dinsdag 22 maart 2011

10 spelletjes die jouw seksleven meer pit geven



Een spel spelen is een fantastische manier om je te ontspannen, je te laten gaan en elkaar te ontdekken. Zeker als deze spelletjes een pittig kantje hebben, en ze de spanning doen stijgen... Deze tien spelletjes doen jou zin krijgen in meer!

1) Waarheid, durven of doen
Een kinderspelletje, maar raak in al haar 'onschuld'. Kan heel braaf blijven, of heel stout worden, alles is afhankelijk van hoe je gezelschap het spelletje speelt (en hoeveel ze gedronken hebben). Leuker als je single en met een grote groep bent, maar werkt ook heel goed als voorspel voor een koppel. Schrijf op voorhand opdrachten en vragen op om onoriginele ideeƫn te vermijden.

2) Forfait
Een sexy en eenvoudig spelletje dat je als koppel veel plezier kan geven. Het gaat als volgt: de ene partner beeldt iets uit (en dat mag behoorlijk misleidend zijn), en de andere moet raden. Raden ze fout, dan moet hij of zij 'een forfait' betalen - zoals een kledingsstuk uittrekken of een 'seksuele daad' stellen bij de ander. Spelregels kunnen onderling besproken worden.

3) Verlanglijstje
Bedenk als koppel drie of vijf seksuele handelingen die je altijd al wilde proberen. Schrijf ze neer, meng ze door elkaar in een doos en probeer ze een voor een uit. De regel is dat je de wens van de ander respecteert en ten minste een keer probeert.

4) Strippoker
Een klassieker die extra spannend wordt omdat er anderen kunnen meekijken. Kies een koppel of vrienden die je vertrouwt, om het fungehalte hoog en schaamtegevoel laag te houden. Kan in alle varianten gespeeld worden: stripschaak, stripmonopolie, stripscrabble en striptrivial. De 'winnaar' mag het standje kiezen. Met de eigen partner, tenzij anders afgesproken.

5) Ik zie, ik zie...
Nog een sexy variant van een kinderspelletje. Maak het spannend door leuke namen te bedenken voor je lichaam of de handelingen. Kan veel gelach opleveren.

6) Pornoster
Haal de camera (foto of video) boven en verleid de camera (en de persoon erachter) elk om beurt. Fun tijdens, vooral als de regisseur 'meedoet', en na, bij het bekijken van de beelden. Wis ze achteraf om vervelende youtube-filmpjes en facebookfoto's te vermijden.

7) Rollenspelen
Beleef de nacht van je leven door iemand anders te spelen. Hou het simpel en hou rekening met wat je partner opwindend vindt. Speel geen verpleegster als hij een afkeer heeft van ziekenhuizen, bijvoorbeeld. Een kostuum of enkele accessoires kunnen helpen bij het inlevingsproces.

8) Blinddoek
Blinddoek je partner en laat hem/haar verschillende delen van je lichaam voelen op zijn/haar lichaam. Om het moeilijker te maken kan je je lichaam insmeren met glijmiddel.

9) Seksslaafje
Een spelletje dat niet iedereen zal appreciƫren, omdat het totale dominantie van een partner en totale overgave van de andere vereist. De seksslaaf doet alles wat de ander vraagt. Spreek op voor hand wel duidelijk grenzen en een duur af.

10) Gebruik een speldoos
Er zijn verschillende erotische spellen op de markt. Heb je moeite om te starten of een gebrek aan inspiratie kunnen deze je op weg helpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten