vrijdag 24 december 2010

Een derde van vrouwen heeft seks met vreemde

Onderstaand stukje las ik op een seks & relatie site. En dames, hebben jullie ook wel eens seks met een vreemde?



1 op 3 single vrouwen heeft seks met een man die ze voordien niet kende, dat blijkt uit een enquête van de datingsite Dating Direct. Op de site schrijven meer en meer vrouwen zich in die op zoek zijn naar een dagje of avond plezier, zonder gevoelens of gevolgen.

Nu blijkt dat 1 op 3 single vrouwen al zo'n seksafspraakje plande. Doen ze dit omdat ze dit willen of is het een noodoplossing? Hebben vrouwen echt steeds minder moeite met seks zonder gevoelens of zit er meer achter?

Twee groepen
Volgens Amerikaans psychologe en auteur van Sensational Sex Pam Spurr kun je vrouwen in twee groepen verdelen. Enerzijds heb je de jongere vrouwen, ook wel bekend als de Ibizageneratie. Zij zien seks als een leuk tijdverdrijf.

Anderzijds heb je de wat oudere carrièrevrouw, die geen tijd heeft voor een relatie. Onenightstands zijn voor deze generatie de enige manier om aan hun seksuele verlangens tegemoet te komen.

Maar worden vrouwen wel beter van dit soort seksafspraakjes? Een recente studie toont immers aan dat vrouwen gelukkiger worden van seks met een geliefde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten