woensdag 21 september 2011

Boswandeling


Het miezerde die ochtend, bovendien waaide er een guur briesje. Niet bepaald uitnodigend weer. Precies op tijd draaide je de parkeerplaats op. een parkeerplaats in het grauwe bos. Het was logisch dat jij de enige was. Op de afgesproken tijd voelde je je mobiel trillen. een sms-je: Stap uit je auto en loop het kleine paadje in. Volg de gele paaltjes. Blijf staan bij het vijfde paaltje. Onrust in je hoofd. Hij stuurt me het koude, grauwe bos in. Alleen. wat moet ik daar? Toch twijfel je niet. Je loopt het bos in. Je huivert. Vijf paaltjes. Bij het vijfde paaltje stop je. Er is helemaal niks. Een stil verlaten bos. Weer de trilling van je mobiel: Mooi he, zo'n boswandeling? Loop nog vijf paaltjes door. Weer die onrust. Hij zal me toch niet....... Je loopt en telt de paaltjes, doodsbenauwd er eentje te missen en verkeerd uit te komen. Je schrikt als er iemand aankomt vanaf de andere kant. Het is een man met een grote hond. Hij kijkt je verbaasd aan (of verbeeld je je dat) en loopt rustig door. Je probeerde 'goedemorgen' te zeggen, maar uit je keel kwam niet veel geluid.

Paaltje 10. Wachten. Het wachten duurt lang. Tenminste, zo lijk dat. Dan eindelijk je sms-je. Als je weer vijf paaltjes loopt kom je op een dagrecreatieterrein. Daar vind je in het midden een gebouwtje. In dat gebouwtje is een douchecabine. Ga daarin en kleed je uit. Nu slaat de onrust om in een soort paniek. Naakt in een van alles en iedereen verlaten ruimte. Wat nou als iemand me ziet. Wat nou als de boswachter poolshoogte komt nemen. Waar is die man met die hond. Het is alsof hij je gedachten kan lezen. Weer een sms: Ga nu maar. Trust me! Met trillende benen loop je door. Je ziet het gebouwtje en vind de douche. Je kijkt of er niemand is. En dat is zo. Je trekt de deur achter je dicht. Uitkleden? Je wacht even. Er is toch niemand. Weer je telefoon: Naakt? Dan weet je het. Er is geen alternatief. Snel kleed je je uit en sms't terug. Ja, ik ben naakt. Een nieuw bericht: doe de deur van slot en ga met je rug naar de deur staan. Dat kan er ook nog wel bij. Je doet de deur van slot en keert je om. Je hart klopt nu zo hard dat je het in je keel voelt. De spanning is bijna ondraaglijk. Je huivert van de kou.

Je bent zo geconcentreerd aan het luisteren dat je er toch nog van schrikt als de deur met wat gepiep opengaat. Je wilt je omdraaien, maar dat lukt niet meer. Twee handen pakken je vanachter stevig bij je borsten. een kreun ontsnapt je. De aanraking is duidelijk, dit gaat niet subtiel worden. De handen knijpen hard in je tepels en dalen af. Over je buik naar je kut. Ondertussen voel je een zoen in je nek. Er is nog geen woord gesproken en iets vertelt je dat dat ook niet gaat gebeuren. Twee vinger dringen diep bij je naar binnen. Je wordt gek van opwinding. Je vergeet de kou en de mensen die elk moment binnen kunnen komen. Je duwt je kont wat naar achteren om beter toegankelijk te zijn. even zijn de handen weg. Maar al snel zijn ze weer terug. Je voelt nu iets anders. het is zijn pik die bij je binnengaat. Snel, met een stoot, diep. Je kreunt. Terwijl hij je hard neukt betasten zijn handen je lichaam. Je voelt zijn siddering als hij klaarkomt. Hij trekt zich terug. Je krijgt een zoen in je nek. En dan is er weer de kou. Hij is weg. Een sms-je: Dank je wel lieve schat, 15 paaltjes terug en je bent weer bij je auto. X

Geen opmerkingen:

Een reactie posten