donderdag 20 januari 2011

Tips voor seks in het openbaar



Wie houdt van een beetje risico in zijn of haar seksleven, kan het eens in openlucht proberen. Opgelet want 'openbare zedenschennis' is strafbaar. Een béétje beschutting is zeker aan te raden. Wij zetten de meest voorkomende op een rijtje, mét hun originelere en betere tegenhanger.

1) Strand
Ongetwijfeld het meest tot de verbeelding sprekende plekje, zéker als je je in een exotisch land bevindt, onder een adembenemende sterrenhemel. Meest onderschatte probleem: zand! Zand kruipt overal, en vooral waar het niet moet kruipen met pijnlijke en traumatische vrijpartijen tot gevolg. Zorg (minstens) voor een een laken of handdoek, maar dan nog is zandvrij niet gegarandeerd.

Alternatief? Een zwembad, meer of zee bij nachte. Véél bedekter, gegarandeerd geen last van zand (tenzij achteraf) en door de draagkracht van water zijn jullie ook tot meer standjes in staat.

2) Auto
De 'veilige' beschutting van een auto, maakt van het vervoersmiddel een populaire locatie, al kan je het niet echt 'in open lucht' noemen. Toch is de auto niet zo'n gemakkelijke vrijplaats als het wel lijkt: de bewegingsvrijheid is nogal beperkt, om niet te zeggen, onbestaande. Voor orale en manuele seks kan het wel, zeker als de vrouw een rokje draagt.

Alternatief? Rij met de auto naar een afgelegen plekje, haal wat dekens boven en zoek een leuk bosje. Veel meer plek en ook echt 'outdoors'. Je kan nog altijd snel weg, maar bent wel afhankelijker van het weer. Leuker in daglicht dan 's nachts.

3) Tuin
Wellicht de veiligste manier: je eigen achtertuin. Lekker gras, of dat ene plekje achter het tuinhuis¿ waarom ook niet? Let wel op voor een eventuele inkijk van de buren.

Alternatief? De tuin is goed voor beginners, het echte werk volgt in¿ een bloeiende wei, met fladderende vlinders en zoemende bijtjes. Het allerleukst als de zon schijnt. Wel uitkijken voor koeienvlaaien!

4) Hokje
Kleed- of wc-hokjes zijn ook zeer geliefd om de liefde in te bedrijven. Een afgesloten ruimte, net groot genoeg voor twee: waarom ook niet? Alleen, romantisch is wel anders.

Alternatief? Dakterrassen! Zeker die met een mooi uitzicht over stad of landschap, en al helemaal bij een heldere (zomer)nacht. Da's dubbel genieten: van elkaar én van de omgeving.

5) Anytime, anywhere
Je laten leiden door het moment, is misschien nog de beste oplossing. Een verlaten plekje waar jullie toevallig passeren, kan evenveel of zelfs meer betekenen. Let it happen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten