beneden tot mijn beha te zien was. Hij trok de jurk ruw omlaag over mijn armen en maakte mijn beha los waardoor mijn borsten en opgezwollen tepels te zien waren. Ik voelde de koele lucht en mijn mond viel open.

Iemands vingers knepen in mijn tepels en streelden die tot ze keihard waren. Op hetzelfde moment gingen de vingers onder mijn jurk verder ophoog en ze trokken mijn slipje oplaag. Ik slaakte een kreet van protest maar die klonk tegelijkertijd als een zucht van genot. Mijn voeten werden een voor een opgetild waardoor ze helemaal aan ik helemaal aan hen was overgeleverd. De vingers bleven over mijn tepels heen en weer gaan en de kussen kwamen nu weer op mijn nek neer. Ik voelde een ruwe hand die mijn natte kut streelde, vastgreep, tegen mijn opgezwollen klit drukte, erlangs wreef, langzaam en gelijkmatig. Ik spreidde instinctief mijn benen toen ik voelde dat ik hierdoor wegsmolt.

De man raadde mijn verlangen en stak een vinger in mij en wreef mijn vocht over mijn schaamlippen voordat hij weer twee vingers in mij stak en die langzaam erin en eruit liet gaan. Die vingers deden mij verlangen naar meer en de golven van genot schoten door mijn lijf. Al voelde de vingers dik ik wilde meer. Ik drukte een beetje tegen de hand aan tot er eerst drie toen zelfs vier vingers bij mij naar binnen gingen, nog ruwer dan eerst. Zonder zijn hand weg te halen ging de man staan en bleef doorgaan met mij te vingeren en mijn klit te stimuleren. Hij kon nu dieper in mij komen nu hij stond en dat was heel prikkelend. Elke aanraking was intens. Zelfs geblinddoekt deed ik mijn ogen nu dicht om me beter op het gevoel te concentreren.

Hete adem stroomde tegen mijn borsten en opeens voelde ik hoe iemand een tepel in zijn mond nam. Ik leunde steeds meer achterover terwijl de andere man voor mij hard aan mijn tepel zoog en met zijn vingers sneller begon te neuken. De man achter mij reikte naar voren en voegde zijn hand bij de eerste tussen mijn benen, hij vond mijn klit en wreef er snel overheen. Allebei de handen knepen en woelden en pulseerde tussen mijn benen en dat natte geluid verried dat ik mijn beheersing kwijt raakte. Ik hoorde dat de mannen begonnen te hijgen en ik voelde de erectie van de man achter mij tegen mijn bil die was dik en hard en zou mij helemaal kunnen vullen. Ik kreunde luid bij de gedachte terwijl handen en tongen in mijn drongen steeds dwingende. De vingers tussen mijn benen drukten nog harden en sneller en die in mij gingen als een gek tekeer waardoor ik kreunde. Mijn polsen rukte aan de riem en ik kon niet meer stoppen en ik deed mijn benen zo ver mogelijk uiteen en het kon mij niet meer schelen wie het was die zo tekeerging of dat ze wisten dat ik ervan genoot, Ik hoorde de mannen grommen en hijgen terwijl ze mij tot een orgasme probeerden te brengen.

Mijn natte kut trok zich hard samen om de vingers terwijl ik wild begon te schokken en het uitschreeuwde van genot. Mijn gewicht werd helemaal opgevangen door de man achter mij en mijn lichaam werd slap en viel tegen hem aan en mijn benen konden me niet meer dragen. Toen mijn orgasme wegebde bleef ik overdonderd hangen. De vreemde hand in mij en mijn blote borsten de anonieme mannen die mij vasthielden alles leek opeens onecht en vernederend. De mannen deden niets maar ik hoorde een van hen lachten. Een hand werd terloops van mij af getrokken en de vingers die mij een orgasme hadden bezorgd gleden uit mij. Toen voelde ik hoe nat ik was en het geil droop langs mijn benen omlaag. Ik stond te wankelen op mijn benen. Iemand maakte langzaam mijn handen los. Ik probeerde met zoveel mogelijk waardigheid mijn jurk weer goed te doen en maakte mijn beha eerst vast voordat mijn blinddoek werd losgemaakt.

Ik durfde niet te kijken maar keek toch rond en keek in de ogen van mijn Meester. Je vond het lekker hé? Hij stak vier nog druipnatte vingers als bewijs omhoog. Ik kon wel door de grond heen zakken…

zaterdag 10 november 2012

Bushalte 11

Met haar haren in een knot, stevig vastgepakt door mijn Hand druk ik mijn Duim op haar mond en veeg de druppels van haar lippen. Een rode veeg van lippenstift op haar wang achterlatend. Ik laat haar los en loop terug naar de tafel. Ik neem mijn champagneglas ter hand en neem een slok. De muziek van Dvorak neemt in intensiteit toe, zoals de spanning oploopt in haar lendenen. Ik zie haar voor me staan, fier rechtop, met een lichte blos op haar wangen. Haar hoofd schuin naar beneden. Door de zijden stof zie ik dat ze opgewonden raakt. Haar tepels zacht priemend door het stof. Dit is nog maar het begin denk ik. Ik kijk en bewonder haar, zie haar vrouwelijke rondingen, haar lijnen en haar houding, gehoorzaam en afwachtend. Ik sta weer op……

De muziek verandert hoor ik, het wordt intenser, net zoals de sfeer en de spanning in mijn lijf. De tinteling in mijn onderlijf, de tepels die schuren tegen het stof, mijn gewilligheid om te ondergaan neemt toe. Wat zal het volgende zijn? Zonder dat ik het besef staat Hij naast mij, ik voel Zijn Warmte stralen. Iets kouds en scherps schraapt onverwacht tegen mijn hals. Ik ruk mijn hoofd ineens op en wijk naar links. Ik schrik wederom hevig. Mijn hartslag schiet omhoog en voel mijn aderen kloppen waar het scherpe voorwerp mijn huid aanraakt. Geilheid en angst schieten door mijn lichaam. De angst voor wat gebeuren gaat, ik schreeuw van binnen. Het vlijmscherpe voorwerp cirkelt over mijn huid, langzaam naar beneden, mee golvend op het toenemende ritme van de klassieke muziek. Ik voel een vinger onder mijn schouderbandje, met een scherpe ruk wordt het doorgesneden. De andere kant volgt. Shit denk ik als eerste, dat is 300 euro naar de knoppen. Ik voel Zijn Hand mijn kin vastpakken, voorkomend dat ik ook maar een woord kan uitschreeuwen. Hij leest mijn gedachte denk ik meteen. Ik voel het scherpe voorwerp langs mijn hals omlaag tussen mijn borsten glijden, licht krassend. Met een lange haal wordt mijn jurk van boven naar beneden open gesneden. Ik voel de jurk langs mijn lichaam omlaag vallen. Ik ben mij bewust dat ik nu geheel naakt voor Hem sta. Enkel nog met mijn nylons en hoge hakken. Mijn tepels strak vooruit en een zwaar pulserend kloppen tussen mijn benen. Zijn stem schalt door de ruimte; Je Reis gaat beginnen…..

woensdag 7 november 2012

Bushalte 10

Zonder jas zie ik haar nu staan, midden in de woonkamer. Het zonlicht speelt licht met de contouren van haar lichaam. Een mooie verschijning constateer ik, een zeer mooie verschijning. Zonder jas kan ik haar lijnen pas goed zien. Mooie rondingen die door haar strakke zijdezachte zwarte jurk sterk geaccentueerd worden. Afdalend naar mooie rechte benen in hoge hakken. Haar haar licht opgestoken en de rode gloed wordt sterker door het erop schijnende zonlicht. Alles staat klaar, bewust, ook al wist ik niet zeker of ze mee zou gaan. Uitgaande van wel. Ik heb alles voorbereid zodat niks ons kan verstoren. Ik steek de kaarsen aan, 5 grote dikke witte kaarsen in een sierlijke kandelaar op tafel. Ik loop naar de stereo en zet zachtjes een symfonie van Dvorak aan. Ik loop rustig naar haar toe en ga achter haar staan. Ik zeg; Steek je armen uit naar achteren…..

Ineens hoor ik zachtjes op de achtergrond klassieke muziek, iets waar ik eigenlijk helemaal niks mee heb. En het verbaast me dat ik het hoor in deze setting. Verschrikt reageer ik als ik Zijn Stem hoor; Steek je armen uit naar achteren. Mijn hart slaat 3 keer over en ik besef dat ik op de parkeerplaats ja gezegd heb, ja tegen Zijn Wil is Wet. Beduusd steek ik voorzichtig mijn armen naar achteren, direct voel ik hoe op vakkundige wijze mijn polsen vastgelegd worden in een paar zachte maar stevige boeien. De Reis begint denk ik, het giert door mijn lichaam. Alleen al de boeien brengen mij in hogere sferen van het sub zijn, ik geef me voor de tweede keer over aan deze onbekende Man. Weer zachte voetstappen die zich verwijderen, een knal, ik schrik van het harde geluid. Harder dan als mijn ogen niet geblindeerd waren geweest. Ik hoor dat er iets ingeschonken wordt, weer geschuifel van de voeten. Stilte…..Ineens voel ik prikkels onder mijn neus, ik schrik. Een tinteling van lichte speldenprikken tegen mijn huid. De sterke geur van een licht zoete champagne dweept onder mijn neus. De Stem laat zich voor het eerst weer horen en zegt; Na vanmiddag zul je definitief de Mijne zijn. Ik voel een glas tegen mijn lippen, langzaam open ik mijn mond en neem een slok van de champagne. Ik wil iets zeggen maar hoor meteen ssssst. Met mijn tong streel ik langs mijn lippen om een druppeltje champagne weg te nemen. Zijn Hand pakt onmiddellijk mijn haren vast, ik schrik hevig. Met zijn Duim strijkt hij stevig de druppels van mijn lippen…..druppels verschijnen langzaam op mijn andere lippen.

zondag 4 november 2012

Bushalte 9

De spanning in mijn hoofd en lijf neemt toe. Ik vind het aan een kant erg opwindend maar ook eng. Ik weet nog steeds niets behalve de 3 keer dat we via de telefoon contact hebben gehad. En hoe zijn stem klinkt, warm, donker en krachtig. De rit duurt langer dan verwacht, waar ga ik heen. Ik heb nog steeds geen bericht naar mijn vriendin kunnen sturen, dat maakt me enigszins bang. Zal ze ongerust zijn? Ik heb nog geen bericht van haar ontvangen hoe het met me gaat. Nog geen zorgen bij haar dus. Ik concentreer me weer op de rit, links af, rechtdoor, stoppen, optrekken weer links af dan rechtsaf. Op sommige stukken wordt harder gereden dan op andere stukken. Hij zegt geen woord, zijn warme krachtige donkere stem blijft tijdens de hele rit voor mij verborgen. De auto rijdt ineens langzamer en maakt een scherpe bocht naar rechts. Ik hoor het portier opengaan, hij stapt uit en loopt weg. Ik hoor de steentjes onder zijn schoenzolen knarsen. Opeens hoor ik een ander geluid, alsof er een houten poort opengaat. De voetstappen komen terug, deur dicht en we rijden een klein stukje en hetzelfde herhaald zich. Ik vermoed dat we zijn aangekomen, zijn huis?

Langzaam rijden we over een grindpad, de kiezels knarsen onder de wielen van de auto. Stopt, het portier gaat open, stapt uit, portier weer dicht. Het portier aan mijn zijde gaat open, Zijn krachtige hand neemt mij bij de pols, Kom zegt Hij, en begeleidt me uit de auto. Een Gentleman is mijn Mistery Guest wel. Met Zijn Hand neemt Hij mij krachtig bij de onderarm, ik zal Hem moeten vertrouwen waar we lopen. Met mijn hoge hakken merk ik dat we over een soort kiezel of grindpad lopen. Voorzichtig een klein opstapje hier, zegt de Stem. Ik zet een voet vooruit en merk dat ik stevig sta. Sleutels hoor ik een slot in gaat, gedraai en ik merk aan zijn beweging dat de deur geopend is. Mij nog stevig bij mijn onderarm vasthoudend begeleid Hij mij naar binnen. Hij laat me los en ik voel 2 handen, Zijn handen op mijn schouders. Je jas hoor ik zeggen. Ik steek mijn schouders iets naar achteren en voel hoe Hij de jas van mij afneemt. Onwennig en een beetje wankel op mijn benen sta ik verloren in de ruimte. Weer voel ik zijn Hand onder mijn arm en we lopen verder het huis in. Ik ruik warme subtiele geuren, natuurlijke geuren, aangenaam. Ik kan het niet benoemen, maar het is fris, warm en natuurlijk. Aan het lopen merk ik dat de vloeren van hout zijn. Opeens staan we weer stil, niet wetend waar of in welke kamer we zijn. In ieder geval Zijn huis denk ik. Ik voel de beweging van Hem om me heen en hoor zijn Stem; blijf hier staan en niet bewegen. Zijn voetstappen verwijderen zich van mij……

donderdag 1 november 2012

Bushalte 8

Ik hoor dat het portier wordt gesloten en voel de beweging om mij heen. Opeens voel ik zijn Hand op mijn schouder rusten. Warm en krachtig als een vaderlijk gebaar. Ik voel de rust in mij stromen, klaar voor deze nieuwe reis. Ik hoor Hem iets zeggen over een blinddoek en bijna tegelijkertijd streelt een zachte stof mijn ogen en worden deze bedekt. Ik geef me nu helemaal over aan Hem, geen weg meer terug, zijn Wil is Wet. Ik voel hoe zijn krachtige Hand de mijne neemt en mij begeleidt. Ik besef ineens dat ik plaats moeten nemen in zijn auto. Waar gaan we heen, ik heb geen idee? Hoe lang gaat het duren? Ik heb nog geen smsje kunnen sturen dat het goed is… Ik neem gelaten plaats op de achterbank, de gordel die me wordt aangereikt doe ik op de tast om en klik hem vast. Mijn reis gaat beginnen, ik hoor het portier sluiten….. Een andere portier gaat open, hoor wat gekraak en kleding geruis. Met zachte klik hoor ik het portier sluiten. Ik voel nu pas dat de auto lederen bekleding heeft, eerst koel en nu snel opwarmend onder mijn toch al warme kruis. Sleutel gerammel, ik hoor de auto starten. Met mijn blinddoek word ik meer en andere dingen gewaar dan normaal. Geluiden worden intenser. Ik concentreer me op alle geluiden om me heen. De auto komt in beweging komt en rijdt achteruit de parkeerplek uit. We gaan op weg, maar welke weg. Ik heb geen flauw idee en laat het over me heen komen wat volgen gaat. Ik hoor de richtingaanwijzer knipperen en we rijden de weg op…

Rustig loop ik naar mijn zijde van de auto. Zij zit rustig, licht gespannen met blinddoek op de achterbank. Ik vraag me af wat er allemaal door haar hoofdje zal gaan, welke spanning ze voelt, wat ze precies voelt, de naderende extase van een nieuwe lange reis. Ik start de auto en rij de parkeerplaats af. Ik neem een andere weg dan normaal, iets langer maar wel meer ontspannend rijden. Ik kijk in de spiegel en zie dat ze rustig zit, haar oren gespitst naar de geluiden om haar heen en de concentratie op de bewegingen van de auto. Het is heerlijk om naar een plek te rijden waar je je thuis voelt. Het grote houten huis aan de rand van het bos, jaren geleden gekocht. Rustiek gelegen maar toch dicht bij de stad, een groot stuk grond, mijn eigen privacy. Een groot huis voor een man alleen, nu nog tenminste. Grote woonkamer en een ruime glaspartij naar de zuidwest zijde en uitzicht op het bos en de landerijen. 4 slaapkamers. Ruime keuken, 2 badkamers. In de tuin staat een grote houten gebouw, deels garage deels ingericht als gastenverblijf. De zon schijnt me tegemoet onderweg naar huis, het wordt een mooie dag…