dinsdag 14 februari 2017

Jij....

Jij.....

Jij Alex, jij haalt ons weg uit deze wereld
Neem mij mee naar die van jouw
De wereld van ons samen
Waarin de grenzen vervagen

Neem me mee in jouw gedachten
In de reis die we samen gaan maken

Laat mij deel uitmaken in jouw diepste fantasie
Geef me alles,
tot ik heel jouw wereld zie

Neem bezit van mijn ziel
Dwing mij, leid me, bezit mij
Mijn zijn in jouw handen
Zie hoeveel ik je vertrouw

Ik zie jouw verlangen in jouw ogen
En voel jouw liefde, houden van
Onze gevoelens onomkeerbaar
Heerlijk maar ook zo fout

Steeds vaker denk ik aan jou
Elke nacht droom ik vaker over jou
Ik ben verliefd op je geworden zonder dat ik het wou
Steeds vaker besef ik dat ik steeds meer van je hou

Streel me, bemin me, kruip in mij,
Jij houdt van mij, ik houd van jou
Samen smelten in het hier en nu
Genieten van ons moment

dinsdag 7 februari 2017

Samen

Op weg naar ons samen zijn. De reis duurde langer, maar we waren samen. Dus het maakte niet uit. Het voelt goed om je naast me te hebben op we naar het onbekende. Het maakt niet uit wat dat zal zijn. Zolang we maar samen zijn. Het voelt zo ongelooflijk fijn om je om me heen te hebben. Je elk moment aan te kunnen raken.

We kwamen aan op onze bestemming, de bestemming waar we de rest van de dag samen zouden zijn. Mijn hart begon sneller te kloppen op wat komen gaat. Bij binnenkomst stalde we alles uit wat we mee hadden genomen. Het eten zette ik in de koelkast en deed water in de Senseo om een bakkie voor ons te zetten.

Hij ging op de stoel zitten en ik zetten de koffie op de tafel. Hij beveelde me om voor hem te komen staan. Hij trok me naar zich toe en omarmde mijn middel en begroef zijn gezicht in mijn borst. Hij liet me los en zei met ferme stem, je was te laat. We hadden half afgesproken. Ik slikte en sloeg mijn ogen neer. Weet je hoeveel minuten je te laat was?, vroeg hij. Ik stamelde, 5 minuten?, zei ik vragend. Nee je was 10 minuten te laat en liet een stilte vallen. Toen zei hij, voor elke minuut dat je te laat was krijg je billenkoek. Ok??, jeetje wat is dit?! Dit had ik niet zien aankomen.

Hij beveelde me om mijn rok omhoog te stropen en over zijn knie heen te komen liggen en zei dat ik elke klap mee moest tellen. De eerste klap kwam neer op mijn bil. Één, waarna direct de volgende volgde, twee, drie. Dit kan ik wel aan, dacht ik bij mezelf. Dit is nog wel te handelen. En vier tot tien volgende elkaar snel op. Daarna mocht ik rustig weer opkomen staan. Ik moest weer voor hem komen staan en hij beveelde me dat ik me uit moest kleden tot mijn lingerie.

Ik stapte uit mijn hakken, deed mijn jasje uit en vouwde deze op en overhandigde hem deze. Mijn topje, rok en kousen volgde en vouwde deze ook netjes op en overhandigde deze hem ook. Ik ging netjes voor hem staan met mijn handen op mijn rug en benen gespreid. Hij stond op uit zijn stoel en liep om me heen. Ben je vergeten hoe je moet staan?, zei hij. Ik schrok, maar zei niets. Ik sta toch goed?, dacht ik bij mezelf. Nog een keer vroeg hij mij of ik vergeten was hoe ik moest staan. Ik stotterde en zei dat ik dacht dat ik goed stond. Nee dat sta je niet, en pakte mijn armen en deed die op mijn rug over elkaar. Zo hoor je te staan, zei hij. Shit ja, dat is waar, ben ik helemaal vergeten, dacht ik bij mezelf. Ik sloeg mijn ogen neer, omdat ik baalde dat ik dit al vergeten was om te doen voor hem.

Zo nu is het tijd voor koffie, zei hij en hij ging weer in zijn stoel zitten. Ik pakte de koffie en gaf deze aan hem en ik mocht plaats nemen op het bed. In stilte dronken we onze koffie tot hij op was. De stilte werd verbroken, toen hij zei, we gaan met touw spelen. Er kwam een twinkeling in mijn ogen en een lach om mijn mond. Yes yes!!, dacht ik en in gedachte maakte ik een sprongetje. Echt bondage vind ik zo super. Kom maar voor me staan, zei hij. Doe je lingerie maar uit, dat zit toch maar in de weg. Ik deed mijn lingerie uit en vouwde deze in elkaar en overhandigde het aan hem.

Even liet hij me staan en bekeek mijn lichaam. Hij draaide zich om om het touw te pakken en kwam weer naast me staan. Ik zag dat hij een knoop in het touw legde en hield deze me voor om te kijken of deze goed zat. Ik moest mijn handen in mijn nek leggen, zodat hij vrij toegang had om mijn romp. Ik voelde het touw op mijn huid en instinctief sloot ik mijn ogen om zo volledig op te gaan in het aanbrengen. Jeetje wat geniet ik hiervan. Hij knoopte het touw via mijn nek voorlangs met nog een aantal knopen om vervolgens tussen mijn benen achterlangs vastgemaakt te worden.

Ik voelde mezelf helemaal in mezelf wegglijden bij het aanbrengen van de bondage. Jeetje wat is dit opwindend. Op mijn rug legde hij nog wat knopen, wat, hoe weet ik niet. Het is voor mij ook allemaal nieuw, maar oh zo heerlijk. Ik voel mezelf verder afglijden. Hij vervolgde het knopen. Hij vroeg me of het niet te sterk zat, ik zei nee, in gedachte zei ik, hoe strakker hoe beter. Het geeft me een geborgen gevoel door hem en gebonden voor hem. Ik hoorde hem wat mompelen en voelde hem de bondage weer los maken. Nee!!!, schreeuwde ik in mezelf. Niet losmaken!!!, het voelt zo goed. Ik wil niet weggetrokken worden uit dit heerlijke gevoel. Maar kon alleen maar wachten totdat hij de bondage weer opnieuw aanlag. Het fijne van dat hij weer opnieuw moest beginnen is dat ik nog verder kon afglijden. Oh shit, wat is dit een heerlijk gevoel. Ik voelde het touw, zijn handen mijn lichaam strelen. Mijn hele lichaam begon te tintelen en mijn rug begon te transpireren. Dat is een teken dat ik al ver ben.

Wat is dit heerlijk echt wat kan ik hier van genieten. Bij de laatste knoop liep hij om me heen en kwam voor me staan en bekeek zijn werk. Het voelt zo goed het touw strak om mijn romp. Hij beveelde mij om voorover gebogen plaats te nemen. Dat ging moeizaam en een knoop op mijn rug tussen mijn schouderblad deed een beetje pijn. Dat zag hij en maakte de bondage los en begon het weer opnieuw aan te leggen. Nogmaals bekeek hij zijn werk en kon zijn goedkeuring wegdragen.

Hij beveelde me om naast het bed te gaan staan. Ik ging met mijn armen over elkaar op mijn rug wijdbeens staan. Ik kreeg een blinddoek om waardoor ik hem niet mee kon volgen om te kijken wat hij allemaal aan het doen was. Niet veel later voelde ik een magic wand tegen mijn clit. Ik voelde de spanning in mijn onderbuik direct toenemen, maar de spanning was nog niet genoeg om me tot een orgasme te drijven. Hij bleef me bespelen met de magic wand en het voelde zo goed. Soms werd het me wel wat te veel en hoorde hem zeggen dat ik nog niet mocht komen en het moest vragen of ik mocht komen. Abrupt stopte hij, shit waarom??!! Toe laat me nog even genieten!!!

Hij beveelde me om op bed te gaan liggen. Even lag ik daar en voelde de magic wand weer op mijn clit. De spanning werd weer opgebouwd en mijn ademhaling versnelde zich. Toen voelde een vibrator bij me naar binnen dingen. Dit bracht mij nog verder naar de afgrond. Voelde een golf van opwinding meester van mij maken. Ik vroeg of ik mocht komen en hoorde hem zeggen, nee probeer het nog uit te stellen. Maar het lukte mij niet en ik kwam stotend klaar. Ik hoorde een gelukzalig gevoel te hebben maar ik voelde de tranen in mijn ogen opwellen. Ik voelde dat ik hem teleurgesteld had en dat raakte me diep. De tranen rolde over mijn wangen. Probeerde dit niet te laten zien aan hem, maar mijn lichaam begon te schokken. Waardoor ik het niet mee kon verbergen. Ik voelde twee stevige armen van hem om me heen die mij dicht te gen zich aan trok. Hij fluisterde in mijn oor dat hij trots op mijn was. We lagen nog een hele tijd dicht tegen elkaar aan beide in het moment.